- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Sen bilirsn tatlmEvet duymak istemiyorum yani☹
O duyguyu bende tatmak istiyorum artik pozitif demeyiSen bilirsn tatlmne kdr iyi anlıyorm sni bilemezsn bende bugn negatf görmüş biri olarak diyorum ki idrara gecmemiştir hala unut aryorum ne yaparsn
İnsallah bu testinde dersnO duyguyu bende tatmak istiyorum artik pozitif demeyi
Nasıl yaa yükselme ihtimali yok mu peki
5in alti negatif diye biliyorum ben yukselmez heralde zannetmiyorumNasıl yaa yükselme ihtimali yok mu peki
Gec döllenmiştr belki dur ynede çok brakma kendni5in alti negatif diye biliyorum ben yukselmez heralde zannetmiyorum
Yok zannetmem 0 cikmamasinin sebebide igne benceGec döllenmiştr belki dur ynede çok brakma kendni
Anladm canm 3. Haftada 5 ila 10 arası cıkıyomş haklısın önümüzdeki aylara bakıcaz artık bak yanlz değilsn birbirimize destek oluruz yneYok zannetmem 0 cikmamasinin sebebide igne bence
Aynen neyse en azindan artik belirtimi deglmi o mu bu mu takmamAnladm canm 3. Haftada 5 ila 10 arası cıkıyomş haklısın önümüzdeki aylara bakıcaz artık bak yanlz değilsn birbirimize destek oluruz yne
Hyrlısı olsn bakalm hakkımızda insallahAynen neyse en azindan artik belirtimi deglmi o mu bu mu takmam
Aminn amiin inşallahHyrlısı olsn bakalm hakkımızda insallah
Canımmm benimmm büyük ihtimal bende gebe değilmm. Birlikte aşcaz burdan güzel haberler vercx birbirimize inanıyorummm buna yürektenAminn amiin inşallahsizin icim hala umit var insallah siz guzel haberler alirsiniz
Bana doktorum daha gecen ay baslarken dedi stresi atmadigin surece olmaz dedi ama gel gorki nasil yapmiyim yani kim yapmazkiCanımmm benimmm büyük ihtimal bende gebe değilmm. Birlikte aşcaz burdan güzel haberler vercx birbirimize inanıyorummm buna yürektenÖnmüzde ki ay 3müzde hamilee olcaz bak gör sen sakın canını sıkma. Biz biraz fazla takıyoruz sanırım stres en büyük tepki Gelincik78
Ama kendime soz verdim bu ay kendimi cok ama cok uzdum cok yiprattim esimide uzdum tabi boyle olunca ölum yok ya ucunda napalim olursa olur olmazsa olmazCanımmm benimmm büyük ihtimal bende gebe değilmm. Birlikte aşcaz burdan güzel haberler vercx birbirimize inanıyorummm buna yürektenÖnmüzde ki ay 3müzde hamilee olcaz bak gör sen sakın canını sıkma. Biz biraz fazla takıyoruz sanırım stres en büyük tepki Gelincik78
Dha hızlı bi mesaj grubu kuralm mesenger flnda olur baska seylerden bahsedelm birimiz konuyu acarsa digerimiz değiştirsn hem sıkı bi diyet lazm ve de spor en azından onbesgünAma kendime soz verdim bu ay kendimi cok ama cok uzdum cok yiprattim esimide uzdum tabi boyle olunca ölum yok ya ucunda napalim olursa olur olmazsa olmaz
İyi canim adet olmayi bekliyorum klomen kullanmak icin sen nasilsinn
Pki bakalmİyi canim adet olmayi bekliyorum klomen kullanmak icin sen nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?