- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.201
merhaba arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım gonal f 300lükle başladık. cuma günü kontrole çağırdı
.
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahHadi gözün aydın darısı kalp atışınaBenim de çift transferdi tek kese göründü. Tüp bebek doktorum uzakta ona önce ultrason fotosunu attım sonra aradığımda bir hafta sonra diğerini de görebilirsiniz demişti bekliyoruz işte
Tek çift nasıl olursa Allah hayırlı sağlıklısını nasip etsin hepimize
![]()
Amin cümlemizeKuzum çok sveşndşm Rabbim kalp atışınıda duyursun inşallahşuanda ne kaç haftalıksınız acaba
Çok sevindim hayırlı olsunKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.![]()
Bilmiyorum dün sol tarafımda batma oldu bir ara ama belirti aramak istemiyorum ya ilaçlardan olabiliyor veya psikolojik, kendimizi dinliyoruz sürekliTamam canım haklısın ıns tutmustur varmı sende belırtı canım
Haklısın canım bende oyle dınlıyorum kendımı sureklı test gunun 30u mu 31ı mıBilmiyorum dün sol tarafımda batma oldu bir ara ama belirti aramak istemiyorum ya ilaçlardan olabiliyor veya psikolojik, kendimizi dinliyoruz sürekli![]()
2 haziran benimHaklısın canım bende oyle dınlıyorum kendımı sureklı test gunun 30u mu 31ı mı
5gun embrıyosunda 10gun sonra 3gunde 12deılmı canım benım kagıtta oyle yazıyor2 haziran benim
4.gününüz için çok erken olduğunu arkadaşlar söylemiş zaten ama ek olarak ben de bir doktorun yazısında bazen tutunmanın 3.-4. gunlerde olabileceğini okumuştum. Bence siz test yaparken yaşadığınız stresi bile yaşatmayın kendinizeKızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Bazıları 10.gün bazıları 12.güne veriyorlar, benim doktorum böyle yazdı5gun embrıyosunda 10gun sonra 3gunde 12deılmı canım benım kagıtta oyle yazıyor
Hayırlı olsun canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım gonal f 300lükle başladık. cuma günü kontrole çağırdı.
TeşekkürlerÇok sevindim hayırlı olsun![]()
umarım canım. çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Tesekkür ederim canım cok haklısın cok erken yaptım ya pisman oldum sonra4.gününüz için çok erken olduğunu arkadaşlar söylemiş zaten ama ek olarak ben de bir doktorun yazısında bazen tutunmanın 3.-4. gunlerde olabileceğini okumuştum. Bence siz test yaparken yaşadığınız stresi bile yaşatmayın kendinize![]()
Haklısın canım tabı bı kac kez kan verıyoruz bellı bı yukselme olmadan kese gormeye kadar yıne beklıyoruz ben cok sabırsız davrandımBazıları 10.gün bazıları 12.güne veriyorlar, benim doktorum böyle yazdıZaten erken öğrenmenin de bir faydası olmuyor ki bu sefer de iki günde bir tekrarlıyorsun testi yine bekliyorsun. Benim bu üçüncü denemem ondan herhalde biraz daha rahat olmaya çalışıyorum sabırla bekleyeceğim günümü inşallah
![]()
Benimki de 29 Mayıskızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecezkafama takıldı şimdi
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesinKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.![]()
Hayırlı olsun canı Rabbım tmamına erdırsın ıns darısı bıza olsun ınsKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.![]()
Her gün dua ediyorum İnan kiHayırlı olsun canı Rabbım tmamına erdırsın ıns darısı bıza olsun ınsBızkerede dua et ne olur