- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Ay evet yaaaa denk gelmediiiBen herturlu yapicamm yarin dogum gunum denk gelmedi bak tahlil gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet yaaaa denk gelmediiiBen herturlu yapicamm yarin dogum gunum denk gelmedi bak tahlil gunu
Ay pozitif olsun yeterkideAy evet yaaaa denk gelmediii
Ay tüh canım yaaa ee sende yap pazartesi alırsın tekrar testHadi bakalm yarn yapın siz testleri bana da atın bnde iki tane geldi hamilelik testi anca pesti sabahına saklıyorum☺
Eczaneleri zengin ettikAy tüh canım yaaa ee sende yap pazartesi alırsın tekrar test
Ben ovulasyondan sonra sadece yuruyus yapiyorum canim nolur nolmaz diyeSelinos Kardelen060492 evet size yeni konuyla geliyorm smdi durumumuz malum bebiş gelebilir ama bunun yanında spor yapmak istiyorum hangi hateketler zararlı olmaz acaba
Hiiçç sorma bu zamana kdr giç yoksa 20 tane almşmdrEczaneleri zengin ettik
Eeee yeterli oluyo mu acabaBen ovulasyondan sonra sadece yuruyus yapiyorum canim nolur nolmaz diye
Mecburen canm hergn 45dk falan hicbisey yapmamaktan iyidir ama mesela adetten ovulasyona kadar kardio yapiyorum surekli hergun nerdeyse dengeliyorumEeee yeterli oluyo mu acaba
BendeeHiiçç sorma bu zamana kdr giç yoksa 20 tane almşmdr
Peki öyle aheste aheste mi yürüyosn tempolu muMecburen canm hergn 45dk falan hicbisey yapmamaktan iyidir ama mesela adetten ovulasyona kadar kardio yapiyorum surekli hergun nerdeyse dengeliyorum
Carsamba belli olir bizim kesin nolcagiHerkese merhaba aslında bu konuyu ben açmıştım. Ama 4,5 gündür giremedim yoğunluktan. Aynı zamanda iğnenin 15. İ günüde regl oldum zaten. Ama üzülmüyorum tabisi durmak yok yola devam bugün regl 4. Gün muayenemi oldum yine klomenle başladık bakalım 5 gün boyunca. Sonrasında 2 menagon iğne ve yumurtalar yeterli boyuta gelirsede çatlatma iğnesi serüvene devam anlıcağınız. Hatta şuan aynı tagı haziran ayı olarak açmayı düşünmüyor değilim bu ayda benim gibi tutturamayan varsa yine diğer konuya beklerim sizleri kızlar
Tempolu canm cunku yavas yurumenin pek bi faydasi yok tempolu yuruyebilrsin bi zarari olmazPeki öyle aheste aheste mi yürüyosn tempolu mu
Canım belki yardımcı olurSelinos Kardelen060492 evet size yeni konuyla geliyorm smdi durumumuz malum bebiş gelebilir ama bunun yanında spor yapmak istiyorum hangi hateketler zararlı olmaz acaba
Evet evdeyken dört kilo almşmTempolu canm cunku yavas yurumenin pek bi faydasi yok tempolu yuruyebilrsin bi zarari olmaz
Braz braz bişilere başlıyım dyorum göbek aldı basnı gidiyoCanım belki yardımcı olur
“Hamileliğin ilk 3 ayında, hafif tempolu yürüyüşlerle egzersizlere başlanabilir. Omurgayı güçlendirecek sırt egzersizleri düzenli olarak yapılabilir. Hamilelik yogası ve pilates de hamileliğin ilk haftalarından itibaren önerilmektedir. Haftada 3-5 gün yapılan 30 dakikalık tempolu yürüyüşler hamilelik süreci için oldukça faydalıdır. Anne adayı, yürüyüş temposunu kendisini yormayacak şekilde ayarlamalıdır.”
Aynen canım ya dikkt etmek lazım aslındaBraz braz bişilere başlıyım dyorum göbek aldı basnı gidiyo
Canm beklese doktor o süreçte yumurta mı büyüyor ?Çatlama iğnesi vurmadı mi benim biri 20 mm biri de 16 mm di bana iğne vurdu aslında bir iki gün daha bellese bana daha mi iyi olurdu sözce erken mi vurmuş