• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Canım bende test yapmadım kasık ağrım çok fazla yani ara ara giriyo ağrım. 15sn sürüyo. Akıntılarım devam. Sanki adet olacakmıım gibi.. Bi de 1saat önce çok şiddetli baım ağrıdı şehirdışındaym dayanamadım majezik aldım yaaa..
Hayrlısı olsn bakalm yarına kdr hasta olmazsm kan vercm bnde

Hayrlısı olsn bakalm yarına kdr hasta olmazsm kan vercm bnde
Bende Cumartesi günü test yaparım sanırım eğer hasta olmazsam canım. Ay bugünde canım sürekli ekşi şeyler yemek istedi ya çok ilginç ve ben tatlıyı çikolatayı çok severimm. Ama bugün baş ağrım vardı ya sanırım hasta olcam çünkü adetten 1-2gün önce başım ağrımaya başlar😭

Bende Cumartesi günü test yaparım sanırım eğer hasta olmazsam canım. Ay bugünde canım sürekli ekşi şeyler yemek istedi ya çok ilginç ve ben tatlıyı çikolatayı çok severimm. Ama bugün baş ağrım vardı ya sanırım hasta olcam çünkü adetten 1-2gün önce başım ağrımaya başlar😭
Dur yaa paikoljktr belki

Bakalım hayrlısı nyse o olsun face de yıkıldı ortalık haberlere de cıktı görmüşşndür kız annesini merdvnlerdn itmis istedğm ayakkabyı almadın dye (ne kdr dgru blmyorum ama)
Evet bende gordum izledim videosunu o yuzden hep hayirli zamanda hayirli evlat diye dua ediyorumm

Back