- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.241
Rabbım bı daha yasatmasın cnm nden oldu kaybın Rabbm gönlüne göre versn inşalllahİnş küçüklüğümden beri ikiz bebek isterdim hep öyle dua ederdim daha önce kayıp yaşadım allahım inş acılarımızı unutturur
Evet öyleymiş inşallah kimyasal gebelik değildir2 gün sonra 2 katına çıkmışsa sorun yoktur bence. Önemli olan 2 gün sonraki değer.
Inş ıkı katına artar cnm stres ypma dualarm senınleKızlar benim değerim çok düşük çıktı 9.80 bugün 12. Günüm ve 5. Gün embriyosu için az değil mi??
Inş ınş degıldır cnm Rabbm bızı sevındırsınEvet öyleymiş inşallah kimyasal gebelik değildir
10 haftalıkken anomali tespit edildi kürtaj dediler o kadar çok ağladım mı kalbi atarken kürtaj olamam diye ertesi gün kalbi durmuştu maalesef o kadar bebek isterken bir de kürtajı yaşadm kendimizi anca topladk inş rabbim unuttrsn o günleri o yüzden hep diyorum negatif olan arkdşlar üzülmeyin sağlıklı olmayan embriyolar tutmuyo zaten sonra kaybetmek daha kötü inş sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olsun hepimizinRabbım bı daha yasatmasın cnm nden oldu kaybın Rabbm gönlüne göre versn inşalllah
estrofemi kullanıyorum zaten şimdi transferden sonradamı veriyorlar ilaç içmekten midemde hal kalmadı allahım inşallah bunlar son olurFolbiol, coraspin,desiferol,estrofem bunlar oral ilaçlar. Oksapar göbekten iğne, proluton kalçadan iğne 3günde 1 vurulacak şekilde.Bir de progestan vajinal fitil. Ama bu prolutonun göbekten vurulanı da varmış belki sana onu verirler.
inşallah kalçadan olandan korkuyorum da azıcıkDoktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyor
Amin insallahGözünüz aydin sağlıkla devamı da gelsin inşallah. Çift embriyo mu konulmuştu? Ben de hep çift tutmuş gibi hayal ediyorum kendim için ama gidince supriz olabilir
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize bu sefer kavuşalım inşallah çokÜzüldüm10 haftalıkken anomali tespit edildi kürtaj dediler o kadar çok ağladım mı kalbi atarken kürtaj olamam diye ertesi gün kalbi durmuştu maalesef o kadar bebek isterken bir de kürtajı yaşadm kendimizi anca topladk inş rabbim unuttrsn o günleri o yüzden hep diyorum negatif olan arkdşlar üzülmeyin sağlıklı olmayan embriyolar tutmuyo zaten sonra kaybetmek daha kötü inş sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olsun hepimizin
yaa peki dozu aynımı oluyor estrofemi 3 tane içiyorum suan yani gebelik olursa sıkıntı cıkarmamıkı bu kadar ilaçİlaçlar aynen devammm hatta kalp atışına kadar bitirmiyolar devam ediyo
bana sadece estrofem verdi doktor progestan felan vermedi ama birlikte bekliycez ozaman bugün konrolüm var kalınlığa bakacaklarBenimki de 29 MayısTransfere kadar climara, estrofem, progestan. Transferden sonra oksapar ve proluton iğne bir de coraspirin. Proluton 4 günde bi sanırım sağlık ocağında vurdurulmalu, oksapar’ı kendim vururum diye düşünüyorum
Arttırabiliyolar değerine göre mesela benm estrofem sabah öğle akşam *2 yani günde 6 taneye çıktı progesteron kapsül sabah akşam 2.şer vajinal tabletti 3 er taneye çıktı hatta trasnferden 4 gün snra kan testi istedi değerlere baktı progesteron yetersiz geldi 3 günde bir proluton ekledi ki her gün progesteron vurunyrm climqra band 3 günde birdi 2 günde bir olduyaa peki dozu aynımı oluyor estrofemi 3 tane içiyorum suan yani gebelik olursa sıkıntı cıkarmamıkı bu kadar ilaç
Değerin yüksekdi demek ki senin vardır bildiği benm arttırdı hep mesela yetersiz buldubana sadece estrofem verdi doktor progestan felan vermedi ama
bugün kontrolum var ilaçları değiştirir belki bana kan tahlılı felanda yapmadı ama degeri görecek bugün soracagım amaArttırabiliyolar değerine göre mesela benm estrofem sabah öğle akşam *2 yani günde 6 taneye çıktı progesteron kapsül sabah akşam 2.şer vajinal tabletti 3 er taneye çıktı hatta trasnferden 4 gün snra kan testi istedi değerlere baktı progesteron yetersiz geldi 3 günde bir proluton ekledi ki her gün progesteron vurunyrm climqra band 3 günde birdi 2 günde bir oldu
Çok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallahInş ıkı katına artar cnm stres ypma dualarm senınle
Sana kötü bi haberim varestrofemi kullanıyorum zaten şimdi transferden sonradamı veriyorlar ilaç içmekten midemde hal kalmadı allahım inşallah bunlar son olur
Aynen benim de reglim 18 nisandı 5+1 oluyor misal.Nasıl hesaplandığı konusunda da emin değilim gerçi. Bir süre "Allah Allah 5+4 6+3 de ne oluyor acaba diye düşünürken çözdüm" Yok böyle cahillik
Regl ilk gününden hesaplaniyorsa 19 nisandan başlarsam tam 5 oluyorum di mi
Maşallah canım çok sevindim Rabbim kızını sana bağışlasın tez zamanda da ona bir kardeş nasip etsin inşallah inşallah değerin artar sen de bize buradan güzel haberleri verirsin inşallah benim de tutmuştur burada hepimiz seviniriz herkesin tutar inşallah hepimiz anneliği tadarız inşallahÇok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah
Ben de bugüne kadar sadece estrofem kullanıyordum, progestana bugün başladım. Cuma günü kontrolüm vardı, rahim kalınlığı çok iyi diildi climaraya cuma günü başlattı. Dün de tekrar kontrol etti, ok dedi, progestana başlattı. Belki sana da bugünki kontrolden sonra başlatırlar. Bi de tabi folbiol kullanıyorum.. beraber bekleyeceğiz evetbana sadece estrofem verdi doktor progestan felan vermedi ama birlikte bekliycez ozaman bugün konrolüm var kalınlığa bakacaklar
Düşğk başlayıp sağlıklı ilerleyen çok var canım, moralini bozmadan ilerlemesini takip et.. o süreç zor oluyor ama strese sokmamaya çalış kendini. Güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar benim değerim çok düşük çıktı 9.80 bugün 12. Günüm ve 5. Gün embriyosu için az değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?