• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya benim kasıklarda değil ama mesela tuvaletten çıktığımda alt karında sancı oluyo hep özellikle sağ tarafta mesela tuvaletten kalkarken de giriyo bazen hafif sancı size de oluyor mu

Cok güzel Allah yardımcınz olsn ilaçlar ne kadar tuttu sizin devam mı transferinz oldu mu
Amin bütün isteyenlerin Allah yardımcısı olsun inşallahh🤲🏻 rahin dinlendirme aşamasındayım şuan henüz transferim olmadı. İlaçlar da raporla baya indirimli oluyor tabi normal haline göre eczaneden eczaneye de değişiyor 2bine yakın tuttu ilaçlar transfer aşamasında nekadar tutar onları bilemiyorum 😊

AMH değeriniz nedir benim 1.27 eşimde varikösel var fakat sayısı çok düşük değil ben de bugün tüp bebek için igneye başladım çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Hayırlısı olsun inşallah canım, senin de ilk denemen sanırım inşallah 1 kerede kolayca olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana🥰
Benim AMH değerim 3.31, herşey normal hatta hormon değerlerim çok yerinde, eşimin sayısı gayet iyi, ama 4 yıldır boşa kürek salladım.
Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
Bende hem heyecan var hem hiç yok... hem olacak gibi düşünüyorum 5 dk sonra yok ya kesin olmaz biraz daha sürünecem ben kesin diyorum. Karmakarışık duygular :KK64: :KK70:
Hepimizin sonu güzel olur inşallah 🙏🤲

Amin bütün isteyenlerin Allah yardımcısı olsun inşallahh🤲🏻 rahin dinlendirme aşamasındayım şuan henüz transferim olmadı. İlaçlar da raporla baya indirimli oluyor tabi normal haline göre eczaneden eczaneye de değişiyor 2bine yakın tuttu ilaçlar transfer aşamasında nekadar tutar onları bilemiyorum 😊
Rabbm maddi manevi yardımcınz olsn ben daha başlamadım araştırıyorum şuan cok heyecanlıyım 10 yıl sonra ilk kez tüp bebek yaptıracagm

Kızlar sizler yumurta toplamı işlemine giderken durumunuz neydi? kasıkta ağrı gibi bişeyler oldu mu?
Benim normal zamanlarda yumurtlamaya 2-3 gün kaladan ağrılarım olurdu. Sabah opu işlemi yapılacak fakat ağrım olmadı Şimdide ağrım yok, oysa daha 7 katı yumurta gelişti. Kafam karışık daha çok ağrıması gerekmez miydi?

Rabbm maddi manevi yardımcınz olsn ben daha başlamadım araştırıyorum şuan cok heyecanlıyım 10 yıl sonra ilk kez tüp bebek yaptıracagm
Aminn hepimizin inşallah🤲🏻 heycanlı süreçler gerçekten başladıktan sonra bi şekilde geçiyor gerçi ben henüz yolun yarısındayım😊 hepimiz için sonuçlar güzel olur inş emeklerimizin karşılığını alırız. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hayırlısı olsun inşallah canım, senin de ilk denemen sanırım inşallah 1 kerede kolayca olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana🥰
Benim AMH değerim 3.31, herşey normal hatta hormon değerlerim çok yerinde, eşimin sayısı gayet iyi, ama 4 yıldır boşa kürek salladım.
Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
Bende hem heyecan var hem hiç yok... hem olacak gibi düşünüyorum 5 dk sonra yok ya kesin olmaz biraz daha sürünecem ben kesin diyorum. Karmakarışık duygular :KK64: :KK70:
Hepimizin sonu güzel olur inşallah 🙏🤲

İnşallah olur canım olumlu düşün içini ferah tut hayırlısıyla olur İnşallah içini karartma😘aslında herşey normal görünüyor olmaması gerçekten üzer insanı amh değerin çok iyi başka bir sıkıntın yok sanırım bence herşey güzel olacak...

