- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Fortune diye bi markaydı canımMarkasi neydi testin bebetime mi
20dkda cok bisure degil aslinda ya olmasa cikmaz en guzeli yarin sabah ilk idrarla bidaha yap derim ama.ben olsam direk gider kan verirdimFortune diye bi markaydı canım
Bu vabum20dkda cok bisure degil aslinda ya olmasa cikmaz en guzeli yarin sabah ilk idrarla bidaha yap derim ama.ben olsam direk gider kan verirdim
Kararsiz kaldm canm ya kuruma cizgisimi yoksa normal cizgimi diye biyerde okumustum yukayinca gecmiyorsa gercektir diyeBu vabum
Canm bidaha yaptinmi testtBu vabum
Canm nasilsinn baya konusamadik gebeyim demeyi ck isterdimm ama maalesef degilim eylulde hsg cekildim tedaviyi biraktim o ay adet oldum bu ayda ovulasyonla takip ettim bat 15kasim bekliyorumm
Sen ne durumdasin
Canm nasilsinn baya konusamadik gebeyim demeyi ck isterdimm ama maalesef degilim eylulde hsg cekildim tedaviyi biraktim o ay adet oldum bu ayda ovulasyonla takip ettim bat 15kasim bekliyorun
ne güzel hyrlısı olur insallah bnde de değişen bisey yok iknci asılamam yapıldı bugn
Sagl cnm sennde insallahİnsallah pozitif olur canmm bu ay hayirlisi olsun senin içinde
Ben yazın rahim filmi çektirdim Eylül de yumurta oluşmadı bu ay tekrar femara çatlama ignesi kullandım. Yumurtamı doktor her gün 6 gün boyunca takip etti. Araya 29 Ekim resmî tatil girince yumurtam beklenenden fazla büyüdü 25-26 mm gibi bir şey çatlama ignesi yine de yaptır dedi. Ama büyük ihtimal kiste dönüşecek çok üzüldüm. Artık çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum iki uç ayda eşimden ayrı kalacağım. Herhalde şubattan sonra tüp bebek yaptırım
Allah yardımcn olsnBen yazın rahim filmi çektirdim Eylül de yumurta oluşmadı bu ay tekrar femara çatlama ignesi kullandım. Yumurtamı doktor her gün 6 gün boyunca takip etti. Araya 29 Ekim resmî tatil girince yumurtam beklenenden fazla büyüdü 25-26 mm gibi bir şey çatlama ignesi yine de yaptır dedi. Ama büyük ihtimal kiste dönüşecek çok üzüldüm. Artık çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum iki uç ayda eşimden ayrı kalacağım. Herhalde şubattan sonra tüp bebek yaptırım
Kızlar benimde 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya yoruldum
Güzel haberdir insallahKızlar benimde 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya yoruldum
göğüste damarların rengini bende görüyorum 1 mayıs ta çatlatma iğnesi oldum ayrıyeten klomen kullandım adetime şuan 1 hafta var ara ara kasık ağrısı gaz problemi ve bel ağrısı var bide progestan kullanıyorum aşırı baş dönmesi yapıyo ve umudum tükeniyo sanki yine olmayacakmış gibiAy valla ben bu ay son diyorum artık vücuduma yazık 3 gündür psikolojim bozuldu ya yumurta büyütme iğneleri yada çatlatma iğnesi beni bu hale getirdi yan etkilerine baktım varmışta nefes darlığı karında şişlik ve gaz onun dışında memelerde hassasiyet vs mahvetti beni kendimi hiç iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?