- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.001
Biz ilk gebeligimde hiç yapmadık. Eşim bunda da istemiyor çok korkuyorPozitif çıkan anne adaylarımız size sorum var. İlişki için doktorlarınız ne dedi sizlere merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ilk gebeligimde hiç yapmadık. Eşim bunda da istemiyor çok korkuyorPozitif çıkan anne adaylarımız size sorum var. İlişki için doktorlarınız ne dedi sizlere merak ediyorum.
Teşekkür ederim canım tek tek anlatmışsın.Yurtdışındayım. 3 embryom vardı. Hepsinin de iyi kalite olduğu söylendi.
1. embryo 3. Gün embriyosuydu taze transferdi hamile kaldım ama kalbi gelişmedi 6. Hafta da düşük oldu.
2. embryo 5. Gün embriyosuydu negatif sonuçlandı
3. embryo 5. Gün embriyosuydu kan da pozitifi gördük ama 2. Kan testi düşüktü doktor kimyasal düşük dedi. İlaçları çarşamba bıraktım ama hala adetim başlamadı
Benim çabam maalesef biraz fazla oldu. 4,5 yıllık evliyim 4 senedir çocuk istiyoruz, spermde yumurtada benim hormonlarımda bir sorun yok. Ama nasip olmayınca olmuyor işte.
umarım benim kadar çabalamadan müjdeli haberinizi alırsınız
Yerleşme tüp bebekte bu kadar uzun sürer miymiş canım? transferden sonra 48 saat içinde olur diye biliyorum.Benim de kahverengi lekelenme oldu sonuç pozitif. Yerleşme belirtisi olarak görülüyormuş
Kaçıncı gününüz transferden sonra? sağlıkla artsın değeriniz, çok iyi sonuç :)))Kızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım betahcg 1087 çıktı. Keseyi ne zaman görebiliyoruz?
Dün için ekte testi atıyorum canım, sence iğne etkisi geçmiş midir, koyulaşma var mı, görüyor musun? Bugün yapmadım, yarın sabah yapıcam.Naptın canım bugün test yaptın mı? Koyulaşma durumun ne? Merak ettim seni?
Benim 5 gün sonraydı.Kizlar transferden sonra negatifi ogrendikten ve ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oldunuz tecrube edenler bilgi verebilir mii
Canım, ne yaptın? nasıl geçti opi?Hayırlısı olsun inşallah canım, senin de ilk denemen sanırım inşallah 1 kerede kolayca olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana
Benim AMH değerim 3.31, herşey normal hatta hormon değerlerim çok yerinde, eşimin sayısı gayet iyi, ama 4 yıldır boşa kürek salladım.
Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
Bende hem heyecan var hem hiç yok... hem olacak gibi düşünüyorum 5 dk sonra yok ya kesin olmaz biraz daha sürünecem ben kesin diyorum. Karmakarışık duygular
Hepimizin sonu gü zel olur inşallah
4-5-6. günde nasıl bu kadar belli oluyor? daha tutunup HCG salgılamış mıdır? İkiz mi acaba ondan mı?Kızlar koyulaşma var dimi sizcede 1 transferin 4. Günü 2 ve 3 5. Günü 4 6. Yani bugün
Teşekkür ederim canım benim :))Evet cumartesi günü yaptığında diğerine göre biraz daha belirginlesme var
Teşekkür ederim canım tek tek anlatmışsın.
Ben öğlen opu oldum. Ve 5. Gün taze transfer için cuma günü sabaha gün verdiler.
Fakat o güne kadar hiç bir bilgi verilmeyeceği söylendi. Sebebi ne bilmiyorum. Öyşe şey olurmu gün gün bilgilendirmeniz gerekmez mi dedim. Burda prosedür böyleymiş çok şaşkınım.
