Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak 😊🙏
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?
Ben de bu sabah ilk fitile başladım, sabahki biraz zor girdi ama öğlen bir sorun yaşamadım.. işaret parmağımla baya ileri itiyorum, akma daha az oluyo öyle olunca

Sizinde yanınızda kalan yok galiba nssıl yapıyorsunuz yatmak gerekmiyor mu
Cumartesi günü transfer oldum 2 gün yattım. Ptesi Salı işe gittim, neyseki devamında da Ramazan bayramıydı 4 gün dinlendim. Sonrası zaten halâ çalışıyorum günde 12 saat :) Daha fazlası da mümkün degil herkes şanslı olamıyor bu konuda malesef 😌
Siz transfer işlemi ne zamandı?

Cumartesi günü transfer oldum 2 gün yattım. Ptesi Salı işe gittim, neyseki devamında da Ramazan bayramıydı 4 gün dinlendim. Sonrası zaten halâ çalışıyorum günde 12 saat :) Daha fazlası da mümkün degil herkes şanslı olamıyor bu konuda malesef 😌
Allah kolaylık versin canım hayat şartları zor birde bizim tedavilerimiz zaten çok masraflı bir maaşla gerçekten zor oluyor. Benimde bugün transferin 4. günü ve işe başladım gerçi ben biraz is konusunda rahatım 8 saat çalışıyorum çok şükür isimde rahat ayakta kalmıyorum allah herkesin yardimcisi olsun insallah🙏

Arkadaşlar öncelikle hepinize güzel mutlu günler dilerim. Sizlere bir sorum olacak. Cuma günü transfer işlemim gerçekleşti. Doktorum sadece bana progesteron için fitil verdi.başka da bişey kullanmıyorum. Fakat okuyorum çoğu kişi iğne ve ilaç desteği de alıyor. Aklıma takıldı. Benim gibi sadece transfer sonrası progesteron kullanan var mı ? Progesteron tek başına yeterli değil mi ? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olucam 🌸 🌸
Merhaba, bende sadece progesteron (lutinus) fitil kullandım sadece. Sana kullanman için belirtilen saatleri aşmadan kullanman önemli biz Allah’a şükür pozitif sonucumuzu aldık, darısı sizlerin başına.

Allah kolaylık versin canım hayat şartları zor birde bizim tedavilerimiz zaten çok masraflı bir maaşla gerçekten zor oluyor. Benimde bugün transferin 4. günü ve işe başladım gerçi ben biraz is konusunda rahatım 8 saat çalışıyorum çok şükür isimde rahat ayakta kalmıyorum allah herkesin yardimcisi olsun insallah🙏
Aynen öyle malesef canim. Allah bu yola soktuysa vardır bir bildiği deyip elimizden geldiğince çabalıyoruz mecbur.
Amin inşallah 🤲🏼

Hamıle mıydın cnm sen

Masallah canım bende grıp oluyorum galıba cok korkuyorum bsey olurmu
Siz çok telaşlısınız yaaa bu kadar kafanıza takmayın lütfen sürekli kendinizi dinlemeyin olumlu yada olumsuz olacak diye hep aklınızda okuyorum msjlarınızı ama Rabbim hakkımızda ne yazdıysa onu yaşıyoruz canım kendini yıpratıyorsun o yüzden yazdım stres yapma sakin ol Allahın izni ile hiç birşey olmaz c vitamini tüket Rabbim en güzelini naisp etsin inşallah hakkında 🤲

Evet öyle malesef. Ama neyseki ki pozitifi görmüşssünüz inş sağlıkla ilerler. Ben henüz olmadım transfer öncesi ilaçları kullanıyorum

Siz çok telaşlısınız yaaa bu kadar kafanıza takmayın lütfen sürekli kendinizi dinlemeyin olumlu yada olumsuz olacak diye hep aklınızda okuyorum msjlarınızı ama Rabbim hakkımızda ne yazdıysa onu yaşıyoruz canım kendini yıpratıyorsun o yüzden yazdım stres yapma sakin ol Allahın izni ile hiç birşey olmaz c vitamini tüket Rabbim en güzelini naisp etsin inşallah hakkında 🤲
Günaydın sonucunuz hayırlı olsun acaba bu süreçte neler hissettiniz hiçbir şey hissetmediğiniz günler oldu mu 😅

Kızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı

Back