• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Az yumurta demek daha az hormon yükselmesi demek vücut normaline daha çabuk dönüyor. Çok yumurta da östrojen yükseliyor ohss riski oluyor bebeğin tutma şansı da azalıyor. Az yumurtanız varsa bile hormon değerleri istenilen seviyede değilse transfer olmuyor merak etmeyin
Anladımm çok teşekkürler cevap için

Merhaba kizlar ben de bugün gittim kontrole.bir sorunum yok tekrar başladık bakalım yumurta geliştirme ignelerine.bir aksilik olmazsa taze transfer yapacak doktorum.kismet bakalım

Merhaba bugün benim de kontrolüm vardı, e2 1500 çıkmış.opu ne zaman olur, ohss riski bakımından nasıl bir değer bilginiz var mı?

Bugün 4. İğne i vuruldum reglin 5. Günü yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım nedicek bu kadar erken yumurta gelişmez değil mi yani her türlü iğneye devam ettirir dimi

Bugün 4. İğne i vuruldum reglin 5. Günü yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım nedicek bu kadar erken yumurta gelişmez değil mi yani her türlü iğneye devam ettirir dimi
Bence devam eder ama seninkiler çok hızlı da gelişmiş olabilir belki 🤷‍♀️ normalde iğne tedavisi için 10 gün yazmışlar hep

Yok canım bu kadar çabuk olmaz 13-15 gün sürer, yarın bakar yumurtaların büyüklüğüne göre aynen devam ettirir ilaçlara veya dozunu değiştirir, zaten en son çatlatma iğnesi vuracaksın ondan sonra toplanacak yumurtalar

herkeze merhaba bnde aranıza yeni katıldım şuan rahim dinlendirmedeyim 2.adetimi bekliyoruz bugün embriyolarımın 5.günüydü 20 yumurtadan 11i kalmıştı ama embriyolog arayıp gelişimleri yavaş yarını bekleyip dondurucaz dedi tedavim iptal de olabilir Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻

herkeze merhaba bnde aranıza yeni katıldım şuan rahim dinlendirmedeyim 2.adetimi bekliyoruz bugün embriyolarımın 5.günüydü 20 yumurtadan 11i kalmıştı ama embriyolog arayıp gelişimleri yavaş yarını bekleyip dondurucaz dedi tedavim iptal de olabilir Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻
Umarım sorunsuzca onbiri de dondurulur🙏

Selamlar herkese benim de 2 adet 5. Gün embriyom var cuma günü Dr kontrolüne gidicem bakalım belki bu ay transfer işlemlerine başlayabiliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar ben gonal f ve merionel kullanıyorum ama üstümde aşırı halsizlik var normal mi bana mı özel acaba, birde adetim normalinden erken bitti iğneyi bugün 4. Vuruşum ve bugün sarı bir akıntım geldi sizde nedir durumlar
Merhaba benimde adetim 3. Gün akşamı bitmişti iğnelerden dolayı oldugunu söylediler

Back