Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah Ay yani daha sonra görebilme imkanımız var? ultrason görüntüsünü paylaşabilir misini?

Kızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
4.gününüz için çok erken olduğunu arkadaşlar söylemiş zaten ama ek olarak ben de bir doktorun yazısında bazen tutunmanın 3.-4. gunlerde olabileceğini okumuştum. Bence siz test yaparken yaşadığınız stresi bile yaşatmayın kendinize

5gun embrıyosunda 10gun sonra 3gunde 12deılmı canım benım kagıtta oyle yazıyor
Bazıları 10.gün bazıları 12.güne veriyorlar, benim doktorum böyle yazdı Zaten erken öğrenmenin de bir faydası olmuyor ki bu sefer de iki günde bir tekrarlıyorsun testi yine bekliyorsun. Benim bu üçüncü denemem ondan herhalde biraz daha rahat olmaya çalışıyorum sabırla bekleyeceğim günümü inşallah

Tesekkür ederim canım cok haklısın cok erken yaptım ya pisman oldum sonra

Haklısın canım tabı bı kac kez kan verıyoruz bellı bı yukselme olmadan kese gormeye kadar yıne beklıyoruz ben cok sabırsız davrandım

kızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecez kafama takıldı şimdi
Benimki de 29 Mayıs Transfere kadar climara, estrofem, progestan. Transferden sonra oksapar ve proluton iğne bir de coraspirin. Proluton 4 günde bi sanırım sağlık ocağında vurdurulmalu, oksapar’ı kendim vururum diye düşünüyorum

Kızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
Hayırlı olsun canı Rabbım tmamına erdırsın ıns darısı bıza olsun ınsBızkerede dua et ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…