Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba ben de 4 yıldır evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz fakat maalesef sonuca ulaşamadık.gittiğimiz doktorlarda bir sorun bulamadı.bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz.umarım hepimiz en kısa zamanda güzel bir sonuç alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Hayırlı olsun benimde dün opu yapıldı sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum inşallajj kaliteli güzel embriyolarımız olur

Kızlar merkezden aradılar 10 yumurtadan 7 si olgunluktaymış, şuanda 5 i istenen şekilde döllenmiş 2 tanesini de takip edeceklermiş Allahım inşallah güzel devam ederler
Hadi bakalım gelsinler artık minnoşlar hayırlısı ile canım

Hayırlı olsun benimde dün opu yapıldı sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum inşallajj kaliteli güzel embriyolarımız olur
Seninki de hayırlı olsun canım.Bu gün embriyoloji bölümünden aradılar 26 adet yumurtadan 19 tane olgun yumurta çıkmış. Bunların 15 tanesi döllenmiş ama embriyo kalitesi ile ilgili bir bilgi verilmedi henüz. Umarım kalitelerinde sorun yoktur. Salı günü tekrar haber vereceklermiş. İnşallah sen de güzel haberler alırsın

Merhaba kızlar ben de ilk defa dün başladım tedaviye ilk denemem eşimde ileri hareket morfoloji sorunu var ben de polikistik overım pergoveris diye bir iğne verdi doktor 2 kutu göbekten vuruyorum 28 inde gideceğim tekrar fakat süreç nasıl işliyor bilmiyorum gidince ilaç değiştirecek mi ne yapacak hiç bir fikrim yok bilenler aydınlatırsa yumurta toplama kaçıncı günde yapılıyor. Ve transfer ne zaman yapılıyor eşimden spermi ne zaman alacaklar hiç bir şey bilmiyorum bilenler aydınlatırsa çok sevinirim

Maşallah ne güzel canım çok sevindim evet 3 ve 5 güne kadar gidenlerin kalitesini bildirirler ama senin sayın çok olduğu için 5. Güne kadar götürürler o zaman kalitelerini söylerler tatlım sanırım hadi inşallah güzel haberler alalım

Merhaba, bizde de morfoloji problemi var. Benim de ilk olduğu için bilmiyorum süreci. İğne oluyorum, iğnenin 5. Gününde salı günü kontrolüm var. O zaman öğrenir yazarım

Merhaba, bizde de morfoloji problemi var. Benim de ilk olduğu için bilmiyorum süreci. İğne oluyorum, iğnenin 5. Gününde salı günü kontrolüm var. O zaman öğrenir yazarım
Birde adetin 2. Günü bazı tahliller istedi kafama takılan e2 benim 17 çıktı sanırım düşük folükiler fazda en az 30 yazıyor dizin e2 ye baktı mı doktorunuz 2. Gün kaç çıktı bileğiniz var mı?

Canım tedavi adetin ikinci günü başlar yumurta geliştirici iğnelerle, yaklaşık 13-15 gün sonra yumurtalar toplanır aynı anda eşinden de sperm alınır. Taze transfer olacaksa hemen 3 veya 5 gün sonra yapılır, rahim dinlendirme olursa iki adet dönemi sonra tekrar ilaçlara başlanıp transfer planlanır

Valla her gittiğinde kan veriyorsun bakıyorlar zaten ama ben hiç dikkat etmedim kaç çıktı kaç olması gerekiyor diye bi de ona kafa yormak istemedim doktor bakıp gerekeni yapıyor zaten

Amin inşallah rabbim hepimize nasip eylesin bu sene

Hadi inşallah canım umarım 3. ve 5. güne giden kaliteli embriyolarımız olur hayırlısıyla Güzel haberler beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…