Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
figenncim
senin ne zaman başlayacak?
kısa protokol mü? uzun mu?
nasıl gidiyor aşamaların?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende haziran ayında alman veya umutta ytüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama kafam karışık maddi olarak fiyatları bana pahalı geliyor.benim ilk denemem olacak 3 yıldan beri tedavi görüyorum kafam biraz karışık bakalım nereye gideceğim
harika hoşgeldin aramıza....kızlar alman hastanelerinde misafirhane fiyatları nekadar acaba ben uzak olduğum için orada kalacağım bilgisi olan varsa bana yazarmısınız
tamama canım kısa protokol uygulanıyor sana ...haziran bası baslıcak kısmetse canım.kısa benim 15 gün falan sürüyo transfer dahil.
tamama canım kısa protokol uygulanıyor sana ...
muhtemelen istanbul dışından geldiğin içindir.
özeline de yazdım sen balıkesir'in neresindensin'
neresinde ikamet ediyorsun?
yani hangi ilçe?
benim annemde bugün balıkesir'e gidiyor merak ettim kız.:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar transferimin 9.günü iğnelere ve bantlara devam.
birde vitaminlere ve aspirine devam ediyorum..
bende bel ağrısı hariç hala belirti yok ...
hayırlısı bakalım.
hiç öyle kasık ağrısı batması falan da yok...
pazartesiyi sabırla bekliyorum.
içimden idrar tahlili yapsam mı diyorum?
ama eczane uzak. napsam ki?
hem 9.günü idrar testinde çıkıyor mu?
kimisi silikte olsa 2.çizgi çıktı diyor.
figenncim ne diyorsun bu hususta????
öncelikle herkesi selamliyor ve su anda ve ileride tedavi olanlara allahtan basarili ve saglikli gecmesini diliyorum:CüvCüv:
ben almanyadan katiliorum ve buradaki kadin doktorum beni alman bahceci kliniyine gönderior.
aslinda cok umutluyum türkiyede yaptiricam diye.cünkü türkiye bu konuda bayagi ileride.alman hastanesinide arastirdim ve cok iyi haberler okudum ve duydum bu klinik üzerine.
allah nasip ederse haziranda tedaviye baslicam.size birkac soru sorabilirmiyim?
mesela cider diye bir dernek var buraya üye olunca indirimli fiyatlardan yararlaniyormusun bu dogrumu?
ben cidere telefon actim karsima cansin adli bir hanim cikti cok zarif ve iyi niyetli birisi idi.
bana dediki siz buraya gelin biz size yardimci olucaz dedi.ön görüsme ve randevu lari biz sizin icin aliyoruz dedi.yillik 150 ytl ödüyormususun bunun karsiliginda.
acaba sizin aranizda bu dernek ile tecrübe sahibi olan varsa lütfen bana bilgi verebilirmi?
ve bir ÖNEMLI son sorum daha.ilaclar hakkinda.türkiyede ilaclar bana kac paraya patliyacak tam olarak bir rakam verebilirmisiniz?
cok tesekkür ederim simdiden vereceyiniz cevaplar ve yardim icin.
saygilar
özlem