Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

mrb bende ıns mayısta dondurulmus embrıyo transferı yaptırmayı planlyorum bugun yarın reglı olacagım daha dr randevumun tarıhı bellı degıl o yuzden dr kısa prosödür derse bayramda belkı embrıyo koyulmus olur yasım 40 1 senelık evlıyım o yuzden daha b 2. denememız ne yazıkkı corona zamanına denk geldıgı ıcın bızım ıcın zor bır surec sehır dısına hastaneye gıdıp gelmek ama yeterkı olsun her zorluk asılabılır.Esımde morfolojı yuzde 1 ve ılerı hareket sorunu var normal yolla hamıle kaldım gecen hazıran ama 6. haftada kalbı durdu ve kurtaj oldum .hsg yapıldı bu ay sol tup tıkalı cıktı bende tup bebekte 12 yumurta elde edıldı 7 tanesı dollendı sadece 3 tanesı kaldı 3. gune kadar 2 sı transfer edıldı ama tutmadı sımdı 1 taneyle devam edecegız dr degıstırdık hastanede yapılan kan tahlıllerımde kan pıhtılasma sorunum cıktı 4 gende daha once bılseydık belkı ılk bebegımde yasardı ama nasıp ınsallah bu sefer kucagımız dolar
kullandıgım ılaclar folık asıt supradyn ve tsh 3.73 oldugu ıcın tiroıd ılacı -tiroid ılacına 1 hafta oldu baslayalı ne kadar surede 2.5 un altına ıner bılmıyorum ıns cabuk olur

Canımm bugün test günün galibaa heyecanla sonucunu bekliyoruz İnşallaj pozitiftir
Canımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Hayırlı olsun çok sevindim. Sağ salim kucağınıza alın

Hayırlı olsun be güzel bir haber Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yaaa cok sevindim gercekten valla kendim pozitifi gormus kadar sevindim. Muhteşemmm darısı bizim başımıza inşallah

Yaaa cok sevindim gercekten valla kendim pozitifi gormus kadar sevindim. Muhteşemmm darısı bizim başımıza inşallah
Allah razı olsun rabbim inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Biz burada güzel bir aile olduk. İyiki bir foruma tesadüfen girmişim o kadar iyi oldu ki bu yoldaki arkadaşlarımızla omuz omuza ilerlemk. İnşallah hepimiz daha da güzel haberler alacağız. Sürekli dualarımdasınız.

Canım sizde sorun neydi? Ben de mayıs başı başlıyorum da merak ediyorum :)
Bende hiç bir sorun yoktu eşimde geçen sene çift taraflı varikosel çıktı. Sayısı çok iyiydi fakat ileri hareketlilik oranı çok düşüktü. Ameliyat oldu 1 sene geçti hala olmadı en son çare tüp bebek ile oldu şükür. inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız şimdiden hayırlı olsun.

Yaa ben görmemişim canımm çokkkkk sevindimmm Rabbani sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Herkese merhaba,
Bende tedaviye başlayalı 11 gün oluyor hala iğnelere devam ediyorum perşembe veya cuma yumurta toplama olabilir dedi doktorum benim sürecim ilk daha önce hiç bir tedavi görmedim çok fazla bilgim yok tedirginliğim oldukça fazlaa sol yumurtamda kist varmış doktorum sürekli onu söylüyor her muayenede olumsuz olursa diye moralim çok bozuk ama hiç birşeyde soramıyorum hem duymak istemiyorum hemde merak edip araştırıyorum ikilemdeyim yani kızlar

Herkes hemen hemen aynı kaygıları taşıyor. Doktor risk almazdı demek ki bir planı var. Ne yazık ki bu konularda bilgili değiliz ve sonradan edindiğimiz bilgiler eksik ya da yanlış olabiliyor. En iyisi direkt doktorumuza sormak problem olup olmadığını. Bunun dışında yapacak bir şey yok maalesef

evet haklısın risk almazdı ama bazende insan düşünmeden edemiyor defalarca deneyip olumsuz sonuç alanları duyunca üzülüyorum hem zaman olarak hemde maddi anlamda kayıplar oluyor bende ikisinide yaşadım vajinismus tedavisi gördüm çok uzun ve sıkıntılı bir süreç maddi kısmını hiç saymıyorum bile umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur bu mübarek günlerde

Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, hepimiz bir şekilde emek veriyoruz. Boşa çıkmaz umarım

Bence için içini yiyeceğine doktoruna sor iyice o daha iyi bilir. Gebeliğe engel bir durumda eger tedavisine baksın sonra yapsın transferide. Kesinlikle riske atma kendini bence. Tüp bebek benimde bu ilk denemem. İnşallah hayırla sonuçlanır. Aklına takılan bir soru olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Insallah hepimiz için güzel sonuçlar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…