- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Canım bende test yapmadım kasık ağrım çok fazla yani ara ara giriyo ağrım. 15sn sürüyo. Akıntılarım devam. Sanki adet olacakmıım gibi.. Bi de 1saat önce çok şiddetli baım ağrıdı şehirdışındaym dayanamadım majezik aldım yaaa..Kardelen060492 ne yaptı acba
Hayrlısı olsn bakalm yarına kdr hasta olmazsm kan vercm bndeCanım bende test yapmadım kasık ağrım çok fazla yani ara ara giriyo ağrım. 15sn sürüyo. Akıntılarım devam. Sanki adet olacakmıım gibi.. Bi de 1saat önce çok şiddetli baım ağrıdı şehirdışındaym dayanamadım majezik aldım yaaa..
Bende Cumartesi günü test yaparım sanırım eğer hasta olmazsam canım. Ay bugünde canım sürekli ekşi şeyler yemek istedi ya çok ilginç ve ben tatlıyı çikolatayı çok severimm. Ama bugün baş ağrım vardı ya sanırım hasta olcam çünkü adetten 1-2gün önce başım ağrımaya başlarHayrlısı olsn bakalm yarına kdr hasta olmazsm kan vercm bnde
Dur yaa paikoljktr belkiBende Cumartesi günü test yaparım sanırım eğer hasta olmazsam canım. Ay bugünde canım sürekli ekşi şeyler yemek istedi ya çok ilginç ve ben tatlıyı çikolatayı çok severimm. Ama bugün baş ağrım vardı ya sanırım hasta olcam çünkü adetten 1-2gün önce başım ağrımaya başlar
İnsallah insallahh pozitif olur cok icten diyorun
Bakalım hayrlısı nyse o olsun face de yıkıldı ortalık haberlere de cıktı görmüşşndür kız annesini merdvnlerdn itmis istedğm ayakkabyı almadın dye (ne kdr dgru blmyorum ama)İnsallah insallahh pozitif olur cok icten diyorun
Evet bende gordum izledim videosunu o yuzden hep hayirli zamanda hayirli evlat diye dua ediyorummBakalım hayrlısı nyse o olsun face de yıkıldı ortalık haberlere de cıktı görmüşşndür kız annesini merdvnlerdn itmis istedğm ayakkabyı almadın dye (ne kdr dgru blmyorum ama)
Aynen öyle illa olsn değil hayırlısıysa olsn demel lazmEvet bende gordum izledim videosunu o yuzden hep hayirli zamanda hayirli evlat diye dua ediyorumm
Canım hadi umarımm pozitiftir sabah test yaptım ben negatifti. Gelecek aya kaldım bende
Ona bakarsan idrar testi bnde de negatf cıkıyoCanım hadi umarımm pozitiftir sabah test yaptım ben negatifti. Gelecek aya kaldım bende
Canım ama ben erken gebelik testi yapıyorum imkansız eğer olsaydı şimdiye en azından silik çizgide olsa çıkardıOna bakarsan idrar testi bnde de negatf cıkıyo
Ciktimii sonuc
Yok canm sağlık ocagna verdm bn dörtte alcmCiktimii sonuc
Canım ama ben erken gebelik testi yapıyorum imkansız eğer olsaydı şimdiye en azından silik çizgide olsa çıkardı
Tamqm cann insallah guzel haber verirsinnYok canm sağlık ocagna verdm bn dörtte alcm
Hayrlısıyla insallah ilk size yaZcm sonucuTamqm cann insallah guzel haber verirsinn
Kızlar ya bende vercem birazdan biliyorum 0.100 falan çıkacak amaHayrlısıyla insallah ilk size yaZcm sonucu
İyi düşün iyi olsnKızlar ya bende vercem birazdan biliyorum 0.100 falan çıkacak ama
Ver kurtul valla ben rahatladimKızlar ya bende vercem birazdan biliyorum 0.100 falan çıkacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?