Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Merhabalar umudumuzu kaybetmiyoruz çünkü imkansız diye birşey yok bizler isteyip çaba gösterdikçe rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek🙏🏻Doktorunuz tedavi süreciniz sonrasında yumurtanın döllenmemesi konusunda bir değerlendirme yaptı mı? Yeni sürecinizde herşey gönlünüzçe olur inşallah ilkiyle psikolojik olarak ilişkilendirmeyin sakın umudunuz hep böle diri olsun🧡
Yumurtalarımın çok kalitesiz olduğunu söyledi zaten düşük rezerv olduğu için böyle olabilen çok olmuş yumurta sayımda 4 adette 3 ü olgun çıktı az yumurta olunca da bu olasalıgın olması normal gibi geldi bana da bakalım şimdi kaç yumurta gözükecek heyecanlıyım

Ben de ilk denememde 7.günde kaset testtensişik görmüştüm lekelenmem olmuştu. Aslında şimdi de oldu lekelenmem aynı şeyleri yaşıyorum, bu sefer yapmadım ilkinde pozitf görüp sonrasında boş gebelik olunca boş yere heveslenmemek için erteliyorum.Yoksa deli gibi merak ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım 🙏
Anladım çok geçmiş olsun ama her zaman aynı olacak diye bir şey yok güzel düşünelim güzel olsun, pgt yaptırmışmiydin

Bn 8haftalıkken gitmiştim kalp atışı vardı yine hiçbir sorun yoktu karaciğer enzimlerim yüksek çıktı doktorum kullandığım ilaçları bıraktırdı corasprin dahil sadece fitil ve folik e devam ettim devlet hastanesinden randevu almıştım 9+2 olması gerekirken 9haftalık görünüyordu ve kalbi durmuştu doktor bir iki gün olmuş kalbi duralı dedi kürtajdan başka yolu yoktu benimkinin de bnm de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bu ayın sonu adet olcm mayısın başı transfer hazırlığına başlarım tahminen mayısın son haftası transfer olurum 🤲❤️İnşallah hayırla sağlıca kavuşuruz yavrularımıza 🤗
Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza 💙🩷

Anladım çok geçmiş olsun ama her zaman aynı olacak diye bir şey yok güzel düşünelim güzel olsun, pgt yaptırmışmiydin
Evet bu seferki denemede yaptırdık pgt. İlk denememde 5.güne yalnızca 2 yumurtam gitmişti o yüzden donduurlmuşum yoktu. OPU tekrar yapıldı ve bu sefer genetiğe yolladık. 4 adet 5.günden 2 tanesi sağlam geldi ve 1i transfer oldu

Evet bu seferki denemede yaptırdık pgt. İlk denememde 5.güne yalnızca 2 yumurtam gitmişti o yüzden donduurlmuşum yoktu. OPU tekrar yapıldı ve bu sefer genetiğe yolladık. 4 adet 5.günden 2 tanesi sağlam geldi ve 1i transfer oldu
Benimde ilk deneme de 14 yumurtadan sadece 2 tane 5. Güne gitmişti ikisini de transfer ettiler ama biri tuttu oda 9 haftalikken düştü demekki kromozomlarinda sikinti vardı ikisininde, umarım şimdi senin gibi birden falan embriyom beşinci güne giderde bizde gondeririz genetiğe, pgt nin önemini de anlamış olduk

Benimde ilk deneme de 14 yumurtadan sadece 2 tane 5. Güne gitmişti ikisini de transfer ettiler ama biri tuttu oda 9 haftalikken düştü demekki kromozomlarinda sikinti vardı ikisininde, umarım şimdi senin gibi birden falan embriyom beşinci güne giderde bizde gondeririz genetiğe, pgt nin önemini de anlamış olduk
Aynıyız ya benim 26 falan yumurta toplandı 19 tane mi ne döllendi yani. 2sini de transfer ettiler senin gibi benimki de boş gebelik oldu dediğin gbi kromozomla alakalı muntemelen. Bu arada ben ikinci opu öncesi aradaki sürede bazı vitaminler kullandım dr önerdi. Omega3 qh, b12 ve folil asitli dil aldı hapları, yumurta kalitesi vitamini ve eşim de sperm kalitesi vitamini aynı şekilde

