• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ya ben dayanamiyorum tovbe yarabbiim gunler gecmiyo 😅. Ama ne zaman bu kadar heves etsem negatifi gordum catlatma ignem ilk oldugu icin baya heves ettim sanirim ben yine negatifi gorebilirumm
İnsallah yaa be kdr istyrm hamileliğimzde beraber olsn bilemezsn

Eklentiler

• 25AEAAD9-606C-4B00-9BB9-7151AF3F1B4A.jpeg
    25AEAAD9-606C-4B00-9BB9-7151AF3F1B4A.jpeg
    172,1 KB · Görüntüleme: 32
Selinos Selinos Kardelen060492 Kardelen060492 ovülasyon testi🤣🤣🤣 As önceki yaptgm alttaki baksana ili gün ara var (ama son üçü ) üçü de aynı gbi altı günde hiç mi düşmez iğne etkisi

Eklentiler

• 306CE74A-AC51-4732-94DB-E5EEBF56279D.jpeg
    306CE74A-AC51-4732-94DB-E5EEBF56279D.jpeg
    474,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar igdeneden sonra kaşık agrisi devam etmese hamile olunmuyor mu o zaman benim beş alti gün devam etti bugün 11. Gün agrim yok

Dun gece bi ruya gordum kadin doguma gidiyorum adet olmuyorum diye bebek var diyor bana bildigin usgde gordum çok acayipti🥰
Canım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanma

Canım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanma
Bu ilk degil canim zaten 9aydir bebek dusunuyoruz milyonkere gormusumdur☹️ ama yine de umut oluyo tabi😅

Kızlar igdeneden sonra kaşık agrisi devam etmese hamile olunmuyor mu o zaman benim beş alti gün devam etti bugün 11. Gün agrim yok
Bence herkese gore degisir canim ya kesin bisey denemez yani mesela benimde suan kasik agrim igne oldugumdaki gibi agrimiyor ara ara agriyor ama goguslerim uc kismindan koltuk altima kadar aciyor

Back