Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Rabbım bı daha yasatmasın cnm nden oldu kaybın Rabbm gönlüne göre versn inşalllah
10 haftalıkken anomali tespit edildi kürtaj dediler o kadar çok ağladım mı kalbi atarken kürtaj olamam diye ertesi gün kalbi durmuştu maalesef o kadar bebek isterken bir de kürtajı yaşadm kendimizi anca topladk inş rabbim unuttrsn o günleri o yüzden hep diyorum negatif olan arkdşlar üzülmeyin sağlıklı olmayan embriyolar tutmuyo zaten sonra kaybetmek daha kötü inş sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olsun hepimizin

Folbiol, coraspin,desiferol,estrofem bunlar oral ilaçlar. Oksapar göbekten iğne, proluton kalçadan iğne 3günde 1 vurulacak şekilde.Bir de progestan vajinal fitil. Ama bu prolutonun göbekten vurulanı da varmış belki sana onu verirler.
estrofemi kullanıyorum zaten şimdi transferden sonradamı veriyorlar ilaç içmekten midemde hal kalmadı allahım inşallah bunlar son olur 🙏🏻

Doktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyor 😊

Amin insallah 🤲🏼💕 Gözünüz aydin sağlıkla devamı da gelsin inşallah. Çift embriyo mu konulmuştu? Ben de hep çift tutmuş gibi hayal ediyorum kendim için ama gidince supriz olabilir 😄
inşallah kalçadan olandan korkuyorum da azıcık 🤭

10 haftalıkken anomali tespit edildi kürtaj dediler o kadar çok ağladım mı kalbi atarken kürtaj olamam diye ertesi gün kalbi durmuştu maalesef o kadar bebek isterken bir de kürtajı yaşadm kendimizi anca topladk inş rabbim unuttrsn o günleri o yüzden hep diyorum negatif olan arkdşlar üzülmeyin sağlıklı olmayan embriyolar tutmuyo zaten sonra kaybetmek daha kötü inş sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olsun hepimizin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize bu sefer kavuşalım inşallah çokÜzüldüm

Benimki de 29 Mayıs 🙋🏻‍♀️ Transfere kadar climara, estrofem, progestan. Transferden sonra oksapar ve proluton iğne bir de coraspirin. Proluton 4 günde bi sanırım sağlık ocağında vurdurulmalu, oksapar’ı kendim vururum diye düşünüyorum
bana sadece estrofem verdi doktor progestan felan vermedi ama birlikte bekliycez ozaman bugün konrolüm var kalınlığa bakacaklar

yaa peki dozu aynımı oluyor estrofemi 3 tane içiyorum suan yani gebelik olursa sıkıntı cıkarmamıkı bu kadar ilaç
Arttırabiliyolar değerine göre mesela benm estrofem sabah öğle akşam *2 yani günde 6 taneye çıktı progesteron kapsül sabah akşam 2.şer vajinal tabletti 3 er taneye çıktı hatta trasnferden 4 gün snra kan testi istedi değerlere baktı progesteron yetersiz geldi 3 günde bir proluton ekledi ki her gün progesteron vurunyrm climqra band 3 günde birdi 2 günde bir oldu

Arttırabiliyolar değerine göre mesela benm estrofem sabah öğle akşam *2 yani günde 6 taneye çıktı progesteron kapsül sabah akşam 2.şer vajinal tabletti 3 er taneye çıktı hatta trasnferden 4 gün snra kan testi istedi değerlere baktı progesteron yetersiz geldi 3 günde bir proluton ekledi ki her gün progesteron vurunyrm climqra band 3 günde birdi 2 günde bir oldu
bugün kontrolum var ilaçları değiştirir belki bana kan tahlılı felanda yapmadı ama degeri görecek bugün soracagım ama

Inş ıkı katına artar cnm stres ypma dualarm senınle
Çok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah 🤲

Çok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah 🤲
Maşallah canım çok sevindim Rabbim kızını sana bağışlasın tez zamanda da ona bir kardeş nasip etsin inşallah inşallah değerin artar sen de bize buradan güzel haberleri verirsin inşallah benim de tutmuştur burada hepimiz seviniriz herkesin tutar inşallah hepimiz anneliği tadarız inşallah

bana sadece estrofem verdi doktor progestan felan vermedi ama birlikte bekliycez ozaman bugün konrolüm var kalınlığa bakacaklar
Ben de bugüne kadar sadece estrofem kullanıyordum, progestana bugün başladım. Cuma günü kontrolüm vardı, rahim kalınlığı çok iyi diildi climaraya cuma günü başlattı. Dün de tekrar kontrol etti, ok dedi, progestana başlattı. Belki sana da bugünki kontrolden sonra başlatırlar. Bi de tabi folbiol kullanıyorum.. beraber bekleyeceğiz evet 🐣🙂

Kızlar benim değerim çok düşük çıktı 9.80 bugün 12. Günüm ve 5. Gün embriyosu için az değil mi??
Düşğk başlayıp sağlıklı ilerleyen çok var canım, moralini bozmadan ilerlemesini takip et.. o süreç zor oluyor ama strese sokmamaya çalış kendini. Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏🏻

Back