- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Yarın yapcam ama korkuyorum koyulaşmaz diye, sen 10.gün öğrenince bwnde deneyim dedimevet canım 21 çıkmıştı o gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yapcam ama korkuyorum koyulaşmaz diye, sen 10.gün öğrenince bwnde deneyim dedimevet canım 21 çıkmıştı o gün
Yarın yapcam ama korkuyorum koyulaşmaz diye, sen 10.gün öğrenince bwnde deneyim dedim
11.dün yapmıştım testi 10.gündekaçıncı günün bu gün canım
Hele bi atlatalim bu zamani da sonra isi zorAhahahahhh dün bugün deme kız olmuşya hadi hayırlısı akşamıda kaçırma ama ayakları dik yukarı
En iyisini yapmışsın böyle zamanlarda ksme sonradan burnundan getirirsin
Ahahahhh valla önemli olan bebiş hayırlıca hamiş olup kucaklarımıza alsak ohhh müs kokulular rabbim nasip eder inşallah her anıHele bi atlatalim bu zamani da sonra isi zor
Bugun zaten fazla is yapmicam bol bol yatcam arastirmak lazim acaba bisey yapmak bisey yemek lazim mi bide sol kasigimda agri degil de batma gibi bisey var yaAhahahhh valla önemli olan bebiş hayırlıca hamiş olup kucaklarımıza alsak ohhh müs kokulular rabbim nasip eder inşallah her anı
Birşey yemeye gerek yok canım hergünü nü değerlendir.Bugun zaten fazla is yapmicam bol bol yatcam arastirmak lazim acaba bisey yapmak bisey yemek lazim mi bide sol kasigimda agri degil de batma gibi bisey var ya
Cook ozlemisim zaten degerlendircem insallahBirşey yemeye gerek yok canım hergünü nü değerlendir.
Hadi hayırlısı bakalım iyi haberlerini bekliyoruzCook ozlemisim zaten degerlendircem insallah
Insallah canim bol bol dua edin rabbim hamillelerin dualarini cabuk kabul edermisHadi hayırlısı bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım ben çok istiyorum bebiş isteyen herkeze nasip olmasınjInsallah canim bol bol dua edin rabbim hamillelerin dualarini cabuk kabul edermis
Agrim var hala kasiklarimda yururken falan zorluyo beni niye ki yaİnşallah canım ben çok istiyorum bebiş isteyen herkeze nasip olmasınj
Yumurtaların çatlıyordur veya çatlamıştır birşeyler karıştırıyordur ordaAgrim var hala kasiklarimda yururken falan zorluyo beni niye ki ya
Biraz fazla oldu ama normalde 2 gun falan agrim olurdu bu ay neredeyse 4-5 gundur agriyor hic bu kadar uzun surmemistiYumurtaların çatlıyordur veya çatlamıştır birşeyler karıştırıyordur orda
Bilemedim sen yinede değerlendir bugünlerini iğneden dolayıda olabilirBiraz fazla oldu ama normalde 2 gun falan agrim olurdu bu ay neredeyse 4-5 gundur agriyor hic bu kadar uzun surmemisti
Degerlendirdikten sonra doktora gideyim bari onumuzdeki hafta da bekleyip giderim hem kan testiyle sonuc ta belli olabilirBilemedim sen yinede değerlendir bugünlerini iğneden dolayıda olabilir
11.gün gibi git canım erken gitme veya 1.2 gün sonra yumurtan çatlamışmı ona baktırDegerlendirdikten sonra doktora gideyim bari onumuzdeki hafta da bekleyip giderim hem kan testiyle sonuc ta belli olabilir
Aslinda pazartesi gitsem mi ki ?11.gün gibi git canım erken gitme veya 1.2 gün sonra yumurtan çatlamışmı ona baktır
Olabilir yumurtalıklarına baktır çatlamışmı diye iyice öğren inşallah bu ay pozitifi hepimiz görcezAslinda pazartesi gitsem mi ki ?
Insallah canim hemen randevu aliyorum pazartesi icinOlabilir yumurtalıklarına baktır çatlamışmı diye iyice öğren inşallah bu ay pozitifi hepimiz görcez