Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben bugunde yaptim ahahha dayanamadim hala pozitiflik var kaybolana kadar yapicam yoksa umut kalcak icimde
Hadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorular

Hadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorular
Pazarteside kan vericem ben 12.gun canm zaten varsa cikicak negatif cikmas varsa cunku dollenme ya 22si ya 23oldu yani dollenmeden 5-6gun sonra hcg salgilanmaya basliyor cunku

Ay amaaan baktırsam mı ki bende yaaa bi yarın test yapayım da ona göre bakayım koyulaşıyo mu yoksa daha mı silikleşmişş. Yarın sizede before after yapıp atarım yapınca
Hadi bakalm yarn yapın siz testleri bana da atın bnde iki tane geldi hamilelik testi anca pesti sabahına saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…