- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
3,5 yıldır da evliyimEvet Pko 15 yaşımdan beri var. 28 yaşındayım. Geçen ay eşim test verdi onda bi şey çıkmadı şükür en azından ben de tek sıkıntı var.
Bende 26yasindayim pko oldugumu gecen yil ogrendim dahaEvet Pko 15 yaşımdan beri var. 28 yaşındayım. Geçen ay eşim test verdi onda bi şey çıkmadı şükür en azından ben de tek sıkıntı var.
Bu al ilk defa çatlama iğnesi oldum. Femara ilaç kullanıyorum. Daha önce üç ay glifor kullandım sadece. Bir ay klomen kullandım. Bu ay da femara ve çatlama iğnesi3,5 yıldır da evliyim
Kilon varsa kilo vermeyi dene 4-5 kiloya yakın verdim iki ayda. Çok fazla yürüdüm egzersiz yaptım tatlı yemedim. Çocuk olsun diye aslında 1.58 boyundayım. 59 kiloydum. Şimdi 55 e düştüm. Bu ay da olmazsa 53-52 olmak istiyorum. Suan spor yapmıyorum. Eğer hamile olma durumum olursa zararlı olmasın diye adet olursam inşallah olmam. Hemen tekrar başlayacağımBende 26yasindayim pko oldugumu gecen yil ogrendim daha
64kiloydum 56ya dustum hormonlarim duzeldi sag overimde kistik gorunum yok suan sol overimde baya duzeldi insulin direncimde yok ama yinede matofin basladi doktorum ben zaten 2ay tedavi gordugumde 64kiloydum sonra ara verdim kilo verip devam etmek icin kilo verdikten sonraki ilk denemem bakalim nolacakKilon varsa kilo vermeyi dene 4-5 kiloya yakın verdim iki ayda. Çok fazla yürüdüm egzersiz yaptım tatlı yemedim. Çocuk olsun diye aslında 1.58 boyundayım. 59 kiloydum. Şimdi 55 e düştüm. Bu ay da olmazsa 53-52 olmak istiyorum. Suan spor yapmıyorum. Eğer hamile olma durumum olursa zararlı olmasın diye adet olursam inşallah olmam. Hemen tekrar başlayacağım
Bu benim 3.klomenim diger ikisinde cok iyi yanit almanamistik kilo verdikten sonra klomende 2yumurtam gelistiBu al ilk defa çatlama iğnesi oldum. Femara ilaç kullanıyorum. Daha önce üç ay glifor kullandım sadece. Bir ay klomen kullandım. Bu ay da femara ve çatlama iğnesi
Hemen hemen aynı olmuş benimle o zaman inşallah kilo vermemiz işe yaramıştır. Ben üç dört ay önce 61 olduğumu da biliyorum. O sıra üç ay adet olamamıştım. Suan en azından 37 günde adet oluyorum.64kiloydum 56ya dustum hormonlarim duzeldi sag overimde kistik gorunum yok suan sol overimde baya duzeldi insulin direncimde yok ama yinede matofin basladi doktorum ben zaten 2ay tedavi gordugumde 64kiloydum sonra ara verdim kilo verip devam etmek icin kilo verdikten sonraki ilk denemem bakalim nolacak
Bende kilo vermeden once 50gunde falan olurdum verdikten sonra benimde 37ye dustuHemen hemen aynı olmuş benimle o zaman inşallah kilo vermemiz işe yaramıştır. Ben üç dört ay önce 61 olduğumu da biliyorum. O sıra üç ay adet olamamıştım. Suan en azından 37 günde adet oluyorum.
Ben iğne olduğum gün 20 ve 16 mm iki tane vardı. Doktor 20 mm olanın boyu tam istediğimiz gibi dedi. Bir tane bile olsa iyi demişti.Bu benim 3.klomenim diger ikisinde cok iyi yanit almanamistik kilo verdikten sonra klomende 2yumurtam gelisti
İnşallah yarar benimde boy 160 hedefim 52 kilo yumurtlamadan sonra hel ara veriyorum spora bendeHemen hemen aynı olmuş benimle o zaman inşallah kilo vermemiz işe yaramıştır. Ben üç dört ay önce 61 olduğumu da biliyorum. O sıra üç ay adet olamamıştım. Suan en azından 37 günde adet oluyorum.
Evet canm onemli olan kac tane oldugu degil kalitesi onemliBen iğne olduğum gün 20 ve 16 mm iki tane vardı. Doktor 20 mm olanın boyu tam istediğimiz gibi dedi. Bir tane bile olsa iyi demişti.
Ne güzelBende kilo vermeden once 50gunde falan olurdum verdikten sonra benimde 37ye dustu
160 canm boyum. Bence de yeter 53 gayet iyiNe güzel ☺ Demek ki kilo gerçekten etkiliymiş. Boyun kaçtı sen daha çok vermişsin. Ben de 53 ten daha az kilo da olunca çok zayıf görünüyorum.boyum da kısa olunca küçücük kalıyorumherhalde 53 e düşsem yeter
Ben bayrama memlekete geldim canim iste evleneli 2yil olcak temmuzda goren sordu cocukta cocuk sinirim bozulduHımm o zaman hedefimiz 52 olsun ☺ iki üç ayda Zayif olarak deneriz ama inşallah olur yaa her ay beklemek o kadar zor ki hele yumurtlamadan sonra günler geçmiyor. Adet olursam iki üç günde onun üzüntüsü toparlanma süreci. Agustos ta da akrabalarım yanına gideceğiz artık herkes bebek yok mu bebek yok mu diye milyonlarca soru soracak
Evet benim suan vakit gecmek bilmiyo ayin 1i gelmiyo surekli takvime bakip gun sayiyorumHımm o zaman hedefimiz 52 olsun ☺ iki üç ayda Zayif olarak deneriz ama inşallah olur yaa her ay beklemek o kadar zor ki hele yumurtlamadan sonra günler geçmiyor. Adet olursam iki üç günde onun üzüntüsü toparlanma süreci. Agustos ta da akrabalarım yanına gideceğiz artık herkes bebek yok mu bebek yok mu diye milyonlarca soru soracak
Yok tatlım on tane testi attım atmasam gösterirdm tek czgi çıkıyodu bendeHadi ya sasirdim ben silikte olsa illa bi cizgi cikiyodu
Kisiden kisiye bu da degisiyodur belkiYok tatlım on tane testi attım atmasam gösterirdm tek czgi çıkıyodu bende
Bilmiyorum öyle arastırırken gözme carptı herkeste aynı belirtiler olmuyo nihayetndeKızlar igdeneden sonra kaşık agrisi devam etmese hamile olunmuyor mu o zaman benim beş alti gün devam etti bugün 11. Gün agrim yok
Yani bnce de farklılıklar gösterir bnde de sadece şişknlik var göğüste hassasiyet yok meselaBence herkese gore degisir canim ya kesin bisey denemez yani mesela benimde suan kasik agrim igne oldugumdaki gibi agrimiyor ara ara agriyor ama goguslerim uc kismindan koltuk altima kadar aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?