- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Patavatsızlar işteBen bayrama memlekete geldim canim iste evleneli 2yil olcak temmuzda goren sordu cocukta cocuk sinirim bozuldu
Allah allah niye öyle acaba canım pko lu olduğumuz içinde olabilir mi kiSelinos Kardelen060492 ovülasyon testi As önceki yaptgm alttaki baksana ili gün ara var (ama son üçü ) üçü de aynı gbi altı günde hiç mi düşmez iğne etkisi
Ay canım benim ya inşallahh rüyaların çıkarrrrr ne güzel bi rüyaDun gece bi ruya gordum kadin doguma gidiyorum adet olmuyorum diye bebek var diyor bana bildigin usgde gordum çok acayipti
Canım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanma
Bende pko yok ki yani hormn testinde cıkardı olsa semi doktorlar hiç öyle bsey demediAllah allah niye öyle acaba canım pko lu olduğumuz içinde olabilir mi ki
Aaa sende yoksa o zaman durum farklı canımmm kimbilir belkiii deeeeeeBende pko yok ki yani hormn testinde cıkardı olsa semi doktorlar hiç öyle bsey demedi
Amiin canm inşallahhhAy canım benim ya inşallahh rüyaların çıkarrrrr ne güzel bi rüya
Hep oyle oluyor maalesef evetaynen canım geçen ay da beni ilk defa 3kişi üst üste hamile gördü ve görenlerin genelde rüyaları çıkar o yüzden çok umutlanmıştım hergün test yapmıştım kesin hamileyim diye ama sonuç hüsrandııSelinos
Canim valla bulsam kendimide mesgul etcem ama yok yani.. ben annemlerden farkli sehirde yasiyorum suan onlarn yanindaym o bile dagtmiyornkafami dusun
Ben netflixten durmadan dizi izliyorum kafam dağılıyor canım
PufffBen netflixten durmadan dizi izliyorum kafam dağılıyor canımbide mandalam var o da iyi geliyor Selinos Gelincik78
Hiç bir belirti yok hassasiyet acıma akıntı ağrı hiç biriKızlar göğüsüme dokununca acıyo beyaz akıntım var 4-5gündür ve hafif arada bi giren kasık ağrım var. Sizde ne durumda belirtiler?Selinos Gelincik78
Gaz var mı canım bende bi de o var ya ölüyorum acaba üşüttüm ondan mıHiç bir belirti yok hassasiyet acıma akıntı ağrı hiç biri
Yok o da yok bndeGaz var mı canım bende bi de o var ya ölüyorum acaba üşüttüm ondan mı
Goguslerimde aci var uç ve cevresinde akintim her zamanki normal akintim kasiklsrim bastirinca yada ara ara agrinyapiyorKızlar göğüsüme dokununca acıyo beyaz akıntım var 4-5gündür ve hafif arada bi giren kasık ağrım var. Sizde ne durumda belirtiler?Selinos Gelincik78
Canım ben yarın tekrar gebelik testi yapcmmmAglamak geliyor icimden sanirim cok stres yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?