- Konu Sahibi Sade frappe
-
Bana da bazen öyle geliyor komik ama öyleKızlar ama Patlamıyoruz değil mi
Sanki birden çok şişecek de yumurtalıklar, hapşırınca falan patlayıverecek
Merhaba ben de 4 yıldır evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz fakat maalesef sonuca ulaşamadık.gittiğimiz doktorlarda bir sorun bulamadı.bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz.umarım hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuç alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar3 yıllık evliyim ama daha 1,5 senedir düşünüyoruz...1,5 yıldır doktor doktor geziyorum hicbir sorun bulunamiyor butun testler iyiyse neden olmuyorinsan ister istemez sorguluyor..Allahim sizede sifa versin insallah siz nerede tedavi oluyorsunuz
Hayırlı olsunMerhabalar. Bu topiğin açılmasına sevindim. Paylaşmak gerçekten insana iyi geliyor. Aslında hamile kalırsam hikayemi hemcinslerime Umut olsun diye paylaşacaktım ama bu topiği görünce dayanamadımBen de kısmetse Mayıs ayında transfer yapacağım. PKO hastasıyım. 30 yaşındayım. 2 senelik evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı. 3 adet ilaçlı 1 adet başarısız aşılama geçmişim var. Eşimde ileri hareketli sperm sayısı az. Bu gün OPU yapıldı. 26 adet yumurta toplandı. Yarın inşallah doktorum embriyo sayısı ve kalitesi ile ilgili bizi bilgilendirecek. Ohss ihtimaline karşılık doktorum 1 adet sonra dondurulmuş embriyolardan transfer yapacağını söyledi. Bu da Mayıs ayının son 2 haftasına denk geliyor. Şu an için sabırsızlıkla inşallah oluşmuş olan embriyo sayısını öğrenmeyi bekliyorum. İnşallah bu topikteki herkes pozitif sonuç alır. Şenlenir burası
TeşekkürlerKızlar olgunlaşmış avokado çok iyimiş . Tüp bebek transfer sonrası her gün yiyin. Araştırın tabi , tutunmayı destekliyormuş
Gözünüz aydın çok sevindimKızlar merkezden aradılar 10 yumurtadan 7 si olgunluktaymış, şuanda 5 i istenen şekilde döllenmiş 2 tanesini de takip edeceklermiş Allahım inşallah güzel devam ederler
Hadi bakalım gelsinler artık minnoşlarKızlar merkezden aradılar 10 yumurtadan 7 si olgunluktaymış, şuanda 5 i istenen şekilde döllenmiş 2 tanesini de takip edeceklermiş Allahım inşallah güzel devam ederler
Seninki de hayırlı olsun canım.Bu gün embriyoloji bölümünden aradılar 26 adet yumurtadan 19 tane olgun yumurta çıkmış. Bunların 15 tanesi döllenmiş ama embriyo kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi henüz. Umarım kalitelerinde sorun yoktur. Salı günü tekrar haber vereceklermiş. İnşallah sen de güzel haberler alırsınHayırlı olsunbenimde dün opu yapıldı sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum inşallajj kaliteli güzel embriyolarımız olur
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin gelsin minnoşlarııHadi bakalım gelsinler artık minnoşlarhayırlısı ile canım
Maşallah ne güzel canım çok sevindimSeninki de hayırlı olsun canım.Bu gün embriyoloji bölümünden aradılar 26 adet yumurtadan 19 tane olgun yumurta çıkmış. Bunların 15 tanesi döllenmiş ama embriyo kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi henüz. Umarım kalitelerinde sorun yoktur. Salı günü tekrar haber vereceklermiş. İnşallah sen de güzel haberler alırsın
Merhaba, bizde de morfoloji problemi var. Benim de ilk olduğu için bilmiyorum süreci. İğne oluyorum, iğnenin 5. Gününde salı günü kontrolüm var. O zaman öğrenir yazarımMerhaba kızlar ben de ilk defa dün başladım tedaviye ilk denemem eşimde ileri hareket morfoloji sorunu var ben de polikistik overım pergoveris diye bir iğne verdi doktor 2 kutu göbekten vuruyorum 28 inde gideceğim tekrar fakat süreç nasıl işliyor bilmiyorum gidince ilaç değiştirecek mi ne yapacak hiç bir fikrim yok bilenler aydınlatırsa yumurta toplama kaçıncı günde yapılıyor. Ve transfer ne zaman yapılıyor eşimden spermi ne zaman alacaklar hiç bir şey bilmiyorumbilenler aydınlatırsa çok sevinirim
Birde adetin 2. Günü bazı tahliller istedi kafama takılan e2 benim 17 çıktı sanırım düşük folükiler fazda en az 30 yazıyor dizin e2 ye baktı mı doktorunuz 2. Gün kaç çıktı bileğiniz var mı?Merhaba, bizde de morfoloji problemi var. Benim de ilk olduğu için bilmiyorum süreci. İğne oluyorum, iğnenin 5. Gününde salı günü kontrolüm var. O zaman öğrenir yazarım
Canım tedavi adetin ikinci günü başlar yumurta geliştirici iğnelerle, yaklaşık 13-15 gün sonra yumurtalar toplanır aynı anda eşinden de sperm alınır. Taze transfer olacaksa hemen 3 veya 5 gün sonra yapılır, rahim dinlendirme olursa iki adet dönemi sonra tekrar ilaçlara başlanıp transfer planlanırMerhaba kızlar ben de ilk defa dün başladım tedaviye ilk denemem eşimde ileri hareket morfoloji sorunu var ben de polikistik overım pergoveris diye bir iğne verdi doktor 2 kutu göbekten vuruyorum 28 inde gideceğim tekrar fakat süreç nasıl işliyor bilmiyorum gidince ilaç değiştirecek mi ne yapacak hiç bir fikrim yok bilenler aydınlatırsa yumurta toplama kaçıncı günde yapılıyor. Ve transfer ne zaman yapılıyor eşimden spermi ne zaman alacaklar hiç bir şey bilmiyorumbilenler aydınlatırsa çok sevinirim
Valla her gittiğinde kan veriyorsun bakıyorlar zaten ama ben hiç dikkat etmedim kaç çıktı kaç olması gerekiyor diye bi de ona kafa yormak istemedim doktor bakıp gerekeni yapıyor zatenBirde adetin 2. Günü bazı tahliller istedi kafama takılan e2 benim 17 çıktı sanırım düşük folükiler fazda en az 30 yazıyor dizin e2 ye baktı mı doktorunuz 2. Gün kaç çıktı bileğiniz var mı?
Amin inşallahMerhaba ben de 4 yıldır evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz fakat maalesef sonuca ulaşamadık.gittiğimiz doktorlarda bir sorun bulamadı.bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz.umarım hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuç alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Hadi inşallah canım umarım 3. ve 5. güne giden kaliteli embriyolarımız olur hayırlısıylaMaşallah ne güzel canım çok sevindimevet 3 ve 5 güne kadar gidenlerin kalitesini bildirirler ama senin sayın çok olduğu için 5. Güne kadar götürürler o zaman kalitelerini söylerler tatlım sanırım hadi inşallah güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?