• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..😬

Kızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..😬
Bence yok ben de o şekilde alıyorum . Eğer ağdanın zararı yoksa bunun da yoktur 😂 başka biri yazarsa takipteyim 👀

Kizlar transferden sonra negatifi ogrendikten ve ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldunuz tecrube edenler bilgi verebilir mii

Lazer hariç hepsi kullanılıyor ya bence hiçbir sıkıntısı yok ydışında bazı ülkelerde lazer bile yaptırıyorlarmış😂

Ben kızıma hamileyken kullanmıştım ama acı eşiginiz düşükse rahim kasılması yapabiliyor bende yapmıştı o yüzden birakmistim

Ben kızıma hamileyken kullanmıştım ama acı eşiginiz düşükse rahim kasılması yapabiliyor bende yapmıştı o yüzden birakmistim
Ağrım eşiğim çok düşük o yüzden ağda yaptıramıyorum ancak kendi kendime epilasyonla yavaş yavaş yapabiliyorum . Onu da yapamazsam hamilelikte nasıl alicaz kılları ya off jilet yapmak istemiyorum 😂

Ağrım eşiğim çok düşük o yüzden ağda yaptıramıyorum ancak kendi kendime epilasyonla yavaş yavaş yapabiliyorum . Onu da yapamazsam hamilelikte nasıl alicaz kılları ya off jilet yapmak istemiyorum 😂
Benimde öyleydi canım acıdıkça rahmimin kasildigini hissediyordum özellikle hamileliğin sonuna doğru kasilma daha fazla oluyordu birde erken doğum riskim olunca doktorumda önermedi mecbur jiletle devam etmistim

Arkadaşlar bişey sorcam bende transferimin 4. Günündeyim hep sol tarafımı hissediyorum yani hep sol kaşığımda bişeyler hissediyorum yada sol bacağım ağrıyor bu sizde de var mı normal mi acaba sağda hiçbişey yok sol hissediyorum
Ben de 3. Gündeyim. Birinci günün akşamından başladı ara ara hissediyorum sol tarafta. Halen devam ediyor. Bacağıma sol ayak tabanıma kadar vuruyor. İnşallah iyiye işarettir🙏🏻

Merhaba kardescagizlar, ben de geldiiim :)) Sade frappe Sade frappe
Tüp bebek yaptırma sebebi: Tibbi hicbir problem yok, 1 adet cocugum var allah bagislarsa, bir tanim veremedik. Hsg vs. çekildi, rabbjme sukur iki tarafta da sorun yok
~ Yaş:36
~ Kaç yıl denediklerini: 15.aya girdik sanirim
~ Daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını: gectigimiz 15 ayda 3 kez yumurta takibi yaptim, 2kez igneli asilama denedim, benim bunye igneleri sevmedi, yumurtalar erkenden catladi,asilama iptal oldu. 1 kez ilacli asilama yaptim tutmadi. Ilk tup bebek denememde 3.gun 2 taze embriyo transferi ile hemen gebe kaldim, kalp atisini vs. duydum 9. Haftada dusuk yasadim. Hayat bu arada kurtaji da ogretti, bir daha yasatmaz insallah
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu: 2. Deneme
~ Bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb): Hamile kalmak isteyenler icin ozel tasarlanan prenatal multivitamin, ecoprin. Sabah Karindan 300IU Gonal-F, aksam menopur-75 kullaniyorum
~ Hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler: gayet saglikli besleniyorum, normal hayata aynen devam. 4kg verdim, biraz daha vermek niyetimdeyim nasip...
~ Sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri: Vmax ve impryl ile sperm kalitesini destekliyoruz. Duzenli spor ile toksinleri vucudundan atmasini sagliyiruz.
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod) kisa p.
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu?: taze embriyo

Beklenmeyen Adet 15 Haziran sanirim ;))

Back