• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyor 😊

Amin insallah 🤲🏼💕 Gözünüz aydin sağlıkla devamı da gelsin inşallah. Çift embriyo mu konulmuştu? Ben de hep çift tutmuş gibi hayal ediyorum kendim için ama gidince supriz olabilir 😄
Sağolun 😍 Evet çift konulmuştu ben de çift istiyordum açıkçası ama hayırlısı sağlıkla olsun da tel çift artık fark etmiyor 🥰

Kızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. 🧿💙🌺
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına 🧿 Benim de çift transferdi tek kese göründü. Tüp bebek doktorum uzakta ona önce ultrason fotosunu attım sonra aradığımda bir hafta sonra diğerini de görebilirsiniz demişti bekliyoruz işte😍 Tek çift nasıl olursa Allah hayırlı sağlıklısını nasip etsin hepimize🤲🏼🧿♥️

Ben hala yatıyorum transferdrn sonra hep yattım wc dışında kalkmadım iş hala yapmıyorum nasipse annem gelecek bugün 5 haftalık olduk şükür
Masallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnm

Masallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnm
5.gün 4ab kalitede ben de 6.günü öğrendim idrar testinde ama yaptığıma pişmanım beklemesi çok zor oluyor birdee herkesin bünyesi farklı benim 5 günde çıkar senin 9 günde o yüzden test günü bekle kendi strese sokma yat dinlen dua et Rabbimden iste inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

5.gün 4ab kalitede ben de 6.günü öğrendim idrar testinde ama yaptığıma pişmanım beklemesi çok zor oluyor birdee herkesin bünyesi farklı benim 5 günde çıkar senin 9 günde o yüzden test günü bekle kendi strese sokma yat dinlen dua et Rabbimden iste inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Sılıkmı cıkmıstı canım erken gebelık testıde aldım normalde aldım carsamba tekrarlayayım barı duanı eksık etme ne olur ıns bnde pozıtıf sonucu alırım

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağoı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14 günüm, Yarın da kan günüm :)

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 13.jpg
    13.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 54
Back