Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Bende 26yasindayim pko oldugumu gecen yil ogrendim daha
Kilon varsa kilo vermeyi dene 4-5 kiloya yakın verdim iki ayda. Çok fazla yürüdüm egzersiz yaptım tatlı yemedim. Çocuk olsun diye aslında 1.58 boyundayım. 59 kiloydum. Şimdi 55 e düştüm. Bu ay da olmazsa 53-52 olmak istiyorum. Suan spor yapmıyorum. Eğer hamile olma durumum olursa zararlı olmasın diye adet olursam inşallah olmam. Hemen tekrar başlayacağım

64kiloydum 56ya dustum hormonlarim duzeldi sag overimde kistik gorunum yok suan sol overimde baya duzeldi insulin direncimde yok ama yinede matofin basladi doktorum ben zaten 2ay tedavi gordugumde 64kiloydum sonra ara verdim kilo verip devam etmek icin kilo verdikten sonraki ilk denemem bakalim nolacak

Bu al ilk defa çatlama iğnesi oldum. Femara ilaç kullanıyorum. Daha önce üç ay glifor kullandım sadece. Bir ay klomen kullandım. Bu ay da femara ve çatlama iğnesi
Bu benim 3.klomenim diger ikisinde cok iyi yanit almanamistik kilo verdikten sonra klomende 2yumurtam gelisti

Hemen hemen aynı olmuş benimle o zaman inşallah kilo vermemiz işe yaramıştır. Ben üç dört ay önce 61 olduğumu da biliyorum. O sıra üç ay adet olamamıştım. Suan en azından 37 günde adet oluyorum.

Bende kilo vermeden once 50gunde falan olurdum verdikten sonra benimde 37ye dustu

İnşallah yarar benimde boy 160 hedefim 52 kilo yumurtlamadan sonra hel ara veriyorum spora bende

Bende kilo vermeden once 50gunde falan olurdum verdikten sonra benimde 37ye dustu
Ne güzel Demek ki kilo gerçekten etkiliymiş. Boyun kaçtı sen daha çok vermişsin. Ben de 53 ten daha az kilo da olunca çok zayıf görünüyorum.boyum da kısa olunca küçücük kalıyorum herhalde 53 e düşsem yeter

160 canm boyum. Bence de yeter 53 gayet iyi

Hımm o zaman hedefimiz 52 olsun iki üç ayda Zayif olarak deneriz ama inşallah olur yaa her ay beklemek o kadar zor ki hele yumurtlamadan sonra günler geçmiyor. Adet olursam iki üç günde onun üzüntüsü toparlanma süreci. Agustos ta da akrabalarım yanına gideceğiz artık herkes bebek yok mu bebek yok mu diye milyonlarca soru soracak

Ben bayrama memlekete geldim canim iste evleneli 2yil olcak temmuzda goren sordu cocukta cocuk sinirim bozuldu

Evet benim suan vakit gecmek bilmiyo ayin 1i gelmiyo surekli takvime bakip gun sayiyorum

Bence herkese gore degisir canim ya kesin bisey denemez yani mesela benimde suan kasik agrim igne oldugumdaki gibi agrimiyor ara ara agriyor ama goguslerim uc kismindan koltuk altima kadar aciyor
Yani bnce de farklılıklar gösterir bnde de sadece şişknlik var göğüste hassasiyet yok mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…