• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar, benim artık iğne vurulurken göbeğim kanamaya başladı; normal mi bu? Ilk zamanlar olmuyordu şimdiyse 3 igneden 2si kanatiyor.
Benim de öyle oldu dün anneme sordum kendisi sağlıkçı bastır sıkıntı olmaz dedi. Ama her enjeksiyondan önce mutlaka biraz çekip kan gelmiyorsa enjekte et dedi. Bunlar kan sulandırıcı olduğundan hemen kanıyor artık.

Merhaba benimde sizin gibi oldu adet belirtilerim vardı gidip kan verdim eve geldiğim de kahverengi lekelenmem olmuştu ama sonucum pozitif geldi. progesteron iğne ve fitil kullanmaya devam ettiğim için bi sorun olmadı 2 gün sonra kesildi lekelenmem
Benimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
Hem anlaşmalı ile konuş hem de tanıdık aile dostu vb varsa onlardan fiyat al. Benim eşimin kuzeni eczacıydı mesela 5 tutuyor 3400 ödüyorduk. Geliş fiyatına saydırıyordu tanıdık olunca. Ona rağmen bizim 10 bin tuttu raporsuz hala da haftalık 200er liralık ilaç alıyoruz.

Kızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Benim de olmuştu zaten 48 saatte yerleşiyormuş umarım onun belirtisidir.🤲🏼 Benim pozitif çıktı

Kızlar sizce dünden bugüne koyulaşma var mı? Yorumlarınız benim için değerli :)

Eklentiler

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 65
  • ccc.jpg
    ccc.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 65
Hem anlaşmalı ile konuş hem de tanıdık aile dostu vb varsa onlardan fiyat al. Benim eşimin kuzeni eczacıydı mesela 5 tutuyor 3400 ödüyorduk. Geliş fiyatına saydırıyordu tanıdık olunca. Ona rağmen bizim 10 bin tuttu raporsuz hala da haftalık 200er liralık ilaç alıyoruz.
Çok teşekkür ederim. Hiç tanıdığım eczacı yok ama bi kaçına soracağım

Benimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.
Benim de 3 gün oldu günde bi kere peçeteye geldi büyük ihtimalle yerleşmeyle bağlıydı. Bende baya endişelenmeştim tutunmadı mu dış gebelik mi diye çok düşündüm ama çok şükür ki sonuç güzel geldi kalbinizi bozmayın Allah’ın izniyle güzel olsun 🙏

Şuan tam da benimle aynı durum.. benim de 11. günüm. aynı belirti.. aynı sonuç.. sizde de hafif kasık krampları ve bel ağrısı var mı? Göğüsleriniz de şiş mi?
Adet olacakmış hissi var, hafif ağrı gibi. Bel ağrısı var. Göğüslerde şişlik pek yok. Doktoruma sordum. Yarın kan testi yapmamı istedi. Inşallah güzel sonuçlar aliriz beraber 🙏

İzmir de de ilaçlar dahil özelde 12 bini buluyormuş ama devlette raporlu yaptırırsan olağan Bi durum yoksa hastada 6 bin en fazla diye araştırmamı yaptm bakalm hakkımızda hayırlısı olsn hepimizin de
Merhaba izmir medical park da yaptırıyorum ben raporluyum ilaçlar hariç 6500 ödedik hastahaneye

Back