Ee cuma günü gelmeden bari perşembeden de mi haber vermeyeceksiniz dedim. Hayır dediler. E o güne hiç embriyo kalmazsa ne olacak dedim. Onu burda öğreneceksiniz paranız iade edilecek dediler. Bir şok daha geçirdim. Yani ben cumaya kadar hiçbirley bilmeden endişeli bir şekilde bekleyeceğim. Bir de stres yapmayın diyorlar. Nasıl stres yapmayayım. Canım çok sıkkın.
Benim de bi an once gelse de ne yapacagima karar versem..Benim 5 gün sonraydı.
BilmiyorumkiKanı çarşamba vericem inşallah sağlıkla ilerler4-5-6. günde nasıl bu kadar belli oluyor? daha tutunup HCG salgılamış mıdır? İkiz mi acaba ondan mı?
Teşekkür ederim canım benim :))
Biz iyi düşünelim iyi olsun. Endişelenmeye gerek yok bence. Güzel şeyler düşünüp beklemeye devamBugün özellikle sol bacağım en üstten aşağı kadar ağrıyor ilginç sadece sol
Bence ctesi daha koyu inşallah pozitifi görürsünDün için ekte testi atıyorum canım, sence iğne etkisi geçmiş midir, koyulaşma var mı, görüyor musun? Bugün yapmadım, yarın sabah yapıcam.
benim de bugun sol tarafta bi batma var ama çok değil bacağa falan vurmuyor öyle. Belirti aramaya çalışmıyorum ama inşallah iyiye işarettirBen de 3. Gündeyim. Birinci günün akşamından başladı ara ara hissediyorum sol tarafta. Halen devam ediyor. Bacağıma sol ayak tabanıma kadar vuruyor. İnşallah iyiye işarettir
Bende Amh 1.97 canım. Sayı çok düşük değilse tüp bebekte problem olmuyor diye biliyorum, çünkü artık merkezlerde zaten döllemeyi kendileri yapıyor uygun spermleri seçerek. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Laboratuvar önemli tabi burda.AMH değeriniz nedir benim 1.27 eşimde varikösel var fakat sayısı çok düşük değil ben de bugün tüp bebek için igneye başladım çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Ben kullandım anında etki etti kesinlikle al kullan canım ıkınma sakınTransfer olan arkadaşlar kabızlık problemi yaşadınız mı? Kayısı incir yiyorum ama pek fayda etmedi bana, Duphalac kullanabilirsin demişti doktorum almamıştım ama kullanan var mi?
Bizim sayilarimiz ne çok benziyor, bende de 9 toplandı, 7 işleme alındı, en sona 4 kaldı. İkisi transfer oldu, (tuttu ama kaç tane tuttu onu daha bilmiyorum) 2 tane de donduruldu. Bizim hastane de aynı değil mi, Acıbadem Fulya'ydi senin de değil mi?Vallahi iyiydi çok şükür 9undan 7si kullanıldı 6embriyo oluştu 4 tanesi 5.güne kaldı donduruldu, erkek föktördü bizim eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükür transfer için adet olmayı bekliyorum geçen hafta salı opu oldum İnşallah sağlıkla geçer sürecin korkma hemen bitiyor zaten , transferin taze mi olucak ??
Canım mantık olarak yoktur diye düşünüyorum ama yine de sormak lazım.Kızlar bir şey soracağım. Hamilelikte epilasyon aleti kullanmanın zararı var mı? Bilginiz var mı? Lazer epilasyondan bahsetmiyorum. Evde kendimizin yaptığı epilasyon..
Canım epilasyon aletinin jilet başlığı varsa onla idare edebilirsin. Ben de öyle bı çözüm bulucam, birkaç kere lazer yapmıştım azaldı bayağı, kalanı da öyle halletmeyi düşünüyorum.Ağrım eşiğim çok düşük o yüzden ağda yaptıramıyorum ancak kendi kendime epilasyonla yavaş yavaş yapabiliyorum . Onu da yapamazsam hamilelikte nasıl alicaz kılları ya off jilet yapmak istemiyorum