- 7 Aralık 2020
- 321
- 375
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
Aynen canım bekleyeceğizHadi inşallah canım umarım 3. ve 5. güne giden kaliteli embriyolarımız olur hayırlısıyla Güzel haberler beklemeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bekleyeceğizHadi inşallah canım umarım 3. ve 5. güne giden kaliteli embriyolarımız olur hayırlısıyla Güzel haberler beklemeye devam
Canımm bugün test günün galibaa heyecanla sonucunu bekliyoruz İnşallaj pozitiftirBugün benim 8. Günüm . Ptesi günü kan vereceğim 10. Günde yap demişti doktor. İnşallah tüm bekleyenlerin ki tutar
Canımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Canımm bugün test günün galibaa heyecanla sonucunu bekliyoruz İnşallaj pozitiftir
Hayırlı olsun çok sevindim. Sağ salim kucağınıza alınCanımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hayırlı olsun be güzel bir haber Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun inşallah devamı sağlıkla gelir darısı isteyen emek veren herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun be güzel bir haber Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere olsun dua edelimHayırlı olsun çok sevindim. Sağ salim kucağınıza alın
Canım sizde sorun neydi? Ben de mayıs başı başlıyorum da merak ediyorum :)Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere olsun dua edelim
Yaaa cok sevindim gercekten valla kendim pozitifi gormus kadar sevindim. Muhteşemmm darısı bizim başımıza inşallahCanımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun rabbim inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Biz burada güzel bir aile olduk. İyiki bir foruma tesadüfen girmişim o kadar iyi oldu ki bu yoldaki arkadaşlarımızla omuz omuza ilerlemk. İnşallah hepimiz daha da güzel haberler alacağız. Sürekli dualarımdasınız.Yaaa cok sevindim gercekten valla kendim pozitifi gormus kadar sevindim. Muhteşemmm darısı bizim başımıza inşallah
Bende hiç bir sorun yoktu eşimde geçen sene çift taraflı varikosel çıktı. Sayısı çok iyiydi fakat ileri hareketlilik oranı çok düşüktü. Ameliyat oldu 1 sene geçti hala olmadı en son çare tüp bebek ile oldu şükür. inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız şimdiden hayırlı olsun.Canım sizde sorun neydi? Ben de mayıs başı başlıyorum da merak ediyorum :)
Yaa ben görmemişim canımm çokkkkk sevindimmm Rabbani sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahCanımm dün yazmıştım sen görmedin sanırım. Dün dayanamadım kan verdim sonuç pozitif 134 çıktı beta çok şükür Rabbime hamileyim yarın tekrarlayacağım testi inşallah iyice yükselmiştir tutunmuştur bana bebegim. Sizlerede sürekli dua ediyorum Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amiin inşallah sıra sizlerde güzel haberler beklemedeyimYaa ben görmemişim canımm çokkkkk sevindimmm Rabbani sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Herkes hemen hemen aynı kaygıları taşıyor. Doktor risk almazdı demek ki bir planı var. Ne yazık ki bu konularda bilgili değiliz ve sonradan edindiğimiz bilgiler eksik ya da yanlış olabiliyor. En iyisi direkt doktorumuza sormak problem olup olmadığını. Bunun dışında yapacak bir şey yok maalesefHerkese merhaba,
Bende tedaviye başlayalı 11 gün oluyor hala iğnelere devam ediyorum perşembe veya cuma yumurta toplama olabilir dedi doktorum benim sürecim ilk daha önce hiç bir tedavi görmedim çok fazla bilgim yok tedirginliğim oldukça fazlaa sol yumurtamda kist varmış doktorum sürekli onu söylüyor her muayenede olumsuz olursa diye moralim çok bozuk ama hiç birşeyde soramıyorum hem duymak istemiyorum hemde merak edip araştırıyorum ikilemdeyim yani kızlar
evet haklısın risk almazdı ama bazende insan düşünmeden edemiyor defalarca deneyip olumsuz sonuç alanları duyunca üzülüyorum hem zaman olarak hemde maddi anlamda kayıplar oluyor bende ikisinide yaşadım vajinismus tedavisi gördüm çok uzun ve sıkıntılı bir süreç maddi kısmını hiç saymıyorum bile umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur bu mübarek günlerdeHerkes hemen hemen aynı kaygıları taşıyor. Doktor risk almazdı demek ki bir planı var. Ne yazık ki bu konularda bilgili değiliz ve sonradan edindiğimiz bilgiler eksik ya da yanlış olabiliyor. En iyisi direkt doktorumuza sormak problem olup olmadığını. Bunun dışında yapacak bir şey yok maalesef
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, hepimiz bir şekilde emek veriyoruz. Boşa çıkmaz umarımevet haklısın risk almazdı ama bazende insan düşünmeden edemiyor defalarca deneyip olumsuz sonuç alanları duyunca üzülüyorum hem zaman olarak hemde maddi anlamda kayıplar oluyor bende ikisinide yaşadım vajinismus tedavisi gördüm çok uzun ve sıkıntılı bir süreç maddi kısmını hiç saymıyorum bile umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur bu mübarek günlerde
Bence için içini yiyeceğine doktoruna sor iyice o daha iyi bilir. Gebeliğe engel bir durumda eger tedavisine baksın sonra yapsın transferide. Kesinlikle riske atma kendini bence. Tüp bebek benimde bu ilk denemem. İnşallah hayırla sonuçlanır. Aklına takılan bir soru olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Herkese merhaba,
Bende tedaviye başlayalı 11 gün oluyor hala iğnelere devam ediyorum perşembe veya cuma yumurta toplama olabilir dedi doktorum benim sürecim ilk daha önce hiç bir tedavi görmedim çok fazla bilgim yok tedirginliğim oldukça fazlaa sol yumurtamda kist varmış doktorum sürekli onu söylüyor her muayenede olumsuz olursa diye moralim çok bozuk ama hiç birşeyde soramıyorum hem duymak istemiyorum hemde merak edip araştırıyorum ikilemdeyim yani kızlar
Insallah hepimiz için güzel sonuçlar olurBence için içini yiyeceğine doktoruna sor iyice o daha iyi bilir. Gebeliğe engel bir durumda eger tedavisine baksın sonra yapsın transferide. Kesinlikle riske atma kendini bence. Tüp bebek benimde bu ilk denemem. İnşallah hayırla sonuçlanır. Aklına takılan bir soru olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.