• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Canım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanma

aynen canım geçen ay da beni ilk defa 3kişi üst üste hamile gördü ve görenlerin genelde rüyaları çıkar o yüzden çok umutlanmıştım hergün test yapmıştım kesin hamileyim diye ama sonuç hüsrandıı Selinos Selinos

Kızlar göğüsüme dokununca acıyo beyaz akıntım var 4-5gündür ve hafif arada bi giren kasık ağrım var. Sizde ne durumda belirtiler? Selinos Selinos Gelincik78 Gelincik78
Goguslerimde aci var uç ve cevresinde akintim her zamanki normal akintim kasiklsrim bastirinca yada ara ara agrinyapiyor

Herkese merhaba 🌼 aslında bu konuyu ben açmıştım. Ama 4,5 gündür giremedim yoğunluktan. Aynı zamanda iğnenin 15. İ günüde regl oldum zaten. 😊 Ama üzülmüyorum tabisi durmak yok yola devam 💪 bugün regl 4. Gün muayenemi oldum yine klomenle başladık bakalım 5 gün boyunca. Sonrasında 2 menagon iğne ve yumurtalar yeterli boyuta gelirsede çatlatma iğnesi 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ serüvene devam anlıcağınız. Hatta şuan aynı tagı haziran ayı olarak açmayı düşünmüyor değilim 😅😅 bu ayda benim gibi tutturamayan varsa yine diğer konuya beklerim sizleri kızlar 🙈

Back