Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Birde kabızlı

Birde cok kabızlık sorunu yasıyorum kayısı yıyorum gunde uc adet ama yınede oluyor ne yapıyorsun sen canım korunmak için.
3.5 lt su içiyorum hergün asla aksatmıyorum sabah aç karnına 2 kayısı 2 ceviz yiyiyorum üzerine 400ml bardakta 1 bardak ılık su içiyorum 15 20 dk sonra kahvaltı ediyorum ve kahlatodan sonra da direk wc ye çıkıyorum trasferden beri böyle devam ediyor hiç sorun yaşamadım çok şükür

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağoı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14 günüm, Yarın da kan günüm :)
Kız sen daha neden test yapıyorsun evde gidip verseydin kan ve testi ha bugün ha yarın ne fark edecek en az 200 250 atası çıkar Rabbim yüzüne gülsün inşallah sonucu merak ediyorum

Ay sagol canım bende deneyeyım ıns bunu

Kız sen daha neden test yapıyorsun evde gidip verseydin kan ve testi ha bugün ha yarın ne fark edecek en az 200 250 atası çıkar Rabbim yüzüne gülsün inşallah sonucu merak ediyorum
Canım, teşekkür ederim. Ben burada öyle hemen test veremiyorum, randevum yarına :))) Heyecanlıyım :)

Kızlar Selam, ikinci çizgi bayağoı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14 günüm, Yarın da kan günüm :)
Erken gebelık testı dmı cnm hayırlı olsun masallah bende aldım ama kullanmayı bılmıyorum senındemı tup bebek kacıncı gun transferın hayırlı olsun bence tutmus barız bellı masallah

Erken gebelık testı dmı cnm hayırlı olsun masallah bende aldım ama kullanmayı bılmıyorum senındemı tup bebek kacıncı gun transferın hayırlı olsun bence tutmus barız bellı masallah
Teşekkür ederim canım, 10 Mayıs transfer 14. günüm, erken test. Hangi marka test aldın canım? yardımcı olabiliriz yapmana.. Senin kaçıncı günün?

Kızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Canım benim de 20 mayısta oldu transferim bugün 4.günümüz ama daha çok çok erken yapmasaydın keşke boş yere üzmüşsün kendini daha yeni yeni tutunuyor ben test günümü bekleyeceğim bu sefer idrar testi yapmayı düşünmüyorum

Gercektnmı ay sevındım ıns ıkımızde pozıtıf haberı alırız canım kac gun embrıyosuydu 5mı senınde

Bıde esımden gızlı yaptım bardak kap bulamadım akarken az bısey doldurabıldım damlatma cubugunu tuvalatımı yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…