• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar koyulaşma var dimi sizcede🙏🏻 1 transferin 4. Günü 2 ve 3 5. Günü 4 6. Yani bugün

Eklentiler

• 10332A4A-CCC2-4A1E-A462-BCAD307B50BC.jpeg
    10332A4A-CCC2-4A1E-A462-BCAD307B50BC.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 71
Pes etmek yok canım, bir daha denersin. Allahım sağlık ve güç versin yeter ki, biz çabaladıkça sonunda alacağız o güzel haberleri🌹
Canım kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ve hang kalitedeydi embriyolar?

Yurtdışındayım. 3 embryom vardı. Hepsinin de iyi kalite olduğu söylendi.

1. embryo 3. Gün embriyosuydu taze transferdi hamile kaldım ama kalbi gelişmedi 6. Hafta da düşük oldu.

2. embryo 5. Gün embriyosuydu negatif sonuçlandı

3. embryo 5. Gün embriyosuydu kan da pozitifi gördük ama 2. Kan testi düşüktü doktor kimyasal düşük dedi. İlaçları çarşamba bıraktım ama hala adetim başlamadı 🤦🏻‍♀️
Benim çabam maalesef biraz fazla oldu. 4,5 yıllık evliyim 4 senedir çocuk istiyoruz, spermde yumurtada benim hormonlarımda bir sorun yok. Ama nasip olmayınca olmuyor işte.

umarım benim kadar çabalamadan müjdeli haberinizi alırsınız 💐💐💐

Kızlar aramızda bu hafta baya pozitif görenler var. Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirir inşallah 🤰🤱 tedavisi negatif sonuclananlar içinse tedaviye devam, Allahın izniyle olacak inşallah diyorum 🤲🤲🤲

Sayfadaki yorumların hepsini takip edemiyorum malesef. Pozitif görenleri tabloya eklemek istiyorum. Bu süreçte gebe kalanlar konu sayfamin en sonunda yer alan tablo basliklarinda yer alan bilgileri bana mesaj yoluyla iletebilirlerse memnun olurum 🌸

Ayrıca tabloda ismi olup sonucu henüz belli olmadigi icin yazilmamis olanlar; sonuclarini ogrenince guncelleme yapabilmem adina bana bildirirlerse cok sevinirim ❤

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Edit:
Ayrıca isteyenler;
~ Tüp bebek yaptırma sebebini
~ Yaşını
~ Kaç yıl denediklerini
~ Daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu
~ Bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb)
~ Hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler
~ Sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod)
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu konulacağına dair ayrıntılar belirtebilirler 😊

Kendimden bahsetmem gerekirse;
- Bu benim ilk tüp bebek denemem olacak
- Geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı maalesef
- Yaklaşık 3 senedir deniyoruz
- 1,5 sene önce 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
- Sağda ve solda bir adet olmak üzere toplamda iki adet 1.5 cm'lik çikolata kistlerim var.
- Uzun periyotlu tüp bebek yöntemi kullanılacak
- Taze embriyo transferi yapılacak

-Bu dönemde kullandığım ilaçlar:
♡ Folik asit olarak folidays,
♡ D3-k2 (orzax ocean- kovid döneminde bağışıklığımın kuvvetlenmesi için yazdı doktorum)
♡ balık yağı (efa mom) bu aralar balık tüketmediğim için bunu kullanmayı kendim tercih ettim.
♡ beslenme olarak; tüp bebek tedavisi sırasinda kullanılan ilaçların ve sonrasında hamile kalınırsa o hamileliğin sebep olacağı kilo alımına karşı 1-2 kilo vermek açısından yediklerime dikkat ediyorum.
♡ bu süre zarfında paketli gıdaları hayatımdan çıkardım
♡ yeşil çay harici kahve ve çay tüketmemeye çalışıyorum
♡ her hafta en az beş gün egzersiz yapıyorum (bunu telefonuma indirdiğim göbeği eritin-bacağı eritin tarzı aplikasyonlar yardımıyla yapıyorum)

♡ Eşime sperm kalitesini ve hareketliliğini arttırması açısından da keçi boynuzu kürü kullandırıyorum. Yumurta toplamaya bir-iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım.

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 🤰24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶
@Asli47 🤰31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
@dusunen kdn30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs ?
@Nm8832635Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 Mayıs?
merakliblog merakliblog 🤰29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶
@Zynp202035Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayıs?
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
FlyingHummingbird FlyingHummingbird 30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı?
@coki 🤰30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
buradayimfiruze buradayimfiruze 🤰30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlk DenemeKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 Mayıs?
:KK200:
Bende pcos var 28 yaşındayım. Eşimde herhsngi bi sıkıntı yok. Daha önce 2 denemem var biri megatif diğeri boş gebelik oldu.Dondurulmuş embriyo transferi 17 mayısta 2 adet yapıldı.

Ayy amin tatlım ya kaçıncı günündü bugün OPU dan sonra? Ben normal tarihimde olcam yaa kesin yani 4 gün sonra😂
Canım erken olmuş oldum opu dan 12 gün sonra 24 gün sürdü döngüm, normalde 28 günde 1 olurum ☺️ Hayırlısı olsun kuzucum stres yapma bünyeye göre değişio bu iş anladığım kadarıyla ☺️

Arkadaşlar bişey sorcam bende transferimin 4. Günündeyim hep sol tarafımı hissediyorum yani hep sol kaşığımda bişeyler hissediyorum yada sol bacağım ağrıyor bu sizde de var mı normal mi acaba sağda hiçbişey yok sol hissediyorum

Arkadaşlar bişey sorcam bende transferimin 4. Günündeyim hep sol tarafımı hissediyorum yani hep sol kaşığımda bişeyler hissediyorum yada sol bacağım ağrıyor bu sizde de var mı normal mi acaba sağda hiçbişey yok sol hissediyorum
Benimde aynı 6. Günüm hep sol tarafımda batma zonklama oluyo. Transfer öncesinde de vardı solda arada ağrı. O yüzden transfere bağlamadım ama .

Benimde aynı 6. Günüm hep sol tarafımda batma zonklama oluyo. Transfer öncesinde de vardı solda arada ağrı. O yüzden transfere bağlamadım ama .

benimde belki öncedende vardır ama tek taraflı olması biraz düşündürdü
Benimde belki önceden de vardır tek taraflı olması düşündürdü biraz normal o zaman

Back