Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben de şimdi adet oldum . Sabah test yapmıştım. Negatif çıktı şimdi adet. İki üç gün önce sağ tarafımda hep agri oldu bi ara heveslenmiştim ama yine yok yine yok. Salı gününe randevu aldım sizce geç mi arkadaşlar. Ben ilk defa çatlama iğnesi olmustum. Acaba ben de aşılama yaptırsam. Rahim filmi çektirmedim. Film çektirmeden aşılama yapar mi doktor?

Ben neden olmuyorum ya bi an once olayim gideyim doktora.. kac klomenden sonra asilamaya geciliyor

Yapmayabilir belki canim

Hiç kimsenin tutmadı mi yanı Mayıs ayında çatlama iğnesi olanların ne yapmalıyız kiii
Ben kendime bikac ugraş buldum onlara basliycam bu ay oyalicam kendimi.. hangi arkadasimla konussam kafana takmadigin an beklemedigin an gelicek diyor

Selinos Kardelen060492
Canım şöyle söyliyimBen beş senedir bekledim Hiçbir şey değişmiyor sadece geçen zaman oluyor. Ve yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor Rahim filmi falan çekilmiştim ben temiz çıkmıştı sn bilirsn saba bırakıyorum maddi durumda önemli bk ni arkadas özelde 3 bn tl tutmuş belki film fln dahildir Benim doktorum. İlaçlara rapor çıkarırız 1500 çıkar demişti Ekstra bir şey çıkmazsa öyle

Selinos Kardelen060492
Canım şöyle söyliyimBen beş senedir bekledim Hiçbir şey değişmiyor sadece geçen zaman oluyor. Ve yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor Rahim filmi falan çekilmiştim ben temiz çıkmıştı sn bilirsn saba bırakıyorum maddi durumda önemli bk ni arkadas özelde 3 bn tl tutmuş belki film fln dahildir Benim doktorum. İlaçlara rapor çıkarırız 1500 çıkar demişti Ekstra bir şey çıkmazsa öyle

Asilama bu kadar maliyetlimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…