Aynıyız ya benim 26 falan yumurta toplandı 19 tane mi ne döllendi yani. 2sini de transfer ettiler senin gibi benimki de boş gebelik oldu dediğin gbi kromozomla alakalı muntemelen. Bu arada ben ikinci opu öncesi aradaki sürede bazı vitaminler kullandım dr önerdi. Omega3 qh, b12 ve folil asitli dil aldı hapları, yumurta kalitesi vitamini ve eşim de sperm kalitesi vitamini aynı şekilde
Bende şuan beslenmeme dikkat ediyorum baya aynı zamanda vitaminler vs kullanıyorum her gün yürüyüşe çıkmaya başladım bir kaç gündür, umarım daha sağlıklı daha kaliteli ebriyolar elde ederim bende ❤️

Yumurtalarımın çok kalitesiz olduğunu söyledi zaten düşük rezerv olduğu için böyle olabilen çok olmuş yumurta sayımda 4 adette 3 ü olgun çıktı az yumurta olunca da bu olasalıgın olması normal gibi geldi bana da bakalım şimdi kaç yumurta gözükecek heyecanlıyım
İnşallah yumurta sayınız fazla,kaliteside tam istenildiği gibi olur.Benim yumurta rezervim normal düzeydeydi transfere kadar konrollerde sağda ve solda ayrı ayrı hep 10 un üstünde sayıyolardı opuda 7 tane topladılar 5 ini olgun kaliteli buldular bunlardan da da sadece 1 i döllendi o da tutmadı malesef tabiki kalite ve sayı önemli ama garanti değil net nasip işi rezervi düşük yumurta sayısı sadece 1 tane olanlarda bile gebe kalan bir sürü örnek var allah nasibimizi kolaylaştırsın çok fazla aratmasın inşallah🙏🏻🌸

Herkese merhaba 🌸 Dün adetim 3. Günü bende tüp bebek sürecime başladım. Bizim sorunumuz benim amh değerim çok yüksek. 4 yumurta takibi ve çatlatma tedavisi peşine 1 aşılama oldu. Tutmayınca ara vermiştik. Bu ay artık start verdik. Umarım hepimizin süreci sıkıntısız ve güzel geçer 🌸 sonucunda bizim kucaklarımızda bebişlerimiz olur ❤️

Teşekkürler sizinde tedaviniz hayırlı olsun😊 ilk defa duyuyorum emriyonun tutunabilmesi için rahime çizik atılmasını ama çok daha garanti olur benimde aklımda olsun ilki döllendi tranfer yapıldı tutunamadı malesef daha önce dondurmuş muydunuz siz çift olması başarı sonucu çok daha olumlu etkiliyo inşallah ikiside tutunur gelsin ikiz bebeler🥹 benim daha belli değil yumurta sayısı ve kalitesine göre belli olucak yaşım 35 olduğu için çift emriyo hakkım var inşallah sağlıklı bol bol yumurtalarımız olurda döllenip tutunurlar sevinçlerimizi paylaşırız
Çok teşekkür ederim 32 yaşındayım bende ilki tekti bu yüzden, benim dondurulmuş 6 tane daha embriyom var çift çift transfer edeceğiz tutana kadar bakalım😁 , bende yeni duydum çizme işlemini ve yaptırmak istedim tekrarlayan düşükleri ve başarısız tüp bebek denemesi olan kişilere uygulanabiliyormuş, siz henüz opu aşamasındasınız o zaman değil mi 🙂güzel güzel bol bol yumurtanız olur inşallah 🌺

Çok teşekkür ederim 32 yaşındayım bende ilki tekti bu yüzden, benim dondurulmuş 6 tane daha embriyom var çift çift transfer edeceğiz tutana kadar bakalım😁 , bende yeni duydum çizme işlemini ve yaptırmak istedim tekrarlayan düşükleri ve başarısız tüp bebek denemesi olan kişilere uygulanabiliyormuş, siz henüz opu aşamasındasınız o zaman değil mi 🙂güzel güzel bol bol yumurtanız olur inşallah 🌺
Rica ederim 🥰 Maşallah ne güzel dondurulmuş yumurtalarınız varmış inşallah sizi yormadan tutunurlar 😊 Daha neler duyup öğreneceğiz bakalım uygulama sonrasını sizle takip etmiş oluruz.Ben daha reglmi bekliyorum kan sonuçlarıma göre ilac dozlarım ayarlanıcak başı yani😂 inş çokça yumurtalarım olur🙏🏻

