Synen öyleolduHiç kimsenin tutmadı mi yanı Mayıs ayında çatlama iğnesi olanlarınne yapmalıyız kiii
Hiç sorma ya rp bebek gerekirse o zamn kötüSimdiden buba butce ayirsak iyi olcak sanirimm
biz de dört gün üst üste bir gün ara yine gunasiri oldu. Ama tutmadı bu ay inşallah olur sizinArkadaşlar bende 28 mayısta çatlama ignesini oldum.daha 10 günüm var regle bekliyorum.Ben ilk defa klomen+igne kullandim.Yorumlarda okudumda dikkatimi çekti doktorum bana 5 gün mümkün oldugunca çok birlikte olun dedi.bende hergün 1 kere mi dedim.Hayır hergün en fazla kac defa yapabilirseniz olun dedi.Ama sperm olgunlaşmasi için gün aşırı diyolar dedim.(eşimin sprem sorunu yok). O bilgilere cok itibar etme dogru degil dedi bana.bizde zaten 2 yildir hep gün aşirı deniyorduk olmuyordu.bide böyle deneyelim dedik.
Hadi ya ben bi umut bekliyordum senden canım. Kan testin 2 lerde çıkınca yükselebilir diye düşündüm ama çok umutlanma diye yazmamıştım. Hayırlısı olsun inşallah hazirana hepimizin olur. Ben femara ve çatlama iğnesine devam etmeyi düşünüyorum
Benimde pazartesi kontrol var bakalim heralde klomen +igne yapar doktor bu ay da yine diye dusunuyorumHadi ya ben bi umut bekliyordum senden canım. Kan testin 2 lerde çıkınca yükselebilir diye düşündüm ama çok umutlanma diye yazmamıştım. Hayırlısı olsun inşallah hazirana hepimizin olur. Ben femara ve çatlama iğnesine devam etmeyi düşünüyorum
E2 69 çıktıBenimde pazartesi kontrol var bakalim heralde klomen +igne yapar doktor bu ay da yine diye dusunuyorum
Pko da lh fsh oranj yuksek olur canm ama kilo verp saglikli beslendigin surece normal seviyede olur ama benim yuksekti oranim kilo verdim dustuE2 69 çıktı
Fsh 4,71 degerlerin iyi dedi pko olunca degerler nasıl oluyo acaba gonolf verdi o kdr
Lh kac canmE2 69 çıktı
Fsh 4,71 degerlerin iyi dedi pko olunca degerler nasıl oluyo acaba gonolf verdi o kdr
Ben hala hastalanmadım. Bugün sabah endoskopi oldum
Sadece bunlar vrLh kac canm
Nasıl gecti cnm neden oldnBen hala hastalanmadım. Bugün sabah endoskopi oldum
Sadece bunlar vr
Noye hastalanmadin acabaBen hala hastalanmadım. Bugün sabah endoskopi oldum
Gecmis olsun canmBen hala hastalanmadım. Bugün sabah endoskopi oldum
Daha anca olursun madem igneden sonraki 16.gunde oldum benTeşekkür ederim kızlar mide ağrısı ve gastrit vardı sanırım ülsermiş biyopsi aldılar 10gün sonra sonuç çıkacakmış bakalım nolcak. Bilmiyorım neden hastalanmadım. Bugün günümdü normaldeSelinos Gelincik78
Bnmde gecikti iki üç gnDaha anca olursun madem igneden sonraki 16.gunde oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?