- 17 Mayıs 2021
- 82
- 151
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.281
Sağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Kan sonuçları arasında kaç gün var :
17. 19. 21. 24 MayısSağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Kan sonuçları arasında kaç gün var :)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Kan sonuçları arasında kaç gün var :
17. 19. 21. 24 MayısSağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Kan sonuçları arasında kaç gün var :)
Ben de 4. gündeyim ve idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Kan testi günümü bekleyeceğim. En sağlıklısı bu her türlü beklemek zorundayız zaten. Erken test yapıp üzülüp strese girmeye üzerimizdeki psikolojik yükü arttırmaya hiç gerek yok bence.Canım benim de 20 mayısta oldu transferim bugün 4.günümüz ama daha çok çok erken yapmasaydın keşke boş yere üzmüşsün kendini daha yeni yeni tutunuyorben test günümü bekleyeceğim bu sefer idrar testi yapmayı düşünmüyorum
İyi cesaret edip 4. Günde test yapmışsın. Benim de 20 mayısta transferim oldu. Durduk yere kendini üzme. 4. Günde idrarda çıkması çok zor. Hiç o testi yapmamışsın gibi kan testi gününü beklemeye devam et. İnşallah hepimiz kan testinde pozitifi görürüzKızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Ay canım dımı gercekten ne cesaret yaptım bende bılmıyorum senın test gunun ne zaman ıns hepımız aynı gun pozotıf haber alırız senınde bes gun embrıyosumuİyi cesaret edip 4. Günde test yapmışsın. Benim de 20 mayısta transferim oldu. Durduk yere kendini üzme. 4. Günde idrarda çıkması çok zor. Hiç o testi yapmamışsın gibi kan testi gününü beklemeye devam et. İnşallah hepimiz kan testinde pozitifi görürüz![]()
Bizim doktor hep yaptırıyo cnm var sanırım bi faydasıTransferden snra nden ovıtrelle oldunkı canım
Gidebildiği yere kadar itiyodm ben ya bir çok arkdş benmki çıkıyo falan diyodu çıkmasın yeterHanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?
Kım canım doktorun hangı sehır tabıkı ılla vardır bı faydası canımBizim doktor hep yaptırıyo cnm var sanırım bi faydası
Hadi bakalım doktorun nasıl bir yol izleyecek haberlerini bekliyoruzFlyingHummingbird G galuska kızlar napıyosunuz var mı gelen giden
ben yarın gidiyorum doktora bakalım napıcazz
![]()
Sizinde yanınızda kalan yok galiba nssıl yapıyorsunuz yatmak gerekmiyor muBen de bir tedirginlikle kullandım transfer sonrası. Ocakta ısıtmakla uğraşsam daha çok yorulacaktım![]()
Yaaa gelir gelirr kafaya takmaa hiç benim baya ağrılıo geçio opu dan dolayımı bilmiyorum ama çok karnım ağrıdı iki gündür ilaçta içmedimHadi bakalım doktorun nasıl bir yol izleyecek haberlerini bekliyoruzvalla bende hala tik yok o kasar yürüyüş , bisiklet , meditasyon falan yaptım bugün hala yok
bu hafta işlerde yoğun gelmesin dedim artık bende öyle dedim ya kesin gelir hayırlısı
Evet benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. 30 mayıs normalde test günüm ama pazar gününe denk geldiği için doktorum 29’unda test yapmamı istedi.Ay canım dımı gercekten ne cesaret yaptım bende bılmıyorum senın test gunun ne zaman ıns hepımız aynı gun pozotıf haber alırız senınde bes gun embrıyosumu
Ay masallah canım hadı ıns pes pese alırız ıns pozotıf haberleriEvet benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. 30 mayıs normalde test günüm ama pazar gününe denk geldiği için doktorum 29’unda test yapmamı istedi.
Güzel haberler ile gel bizeFlyingHummingbird G galuska kızlar napıyosunuz var mı gelen giden
ben yarın gidiyorum doktora bakalım napıcazz
![]()
Canimm canimm senin duycagin ya da gorecegin sey dunyanin en guzel sesi ya da goruntusu olucak insallah Allahin izniyleGüzel haberler ile gel bizebende 31 mayısa aldım randevumu bakalım neler duyucaz
![]()
Ayyyy inşallahhhBen 1 ay ara verip dondurulmuş transfer oldum. Ohss riskine karşı ovitrelle yerine hcg içermeyen iğnelerden yapmıştım nisan ayında. O yüzden o ilaçların etkisinin bu zamana kadar sürebileceğini sanmıyorum. Progestan iğne, duphaston ve climara forte bant dışında bu ay ilaç kullanmadım. Bu ilaçların böyle bir etkisi olur mu onu da bilmiyorum. Bakalım hayırlısı ile test günümü bekliyorum. İnşallah iyi şeyler olduğu anlamına geliyordur o ağrılar![]()
evet öyleymiş bugün kontrolde söyledi doktorum bi dünyada progesteron verrdi bakalım kaç kiloya cıkacagım bu işin sonunda neyse bebişimize kavuşalımda bunlara sabredicez artıkSana kötü bi haberim varEstrofem 8.haftaya kadar diğerlerini 12.haftaya kadar kullanacağız yani midene sahip çık, onu sev
![]()
bugun bnada basladı progestan hem iğne hem fitil 5 tanede hap var zaten cumada transferim olacak 28 mayısta yaniBen de bugüne kadar sadece estrofem kullanıyordum, progestana bugün başladım. Cuma günü kontrolüm vardı, rahim kalınlığı çok iyi diildi climaraya cuma günü başlattı. Dün de tekrar kontrol etti, ok dedi, progestana başlattı. Belki sana da bugünki kontrolden sonra başlatırlar. Bi de tabi folbiol kullanıyorum.. beraber bekleyeceğiz evet![]()