Yerleşme kanaması olmasnBen adet olmadim hala dun 1damla geldi gelmedi kaldi oyle bugun hicbisey yok 14.gunGelincik78 Kardelen060492
Yok ya yumurtam taa ne zaman catladiYerleşme kanaması olmasn
Allah allah acaba stresten mi sökmedi canımBen adet olmadim hala dun 1damla geldi gelmedi kaldi oyle bugun hicbisey yok 14.gunGelincik78 Kardelen060492
Aslinda stres mtres kalmadiki negatifi gordukten sonra yarin olurum heralde insallahAllah allah acaba stresten mi sökmedi canım
Bnde olamıyorm ikinci günde bittiAslinda stres mtres kalmadiki negatifi gordukten sonra yarin olurum heralde insallah
Canm benimde bi saga agri giriyo kasigim bi sola oldum olcam igneden 17.gune kadar olunuyomus zaten doktor adetn en yogun oldugu gun tekrar cagirdiSabh yne siddetli karn ağrsyla uyandm beste ama bu saat oldu kasık ağrsı haff hafif vr ama olamıyorm nedn acaba ilk defa böyle oluyoSelinos Kardelen060492
Bnde sonunda smdi oldm yarın sabaha randevmu aldm. Aşılama için bu seferCanm benimde bi saga agri giriyo kasigim bi sola oldum olcam igneden 17.gune kadar olunuyomus zaten doktor adetn en yogun oldugu gun tekrar cagirdi
Sali gunu gec bence canm genelde doktorlar kanamanin en yogun gunu cagiriyolar 2 yada 3.gunu yaniHiç kimsenin tutmadı mi yanı Mayıs ayında çatlama iğnesi olanlarınne yapmalıyız kiii
Ben neden olmuyorum ya bi an once olayim gideyim doktora.. kac klomenden sonra asilamaya geciliyorBen de şimdi adet oldum . Sabah test yapmıştım. Negatif çıktı şimdi adet. İki üç gün önce sağ tarafımda hep agri oldu bi ara heveslenmiştim ama yine yok yine yok. Salı gününe randevu aldım sizce geç mi arkadaşlar. Ben ilk defa çatlama iğnesi olmustum. Acaba ben de aşılama yaptırsam. Rahim filmi çektirmedim. Film çektirmeden aşılama yapar mi doktor?
Yapmayabilir belki canimBen de şimdi adet oldum . Sabah test yapmıştım. Negatif çıktı şimdi adet. İki üç gün önce sağ tarafımda hep agri oldu bi ara heveslenmiştim ama yine yok yine yok. Salı gününe randevu aldım sizce geç mi arkadaşlar. Ben ilk defa çatlama iğnesi olmustum. Acaba ben de aşılama yaptırsam. Rahim filmi çektirmedim. Film çektirmeden aşılama yapar mi doktor?
Ben kendime bikac ugraş buldum onlara basliycam bu ay oyalicam kendimi.. hangi arkadasimla konussam kafana takmadigin an beklemedigin an gelicek diyorHiç kimsenin tutmadı mi yanı Mayıs ayında çatlama iğnesi olanlarınne yapmalıyız kiii
Ben de şimdi adet oldum . Sabah test yapmıştım. Negatif çıktı şimdi adet. İki üç gün önce sağ tarafımda hep agri oldu bi ara heveslenmiştim ama yine yok yine yok. Salı gününe randevu aldım sizce geç mi arkadaşlar. Ben ilk defa çatlama iğnesi olmustum. Acaba ben de aşılama yaptırsam. Rahim filmi çektirmedim. Film çektirmeden aşılama yapar mi doktor?
Ben de şimdi adet oldum . Sabah test yapmıştım. Negatif çıktı şimdi adet. İki üç gün önce sağ tarafımda hep agri oldu bi ara heveslenmiştim ama yine yok yine yok. Salı gününe randevu aldım sizce geç mi arkadaşlar. Ben ilk defa çatlama iğnesi olmustum. Acaba ben de aşılama yaptırsam. Rahim filmi çektirmedim. Film çektirmeden aşılama yapar mi doktor?
Asilama bu kadar maliyetlimi yaSelinos Kardelen060492
Canım şöyle söyliyimBen beş senedir bekledim Hiçbir şey değişmiyor sadece geçen zaman oluyor. Ve yaştan dolayı yumurta kalitesi düşüyor Rahim filmi falan çekilmiştim ben temiz çıkmıştı sn bilirsn saba bırakıyorum maddi durumda önemli bk ni arkadas özelde 3 bn tl tutmuş belki film fln dahildir Benim doktorum. İlaçlara rapor çıkarırız 1500 çıkar demişti Ekstra bir şey çıkmazsa öyle
Simdiden buba butce ayirsak iyi olcak sanirimmTabiki bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?