Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Erken gebelik testi mi yaptıklarınız. Benim bugün iğne olalı 12. Gün test yapmaya korkuyorum polikistik olduğun için de 13 hazirana adet olmam lazım 37 günde olduğum için adet geçmesini de bekleyemem. Çarşamba günü iğnenin 15. Günü oluyor o zaman yapsam sanırım en doğrusu olacak. Üzülerek adeti beklemektense bi ümit belki hamile olma ihtimali ile beklemek daha iyi olur belkii

Canm 37gunde oluyorum diye dusunme igneden 14-15gun sonra adet gunun olarak dusun. Catladiktan 14gun snra adet oluyoruz ya. Benimki erken test degil canim evet en dogrusu 15.gun

Ben de adet gününden ovulasyona kadar çok sıkı spor yapıyorum. Yürüyüş kardiyo yapıyorum. Ovulasyon zamanı dört beş gün hiçbir şey yapmadım. Dört gündür sadece günde bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Başka hareket yapmıyorum.

Canm 37gunde oluyorum diye dusunme igneden 14-15gun sonra adet gunun olarak dusun. Catladiktan 14gun snra adet oluyoruz ya. Benimki erken test degil canim evet en dogrusu 15.gun
Hımm evet doğru iğnenin etkisiyle erken ovulasyon olduysam muhtemelen erken adet olacağım. Evde alti yedi tane hamilelik test var ama hem çok yapmak istiyorum hem de hiç istemiyorum. Sanırım bekleyeceğim.

Hımm evet doğru iğnenin etkisiyle erken ovulasyon olduysam muhtemelen erken adet olacağım. Evde alti yedi tane hamilelik test var ama hem çok yapmak istiyorum hem de hiç istemiyorum. Sanırım bekleyeceğim.
Benim bugun negatif gebelik testi 11.gunum sonradan pozitife donermi ki acaba

Benim bugun negatif gebelik testi 11.gunum sonradan pozitife donermi ki acaba
Şuan iğnenin etkisi bittiği için negatif olmustur. Döllenme olduysa bence üç dört günde belli olur. İlla iğne günü oldu diye bir şey yok. Belki iğnenin 4. Günü döllenme oldu eğer öyleyse en azından Çarşamba Perşembe belli olur.

İnşallah bian once olumlu olumsuz bilmek istiyor insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…