• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim ilk denememde transferden eve geldiğimizde elektrikler kesikti 4. Kata yürüyerek çıkmıştım pozitif olmuştu yavaş yavaş çıkın bişey olmaz Allah’ın izniyle
İnşallah 🙏🏻 Olacak olan bir şekilde oluyor, hepimiz için hayırlısı olsun, gönlümüzden geçen oçsun🌸

Ayyy Benim de iğnelerin 7. Günü . Ne zaman toplar acaba . Taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Bir an önce olsun istiyorum. Kalınlık 8 buçuktu. Sizin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı acaba transferde. Bu arada pozitifi görmüşsünüz 😍hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahhhh
İğneleri 10 gün kadar kullandım ben. taze transfer oldu. Kalınlık 9,5 ti. Pozitifi testte gördüm ama emin olamadım, en garantisi kan verince cıkacak :)

Kızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.

Guzel sonuçlarınız olur inşallah, tavsiyem bu tip şeylere takılmayın çünkü büyük çoğunluğu siz farkında olmasinizda psikolojik oluyor, rahat olun ve strese girmeyin bırakın akışına, hayırlı olsun

Bence siz test yapabilirsiniz artık, sonucunuz belli olmuştur. 🙈
Yaptım bugün ama silik çıktı 😂 şu an garip hissediyorum IMG-20210523-WA0001.jpeg

Hayırlı olsun canım yarın hemen gidip kan ver 🤗 ben tam 5 gün üst üste yaptım idrar testi normal test günüm geldiğinde de çizgi koyunkırmızı olmuştu 🤭 allahık sağlıklı ilerlemeler nasip etsin inşallah 🤲
Çok heyecanlıyım arkadaşlar.. ilkini 8 haftalıkken kaybettim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sabah ilk iş hastane 🥰

Kızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Canım bu kullandığımız ilaçlar yapıyor. Gonal f , ovitrelle. Benim de aşılamada olmuştu. Sol yan ağrısı kalça ve sol bacak. Yine dr una sor istersen ama ilaçlardan diye tahmin ediyorum

kızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecez 😱 kafama takıldı şimdi
Folbiol, coraspin,desiferol,estrofem bunlar oral ilaçlar. Oksapar göbekten iğne, proluton kalçadan iğne 3günde 1 vurulacak şekilde.Bir de progestan vajinal fitil. Ama bu prolutonun göbekten vurulanı da varmış belki sana onu verirler.

kızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecez 😱 kafama takıldı şimdi
Doktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyor 😊
Kızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. 🧿💙🌺
Amin insallah 🤲🏼💕 Gözünüz aydin sağlıkla devamı da gelsin inşallah. Çift embriyo mu konulmuştu? Ben de hep çift tutmuş gibi hayal ediyorum kendim için ama gidince supriz olabilir 😄

Back