Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Aminn amiin inşallah sizin icim hala umit var insallah siz guzel haberler alirsiniz
Canımmm benimmm büyük ihtimal bende gebe değilmm. Birlikte aşcaz burdan güzel haberler vercx birbirimize inanıyorummm buna yürekten Önmüzde ki ay 3müzde hamilee olcaz bak gör sen sakın canını sıkma. Biz biraz fazla takıyoruz sanırım stres en büyük tepki Gelincik78

Bana doktorum daha gecen ay baslarken dedi stresi atmadigin surece olmaz dedi ama gel gorki nasil yapmiyim yani kim yapmazki

Ama kendime soz verdim bu ay kendimi cok ama cok uzdum cok yiprattim esimide uzdum tabi boyle olunca ölum yok ya ucunda napalim olursa olur olmazsa olmaz

Ama kendime soz verdim bu ay kendimi cok ama cok uzdum cok yiprattim esimide uzdum tabi boyle olunca ölum yok ya ucunda napalim olursa olur olmazsa olmaz
Dha hızlı bi mesaj grubu kuralm mesenger flnda olur baska seylerden bahsedelm birimiz konuyu acarsa digerimiz değiştirsn hem sıkı bi diyet lazm ve de spor en azından onbesgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…