- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
İnsallah yaa be kdr istyrm hamileliğimzde beraber olsn bilemezsnYa ben dayanamiyorum tovbe yarabbiim gunler gecmiyo. Ama ne zaman bu kadar heves etsem negatifi gordum catlatma ignem ilk oldugu icin baya heves ettim sanirim ben yine negatifi gorebilirumm
Nerdej buldun canm bunuu
Bende bende çookkİnsallah yaa be kdr istyrm hamileliğimzde beraber olsn bilemezsn
Hayır canım öyle düşünmeee iyi düşünczzYa ben dayanamiyorum tovbe yarabbiim gunler gecmiyo. Ama ne zaman bu kadar heves etsem negatifi gordum catlatma ignem ilk oldugu icin baya heves ettim sanirim ben yine negatifi gorebilirumm
Dun gece bi ruya gordum kadin doguma gidiyorum adet olmuyorum diye bebek var diyor bana bildigin usgde gordum çok acayiptiHayır canım öyle düşünmeee iyi düşünczz
Hyrlara vesile olsn insallahDun gece bi ruya gordum kadin doguma gidiyorum adet olmuyorum diye bebek var diyor bana bildigin usgde gordum çok acayipti
Ama lh sifirlanmaz ki canim lh vucutta her zaman bulunuyor igne etkisi gecmis bence normalSelinos Kardelen060492 ovülasyon testi As önceki yaptgm alttaki baksana ili gün ara var (ama son üçü ) üçü de aynı gbi altı günde hiç mi düşmez iğne etkisi
Amiin inşallahhHyrlara vesile olsn insallah
Nasl lh her zaman var ben obülasyon takibi yaptığımda tek cizği görüyodum coğunluklaAma lh sifirlanmaz ki canim lh vucutta her zaman bulunuyor igne etkisi gecmis bence normal
Hadi ya sasirdim ben silikte olsa illa bi cizgi cikiyoduNasl lh her zaman var ben obülasyon takibi yaptığımda tek cizği görüyodum coğunlukla
Canım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanmaDun gece bi ruya gordum kadin doguma gidiyorum adet olmuyorum diye bebek var diyor bana bildigin usgde gordum çok acayipti
Bu ilk degil canim zaten 9aydir bebek dusunuyoruz milyonkere gormusumdurCanım yaa rüyalara çok takılma sonra daha çok üzülüyorsun geçen ay kayınvalidem rüyama girmişti bebisimizzz oluyorr diye nasıl sevinçle bana söylüyordu. Bir kaç arkadaş da beni rüyasında hamile görmüştü çok umutlanmıştım ama olmadı öyle olunca daha çok üzülmüştüm. İnsallah inşallah çıkar rüyan ama çok da rüyalara bağlanma
Bence herkese gore degisir canim ya kesin bisey denemez yani mesela benimde suan kasik agrim igne oldugumdaki gibi agrimiyor ara ara agriyor ama goguslerim uc kismindan koltuk altima kadar aciyorKızlar igdeneden sonra kaşık agrisi devam etmese hamile olunmuyor mu o zaman benim beş alti gün devam etti bugün 11. Gün agrim yok
10.gunum benimdeKızlar igdeneden sonra kaşık agrisi devam etmese hamile olunmuyor mu o zaman benim beş alti gün devam etti bugün 11. Gün agrim yok
İnsallah olur ya ne kadar zor bir süreç ben de bir buçuk yıldır istiyorum beş alti aydır tedavi başladı ama olmuyorBu ilk degil canim zaten 9aydir bebek dusunuyoruz milyonkere gormusumdur☹ ama yine de umut oluyo tabi
Bende 3aydir tedavi goruyorum ama yolum sanki daha var gibiİnsallah olur ya ne kadar zor bir süreç ben de bir buçuk yıldır istiyorum beş alti aydır tedavi başladı ama olmuyor
Pko mu seninde kac yasindasinİnsallah olur ya ne kadar zor bir süreç ben de bir buçuk yıldır istiyorum beş alti aydır tedavi başladı ama olmuyor
Evet Pko 15 yaşımdan beri var. 28 yaşındayım. Geçen ay eşim test verdi onda bi şey çıkmadı şükür en azından ben de tek sıkıntı var.Pko mu seninde kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?