- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.221
Ins canım ıns olur bende hepımızde sevınırız ınsHer gün dua ediyorum İnan ki olacak inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canım ıns olur bende hepımızde sevınırız ınsHer gün dua ediyorum İnan ki olacak inşallah
Benimkine öyle dedi bilemiyorum artıkMaşallah Ay yani daha sonra görebilme imkanımız var? ultrason görüntüsünü paylaşabilir misini?
Yaa harika kese içindeki şu minnak beyaz nokta di mi bebişiniz?Benimkine öyle dedi bilemiyorum artık
Evet göz gibi olan Sen ne zaman gideceksin keseye?Yaa harika kese içindeki şu minnak beyaz nokta di mi bebişiniz?
29Mayis Cumartesi'ye randevu aldım. Hemencecik geçsin günler lütfenEvet göz gibi olan Sen ne zaman gideceksin keseye?
Sen belki kalp atışını da duyarsınşuan kaç haftaydı?29Mayis Cumartesi'ye randevu aldım. Hemencecik geçsin günler lütfen
Allahın izniyle hamilesin hadi gözün aydınBugün 12.gün ama test günüm 14.gün sanırım 4. Gün ovitrelle vurduğu için geç yapıyo doktor testi tabi ben dayanamAdm idrar testi yaptım esas kan testinde görücez tabi ama inş hamileyimdir
Hayırlı olsun canım bence hamılesın Rabbım tamamına erdırsın ıns bızede nasıp etsın kac gun embrıyosu kac tane konduBugün 12.gün ama test günüm 14.gün sanırım 4. Gün ovitrelle vurduğu için geç yapıyo doktor testi tabi ben dayanamAdm idrar testi yaptım esas kan testinde görücez tabi ama inş hamileyimdir
Nasıl hesaplandığı konusunda da emin değilim gerçi. Bir süre "Allah Allah 5+4 6+3 de ne oluyor acaba diye düşünürken çözdüm" Yok böyle cahillikSen belki kalp atışını da duyarsınşuan kaç haftaydı?
Hayırlısı olsun canım çok iyi maşallahBugün 12.gün ama test günüm 14.gün sanırım 4. Gün ovitrelle vurduğu için geç yapıyo doktor testi tabi ben dayanamAdm idrar testi yaptım esas kan testinde görücez tabi ama inş hamileyimdir
5.gün embriyosu 2 tane kondu direk çıktı 2.çizgi ben de şok oldmHayırlı olsun canım bence hamılesın Rabbım tamamına erdırsın ıns bızede nasıp etsın kac gun embrıyosu kac tane kondu
Belkıde ıkızdır canım5.gün embriyosu 2 tane kondu direk çıktı 2.çizgi ben de şok oldm
Biraz az çıkmış canım inşallah artışı güzel olur doktorun birşey dedi miKızlar benim değerim çok düşük çıktı 9.80 bugün 12. Günüm ve 5. Gün embriyosu için az değil mi??
2 hün sonra testi tekrar edelim dediBiraz az çıkmış canım inşallah artışı güzel olur doktorun birşey dedi mi
Hayırlı olsun çok güzel maşallah kıpkırmızı çıkmış testin daha ne olsunBugün 12.gün ama test günüm 14.gün sanırım 4. Gün ovitrelle vurduğu için geç yapıyo doktor testi tabi ben dayanamAdm idrar testi yaptım esas kan testinde görücez tabi ama inş hamileyimdir
Kızlar benim değerim çok düşük çıktı 9.80 bugün 12. Günüm ve 5. Gün embriyosu için az değil mi??
İnş küçüklüğümden beri ikiz bebek isterdim hep öyle dua ederdim daha önce kayıp yaşadım allahım inş acılarımızı unuttururBelkıde ıkızdır canım
2 gün sonra 2 katına çıkmışsa sorun yoktur bence. Önemli olan 2 gün sonraki değer.2 hün sonra testi tekrar edelim dedi