Benimde sag kasigimda dolgunluk var bende adet olucam
Bende şimdi yaptım benimde aynı hayalet bi çizgi var
Benim o bile yok canim dun belirgin silikti bugun fotoda bile gozukmeyen bi golge varBende şimdi yaptım benimde aynı hayalet bi çizgi vardaha koyu değil hatta daha silik 9.gün küne göre
Bak canım üstteki geçen gün 9.gün ki alttaki bugünkiBenim o bile yok canim dun belirgin silikti bugun fotoda bile gozukmeyen bi golge var
Bak benimkinde hicbisey gozukmuyoBak canım üstteki geçen gün 9.gün ki alttaki bugünki
Benimde dunki testim senin bugunki testin gibiydiBende şimdi yaptım benimde aynı hayalet bi çizgi vardaha koyu değil hatta daha silik 9.gün küne göre
Benimde sag kasigimda dolgunluk var bende adet olucam
Aglayasim geliyor sanirim olmadi bu ay diger aya kaldimlavaboya gitmye korkuyorum ya ufff
Canm 37gunde oluyorum diye dusunme igneden 14-15gun sonra adet gunun olarak dusun. Catladiktan 14gun snra adet oluyoruz ya. Benimki erken test degil canim evet en dogrusu 15.gunErken gebelik testi mi yaptıklarınız. Benim bugün iğne olalı 12. Gün test yapmaya korkuyorum polikistik olduğun için de 13 hazirana adet olmam lazım 37 günde olduğum için adet geçmesini de bekleyemem. Çarşamba günü iğnenin 15. Günü oluyor o zaman yapsam sanırım en doğrusu olacak. Üzülerek adeti beklemektense bi ümit belki hamile olma ihtimali ile beklemek daha iyi olur belkii
Hımm evet doğru iğnenin etkisiyle erken ovulasyon olduysam muhtemelen erken adet olacağım. Evde alti yedi tane hamilelik test var ama hem çok yapmak istiyorum hem de hiç istemiyorum. Sanırım bekleyeceğim.Canm 37gunde oluyorum diye dusunme igneden 14-15gun sonra adet gunun olarak dusun. Catladiktan 14gun snra adet oluyoruz ya. Benimki erken test degil canim evet en dogrusu 15.gun
Benim bugun negatif gebelik testi 11.gunum sonradan pozitife donermi ki acabaHımm evet doğru iğnenin etkisiyle erken ovulasyon olduysam muhtemelen erken adet olacağım. Evde alti yedi tane hamilelik test var ama hem çok yapmak istiyorum hem de hiç istemiyorum. Sanırım bekleyeceğim.
Şuan iğnenin etkisi bittiği için negatif olmustur. Döllenme olduysa bence üç dört günde belli olur. İlla iğne günü oldu diye bir şey yok. Belki iğnenin 4. Günü döllenme oldu eğer öyleyse en azından Çarşamba Perşembe belli olur.Benim bugun negatif gebelik testi 11.gunum sonradan pozitife donermi ki acaba
İnşallah bian once olumlu olumsuz bilmek istiyor insan yaŞuan iğnenin etkisi bittiği için negatif olmustur. Döllenme olduysa bence üç dört günde belli olur. İlla iğne günü oldu diye bir şey yok. Belki iğnenin 4. Günü döllenme oldu eğer öyleyse en azından Çarşamba Perşembe belli olur.
İnsallah döner bnmde ağrılarm kesildiBenim bugun negatif gebelik testi 11.gunum sonradan pozitife donermi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?