- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Valla bende rahatlycm senin gibi 1saate canımVer kurtul valla ben rahatladim
Bnmde negatf dedi
Bnde sınavımız buymş hiç nasip olmıcakms gbiKizlar ya sizde boyle cocugunuz daha uzuun zaman olmicakmiş gibi hissediyormusun ben oyle hissediyor ve bu hissi yenemiyorum
Nasil pozitif dusunucezBnde sınavımız buymş hiç nasip olmıcakms gbi
Hiç bilmyorm ne yapcamı da bilmyorm ne dicemi de blmyorm ne istedgmi de bilmyosm yatamda depresyondym zatnNasil pozitif dusunucez
Sende pko mu vardi daha soyledin mi hatirlayamadim kaç yasindasiin ne kadardir bebek istiyosun canmHiç bilmyorm ne yapcamı da bilmyorm ne dicemi de blmyorm ne istedgmi de bilmyosm yatamda depresyondym zatn
Hyr pko fln yok hersy iyi esmde sperm sayısı hızı bilmem nesi iste tahlil verdi ya doktor onu sınırda dedi yasım 28 ,esm 30 bes senelk evlyz o zamandn beri de istyorzSende pko mu vardi daha soyledin mi hatirlayamadim kaç yasindasiin ne kadardir bebek istiyosun canm
Keciboynuzu iciyormu eşinHyr pko fln yok hersy iyi esmde sperm sayısı hızı bilmem nesi iste tahlil verdi ya doktor onu sınırda dedi yasım 28 ,esm 30 bes senelk evlyz o zamandn beri de istyorz
Doktor takvye verdi actıbıyol dye ondan önce de zeucit bitirdi iki kutuKeciboynuzu iciyormu eşin
Benm esimin spern sayisi 118milyon diktor bisey demedi ama hizli sperm yuzdr 40olkask gerekmis yuzde 25 cikti keciboynuzu onerdi hem sayi hem hareketlilik artiriyormusDoktor takvye verdi actıbıyol dye ondan önce de zeucit bitirdi iki kutu
Hmmm ilaç içiyo smdi bi de onu nasıl söylum. Zatn o da kendni sucluyoBenm esimin spern sayisi 118milyon diktor bisey demedi ama hizli sperm yuzdr 40olkask gerekmis yuzde 25 cikti keciboynuzu onerdi hem sayi hem hareketlilik artiriyormus
Neyse aklinda bulunsun canm. Suclamasin ya zor Allahn takdiri dicez napalimHmmm ilaç içiyo smdi bi de onu nasıl söylum. Zatn o da kendni sucluyo
Sorma iki günüm gecikti ama nedn hasta olmuyorum mademNeyse aklinda bulunsun canm. Suclamasin ya zor Allahn takdiri dicez napalim☹
Yumurtanin catladigina eminsin dimiSorma iki günüm gecikti ama nedn hasta olmuyorum madem
Benm düğününde bebek patiği hediye geldi bnde sahnede üc sene sonra demiştm ama bes sene oldu hala yokBende de pco var. Biz yeni evli sayılırız. 8.ci ayımızdayız ama hiç korunmadık. Ben düğüne 2hafta kala doğum kontrol hapı kullanmıştım. Ve hep kendi kendime 1yıl durayım Şu önümüzdeki yazı atlatalım güzel tatil yapalım sonra çocuk yapalım derdim. Sanki hemen tek ilişkide hamile kalınacak sanırdım. Sonrasında günleri şaşırdım içmedim adetin 10.günü tekrar hastalandım derken doktora gittim. Doktor bana senin çocuğun çok zor olur pco var sende dedi. Bende hiç bilmiyorum ne olduğunu. Korunma falan dedi ben 4hafta doğum kontrol kullandım sonra bıraktım. Sonra da sürekli denedik. Yani 7.5aydır deniyoruz. 3kere çatlatma iğnesi oldum ama cevap vermedi. 4.yüde olcm sanırım bu ay.. ve ben anladım ki başta yanlış dua etmişim kızlar... yazı geçirelim öyle dedim hep... Rabbimde bana sınav verdi..bakalım ne zamana kısmet olacak anne olmak.
Ayni durumdayiz bende ilk evlendigimde ilk yil cocuk istemiyorum 2.yila girerken bakariz diyodum temmuzda 2yil dolacak 9aydir olmuyor pkoluyum bende ilk catlatma ignemdi bu ay olmadi işte.. biz cok pesin konuşmuşuz Allah bilir demek lazimmisBende de pco var. Biz yeni evli sayılırız. 8.ci ayımızdayız ama hiç korunmadık. Ben düğüne 2hafta kala doğum kontrol hapı kullanmıştım. Ve hep kendi kendime 1yıl durayım Şu önümüzdeki yazı atlatalım güzel tatil yapalım sonra çocuk yapalım derdim. Sanki hemen tek ilişkide hamile kalınacak sanırdım. Sonrasında günleri şaşırdım içmedim adetin 10.günü tekrar hastalandım derken doktora gittim. Doktor bana senin çocuğun çok zor olur pco var sende dedi. Bende hiç bilmiyorum ne olduğunu. Korunma falan dedi ben 4hafta doğum kontrol kullandım sonra bıraktım. Sonra da sürekli denedik. Yani 7.5aydır deniyoruz. 3kere çatlatma iğnesi oldum ama cevap vermedi. 4.yüde olcm sanırım bu ay.. ve ben anladım ki başta yanlış dua etmişim kızlar... yazı geçirelim öyle dedim hep... Rabbimde bana sınav verdi..bakalım ne zamana kısmet olacak anne olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?