Kızlar sizler yumurta toplamı işlemine giderken durumunuz neydi? kasıkta ağrı gibi bişeyler oldu mu?
Benim normal zamanlarda yumurtlamaya 2-3 gün kaladan ağrılarım olurdu. Sabah opu işlemi yapılacak fakat ağrım olmadı Şimdide ağrım yok, oysa daha 7 katı yumurta gelişti. Kafam karışık daha çok ağrıması gerekmez miydi?
Canım öncelikşe hayırlı olsun tedavin 🤲 benim ağrım olmuştu baya şiş hissediyodum kendimi rahatsız ediciydi baya 9 yumurta vardı ama bence bünye meselesi kafaya takma ☺️ Hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşsum inşallah 💐

Canım öncelikşe hayırlı olsun tedavin 🤲 benim ağrım olmuştu baya şiş hissediyodum kendimi rahatsız ediciydi baya 9 yumurta vardı ama bence bünye meselesi kafaya takma ☺️ Hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşsum inşallah 💐
Teşekkür ederim canım, seninde hayırlı olsun inşallah 🥰
Peki 9 yumurta kaliteleri nasıl çıktı? Şu an hangi aşamadasın?

Teşekkür ederim canım, seninde hayırlı olsun inşallah 🥰
Peki 9 yumurta kaliteleri nasıl çıktı? Şu an hangi aşamadasın?
Vallahi iyiydi çok şükür 9undan 7si kullanıldı 6embriyo oluştu 4 tanesi 5.güne kaldı donduruldu, erkek föktördü bizim eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükür 🤲 transfer için adet olmayı bekliyorum geçen hafta salı opu oldum ☺️ İnşallah sağlıkla geçer sürecin korkma hemen bitiyor zaten , transferin taze mi olucak ??

Vallahi iyiydi çok şükür 9undan 7si kullanıldı 6embriyo oluştu 4 tanesi 5.güne kaldı donduruldu, erkek föktördü bizim eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükür 🤲 transfer için adet olmayı bekliyorum geçen hafta salı opu oldum ☺️ İnşallah sağlıkla geçer sürecin korkma hemen bitiyor zaten , transferin taze mi olucak ??
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım🤲🙏
Doktor kist yada pko tarzı bir durumun olmadığından, rahimde iyi gözüküyor hazır olacaktır, taze transfer olacak gibi dedi.
Tam bende bilmiyorum yarın opu sonrası detayları konuşacağım, inşallah sağlıklı foliküller toplanır diye dua ediyorum şuan 😊🤲🤲🙏

Ben de 2.-3.günlerde bir ara kapı çaldığında birden yataktan kalkarken, bir kere de hapsurdugumda kasıklarıma feci bir agri girmisti. Resmen kitlenmistim agridan kipirdayamamistım bile. Herhalde normaldir diye düşünüyorum. Kan testim pozitif cikti devaminda.
Hayırlı olsun canım , sağolasın. Henüz öyle bir kitlenme ağrısı yasamadım ama ağrı durumu normal sayılıyor sanırım. İnsallah darısı basıma pozitifin :)

İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım🤲🙏
Doktor kist yada pko tarzı bir durumun olmadığından, rahimde iyi gözüküyor hazır olacaktır, taze transfer olacak gibi dedi.
Tam bende bilmiyorum yarın opu sonrası detayları konuşacağım, inşallah sağlıklı foliküller toplanır diye dua ediyorum şuan 😊🤲🤲🙏
Amin kuzum senin de hayırlı haberlerin olsun canımcım 🤲 bana da ilk başta taze dedi ama durumumuz farklıydı işte sperm vs diye bekleyelim dedik hayırlısı buymuş ☺️ Yarın güzel haberler bekliyoruz 😘

Kızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım betahcg 1087 çıktı. Keseyi ne zaman görebiliyoruz?
Hcg 2000 üzeri olunca kese görünüyormuş karından. 2 gün sonra 2bin olacak zaten senin garanti cumaya falan git. Benim 6900de göründü net bi şekilde. Alttan baktırma♥️🧿

Back