• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Ayy inşallah şimdi bile bekleyemiyorum hamile kalınca nasıl beklerim bilmiyorum ya
O zaman bekleniyor merak etme hiç geçmeyen zamanlar gebeliği öğrenmek istediğimiz zamanlar sonra da sağlıklı bi gebelik için dua ediyoruz korkuyoruz bebeği hissetmeye başladıktan sonra zaman çabuk geçiyor Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin

O zaman bekleniyor merak etme hiç geçmeyen zamanlar gebeliği öğrenmek istediğimiz zamanlar sonra da sağlıklı bi gebelik için dua ediyoruz korkuyoruz bebeği hissetmeye başladıktan sonra zaman çabuk geçiyor Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin
İnşallaah rabbim banada o duyguları yaşatır çok hayalim var.

Albüm alıcam ilkgünden itibaren herşeyini içine koyucamm rabbim nasip ederse...

Sende herhangi belirti varmıydı

İğneden sonraki 14. Günüm sizce var mıdır kızlar kan thlili yaptırmaya korkuyorum

Eklentiler

• IMG_2038.JPG
    IMG_2038.JPG
    67,3 KB · Görüntüleme: 55
Yarın adetim yok canım beklicem negatif görünce çok üzülüyorum en azından böyle biraz umutlu oluyor senin kaçıncı gün
Bide adetten birgün önce ikinci çizgiyi gördün ne güzel.10 .gün benimmm belirtilerin varmıydı

Meraba kızlar ben yeni klomen başladım inşallah salı günü yumurtalarıma bakılacak inşallah boyutuna ulasmişiir belkide salı günü iğne verirler hayirlisiiyla

Meraba kızlar ben yeni klomen başladım inşallah salı günü yumurtalarıma bakılacak inşallah boyutuna ulasmişiir belkide salı günü iğne verirler hayirlisiiyla
İnşallah canım kontrolden 2.3 gün sonra iğne vuruluyosun hadi hayırlısı

Test aldımm yapmamaya çalışıcam bugün

Eklentiler

• 20170512_105314-1.jpg
    20170512_105314-1.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 33
Ya canım bu idrar testlerine güven olmuyor gerçekten geçen ay da böyle gördüm hevesle kan vermeye gittim 0.100 çıktı:KK43:
Dopru bazen yanlış çıkabiliyor ama insan yapmadan duramıyor benim önümde şuan yapmamak için kendime mani oluyorum

Askaile biz yaklasik beraberiz seninle benimde dün bakildi 1 tane yumurtam büyümüş yarinda catlatma ignemi vurdurcam rabbim bu ay nasip eder insallh bu dönem çok zormus ya bekleneyi hic sevmiyorum :kızgın:ömrüm beklwmekle geciyo önce sevdiginle evlenmek icin bkle simdi de çocuk istedigin icin bekle tabikide isyan etmiyirum ama korkuyorum sulalemde kisirlik var

Dopru bazen yanlış çıkabiliyor ama insan yapmadan duramıyor benim önümde şuan yapmamak için kendime mani oluyorum
Şimdi yapma zaten hala pozitifi görürsün testlerine yazık olur 3 gün 4 gün sonra yap ki iğne etkisi geçsin net sonuç al inşallah vardır da bebişin hayırlısı ile kucağına alırsın

Şimdi yapma zaten hala pozitifi görürsün testlerine yazık olur 3 gün 4 gün sonra yap ki iğne etkisi geçsin net sonuç al inşallah vardır da bebişin hayırlısı ile kucağına alırsın
11.gün çok öğrenen var ya

Kızlar yaptım dayanamadımmm :( çook beyaz bir çizgi belli oldu

Back