- 4 Mart 2021
- 672
- 689
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
- #2.981
Kızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yok ben de o şekilde alıyorum . Eğer ağdanın zararı yoksa bunun da yoktur başka biri yazarsa takipteyimKızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..
Ben de merakla bekliyorum cevabı özellikle daha önce doğum yapmış arkadaşlar bizi bilgilendirirse sevinirim ben daha doktoruma soramadımBence yok ben de o şekilde alıyorum . Eğer ağdanın zararı yoksa bunun da yoktur başka biri yazarsa takipteyim
2 gün sonraydı benimKizlar transferden sonra negatifi ogrendikten ve ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldunuz tecrube edenler bilgi verebilir mii
Ben cuma gunu ogrendim halen adet olamadim umarim sizin kadar kisa surede olurum, tesekkur ediyorum cevap icin2 gün sonraydı benim
Lazer hariç hepsi kullanılıyor ya bence hiçbir sıkıntısı yok ydışında bazı ülkelerde lazer bile yaptırıyorlarmışKızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..
Ben kızıma hamileyken kullanmıştım ama acı eşiginiz düşükse rahim kasılması yapabiliyor bende yapmıştı o yüzden birakmistimKızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..
Ağrım eşiğim çok düşük o yüzden ağda yaptıramıyorum ancak kendi kendime epilasyonla yavaş yavaş yapabiliyorum . Onu da yapamazsam hamilelikte nasıl alicaz kılları ya off jilet yapmak istemiyorumBen kızıma hamileyken kullanmıştım ama acı eşiginiz düşükse rahim kasılması yapabiliyor bende yapmıştı o yüzden birakmistim
Bence siz test yapabilirsiniz artık, sonucunuz belli olmuştur.Neden bu kocalar böyle acaba bende test yapayım diyorum benimki de pazartesi yi bekleyelim diyor.. ayy inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde öyleydi canım acıdıkça rahmimin kasildigini hissediyordum özellikle hamileliğin sonuna doğru kasilma daha fazla oluyordu birde erken doğum riskim olunca doktorumda önermedi mecbur jiletle devam etmistimAğrım eşiğim çok düşük o yüzden ağda yaptıramıyorum ancak kendi kendime epilasyonla yavaş yavaş yapabiliyorum . Onu da yapamazsam hamilelikte nasıl alicaz kılları ya off jilet yapmak istemiyorum
Ben de 3. Gündeyim. Birinci günün akşamından başladı ara ara hissediyorum sol tarafta. Halen devam ediyor. Bacağıma sol ayak tabanıma kadar vuruyor. İnşallah iyiye işarettirArkadaşlar bişey sorcam bende transferimin 4. Günündeyim hep sol tarafımı hissediyorum yani hep sol kaşığımda bişeyler hissediyorum yada sol bacağım ağrıyor bu sizde de var mı normal mi acaba sağda hiçbişey yok sol hissediyorum
Bugün özellikle sol bacağım en üstten aşağı kadar ağrıyor ilginç sadece solBen de 3. Gündeyim. Birinci günün akşamından başladı ara ara hissediyorum sol tarafta. Halen devam ediyor. Bacağıma sol ayak tabanıma kadar vuruyor. İnşallah iyiye işarettir
Teşekkür ederim kullanmamak en iyisi o zamanBen kızıma hamileyken kullanmıştım ama acı eşiginiz düşükse rahim kasılması yapabiliyor bende yapmıştı o yüzden birakmistim
Belki yarın sorarımPozitif çıkan anne adaylarımız size sorum var. İlişki için doktorlarınız ne dedi sizlere merak ediyorum.
Bana Dr yasaklamıştı kasilirim diyeBence yok ben de o şekilde alıyorum . Eğer ağdanın zararı yoksa bunun da yoktur başka biri yazarsa takipteyim