Herkese merhaba 🌸 Dün adetim 3. Günü bende tüp bebek sürecime başladım. Bizim sorunumuz benim amh değerim çok yüksek. 4 yumurta takibi ve çatlatma tedavisi peşine 1 aşılama oldu. Tutmayınca ara vermiştik. Bu ay artık start verdik. Umarım hepimizin süreci sıkıntısız ve güzel geçer 🌸 sonucunda bizim kucaklarımızda bebişlerimiz olur ❤️
Merhabalar hayırlı olsun tedaviniz😊Güzel dilekleriniz için teşekkürler🌸 Hepimizin benzer yada ap ayrı sorunları var yada hiçbir sorun yokken yavrucak sevdasıyla sınanıyoruz denemekten vazgeçmiyoruz yeni startınız müjdeyle sonuçlanır umarım rabbim hayalini kuran herkese nasip eder inşallah🤲🧡

Merhaba arkadaşlar bende transfer bekliyorum muhtemelen mayıs sonuna doğru olacak. Opu dan sonra ilk adetimi olmadım henüz birkaç güne başlaması lazım. Benim bu ikinci tedavim havuz yapıldı ama sadece her seferinde birer tane embriyo oluştu. Buna da şükür diyorum inşallah sağlıklılardır çünkü teste göndermeyi istemedi doktorum az olduğu için. Bu arada 40 yaşındayım. Bir tane düşük bir tane de dış gebelik geçirdim.

Benimde ikinci transferimi çift yapacak geriye kalan 5 embriyom var donuk olarak bunların ikisi blastosist :dua: bende 31 yaşındayım çikolata kist vs bir sürü derdim var 🥲 inşallah tutunacak bu sefer inanıyorum. İkisi birden tutunursa naparım diye çift transfer yapılmış yada yapılacak arıyordum kendim gibiii. İlk transfer sonucunuzum değeri kaç gelmişti ?

Merhaba arkadaşlar bende transfer bekliyorum muhtemelen mayıs sonuna doğru olacak. Opu dan sonra ilk adetimi olmadım henüz birkaç güne başlaması lazım. Benim bu ikinci tedavim havuz yapıldı ama sadece her seferinde birer tane embriyo oluştu. Buna da şükür diyorum inşallah sağlıklılardır çünkü teste göndermeyi istemedi doktorum az olduğu için. Bu arada 40 yaşındayım. Bir tane düşük bir tane de dış gebelik geçirdim.
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alacaksın 🙏🏻 teste göndermeyi benim doktorumda önermedi çok para çok maliyet diye ama testten geçenlerin genelde tuttuğuna dair bir algı oluştu bende okuduklarıma göre.benim ilk transferin tutmamasını ben vücudumun bu hormonlara adapte olamamasına bağlıyorum 🤣

İnşallah yumurta sayınız fazla,kaliteside tam istenildiği gibi olur.Benim yumurta rezervim normal düzeydeydi transfere kadar konrollerde sağda ve solda ayrı ayrı hep 10 un üstünde sayıyolardı opuda 7 tane topladılar 5 ini olgun kaliteli buldular bunlardan da da sadece 1 i döllendi o da tutmadı malesef tabiki kalite ve sayı önemli ama garanti değil net nasip işi rezervi düşük yumurta sayısı sadece 1 tane olanlarda bile gebe kalan bir sürü örnek var allah nasibimizi kolaylaştırsın çok fazla aratmasın inşallah🙏🏻🌸
Allah razı olsun dilerim sizde en yakın zamanda güzel haber alır sınız ve dilerim normal yoldan gebe kalmış olursunuz bu ay amin 🙏🌸

Benimde ikinci transferimi çift yapacak geriye kalan 5 embriyom var donuk olarak bunların ikisi blastosist :dua: bende 31 yaşındayım çikolata kist vs bir sürü derdim var 🥲 inşallah tutunacak bu sefer inanıyorum. İkisi birden tutunursa naparım diye çift transfer yapılmış yada yapılacak arıyordum kendim gibiii. İlk transfer sonucunuzum değeri kaç gelmişti ?
Bende de pcos var tek yumurtalığım var ve iki düşük bir negatif tüp bebek denemem var ama bende inanıyorum bu sefer olacak🙏🙂 artık tutsun sağlıklı bir şekilde olsunda ikiz de olur hiç problem yok benim için 😬 ilk değeri. 1.20 negatif geldi 🥲

Back
X