Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Merhaba arkadaşlar bende transfer bekliyorum muhtemelen mayıs sonuna doğru olacak. Opu dan sonra ilk adetimi olmadım henüz birkaç güne başlaması lazım. Benim bu ikinci tedavim havuz yapıldı ama sadece her seferinde birer tane embriyo oluştu. Buna da şükür diyorum inşallah sağlıklılardır çünkü teste göndermeyi istemedi doktorum az olduğu için. Bu arada 40 yaşındayım. Bir tane düşük bir tane de dış gebelik geçirdim.
Merhabalar okadar teslimiz ki sürece çok iyi anlıyorum sizi🥹 benimde bir emriyom oluşmuştu sabrını da şükrünü de veriyor allah inşallah sağlıklıdırlar dediğiniz gibi riske atmak istemiyolar.Buarada bende bir düşük ve bir dış gebelik geçirdim malesef.Dış gebelik tüplerime zarar verdiği için tüplerim onay alınarak bağlandı böylelikle tüp bebek süreciyle tanışmış oldum.Kolaylıklar diliyorum hepimize🙏🏻🌸

Merhaba bende raporumu bekliyorum ilaca başlamak için bende Mayıs ve hazirandan umutluyum ama bir sorum olacak hangi durumlarda embriyo dondurulup dinlendirme yapılıyor biz dondurulmuş spermle döllenme yapılacak acaba spermleri çözdürüp tekrar dondurmak sorun oluşturur mu kalitesinde bilgisi olan var mı
Merhaba raporu nasıl aldınız ve nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkında bilgi bulamıyorum

Devlete mi gidiyorsunuz? bende bu kez devlette başladım ön hazırlık süreci, aşılama, sonra araya bayram girdi derken 5 ayı devirdik umarım sizinki su gibi geçer ❤️
Merhaba hangi hastanede tedavi oluyorsunuz bende devletler hakkında pek bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz

Evet devlete gidiyorum ön araştırmalarımda karşılaltığım süründürüyolar vs yorumlarına bakarak bi endişeli başlamıştım ama hiç de öle değilmiş hiçbir zaman randevu almadan direk gidiyorum doktorum standart sürec çok şükür hızlı kolay geçiyor iş tamamen transfer sonrasındaki beklemedeymiş meğer çünkü orda insan gerek umud gerek sonuç senaryolarıyla biraz inişler çıkışlar yaşıyo gerçekten tedavi çok basit pozitifmi negatifmi onu beklemek çok zor hele bu bekleyişe olumsuz sonuç duymak birleşince baya kötü oluyo ama yeni süreçler yeni başlangıçlar inşallah herşey çok güzel olacak diyoruz😊Hepimizin ki su gibi geçer inşallah sevincimiz ortak çok olsun inş🙏🏻🧡
Merhaba hangi hastanede tedavi oluyorsunuz

Allah razı olsun dilerim sizde en yakın zamanda güzel haber alır sınız ve dilerim normal yoldan gebe kalmış olursunuz bu ay amin 🙏🌸
Sizden de allah razı olsun inşallah herşey allahtan tabi ama normal yoldan imkansız tüplerim bağlı yine de çok teşekkür ederim en yakın zamanda ne yolla güzel haberler alırsak razıyız😊🧡

Merhaba Kocaeli umuttepe aklınıza takılan bişey varsa cevaplayabilirim
Bende Darıca'dayım iki kere bahçecide oldum negatif oldu benim rapor hakkım Kasım'da başlıyor devlet konusunda olumlu olumsuz bir sürü yorum okudum ve kafam karıştı kasıma kadar bir kez daha denemeli miyim yoksa devleti mi beklemeliyim kararsızım sizin ilk denemeniz mi devlette ve memnun musunuz ne tavsiye edersiniz

Benimde ikinci transferimi çift yapacak geriye kalan 5 embriyom var donuk olarak bunların ikisi blastosist :dua: bende 31 yaşındayım çikolata kist vs bir sürü derdim var 🥲 inşallah tutunacak bu sefer inanıyorum. İkisi birden tutunursa naparım diye çift transfer yapılmış yada yapılacak arıyordum kendim gibiii. İlk transfer sonucunuzum değeri kaç gelmişti ?
Benim bilinen bir sorunum yok sadece yaş sanırım en son 9 yumurta toplandı 7 si döllendi ama sadece biri 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Öncekinde de 4 tane toplandı yine biri 5. Gün donduruldu. Ikiside transfer olacak tutar mı bilmiyorum ama ilk transferim tekti tutmadı. Bu çift olacak inşallah 🙏 tutunurlar. Bu sefer embyoglue yapmasını da isteyeceğim belki faydası olur.

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alacaksın 🙏🏻 teste göndermeyi benim doktorumda önermedi çok para çok maliyet diye ama testten geçenlerin genelde tuttuğuna dair bir algı oluştu bende okuduklarıma göre.benim ilk transferin tutmamasını ben vücudumun bu hormonlara adapte olamamasına bağlıyorum 🤣
İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz çok emek veriyoruz Allah yardımcımız olsun. Ben test yapılmasını isterdim ama doktor olmaz dedi az olduğu için. Maliyeti çok ama şimdi de genetiğinde sorun varsa tutmayacaktır. İlki niye tutmadı ben bilmiyorum. Sanırım kalitesi sebebi önceki embriyom 3bb idi. Şimdi birisi 5bb diğeri 3 ba. Gerçi kalitesi çok önemli değil de diyorlar. Kısmet herşey vakti var demek ki diyorum. Olumlu olmaya ve bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum

Merhaba hangi hastanede tedavi oluyorsunuz
Merhabalar Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi oluyorum başlangıçda medipolde özeldeydim 1 düşük hikayem üzerine 1 dış gebelik eklenmesine rağmen oradaki doktorum rahim filmi çektirdiğim merkez tüpleriniz tıklalı görünüyor çok az bir açıklık var doktorunuz histeroskobi önerrbilir demesine rağmen özeldeki doktorum inatla tüplerinde sıkıntı yok diye idda etti buaraya devam ederken nolur nolmaz ben bir araştırma hastanesine de gideyim dedim sağolsunlar geçmiş olumsuz gebeliklerim ve rahim filmimle beraber baktıklarında tüplerin tıkalı göründüğünü, rahim içi yapışıklık var olduğunu.Net tespiti için histeroskopi yapılması gerektiğini söylediler.Ben en iyisi burda devam edeyim diyip medipole bb dedim.Süleymaniyede rahim içine kamerayla girilip rahim iç düzeyinde olumsuz buldukları yapışıkları giderdiler işlemin adı sineji buarada sonra tüplerime rahmin içinde hazır görüntülüyolarken sıvı ilaç enjekte ettiler tabi gitmeyince tüplerimin tıkalı olduğunu netleştirip ön onayımla gerekli tüm açıklamaları yapıp lakaroskopik işlemle tüplerimi bağladılar.Bir kerede 3 işlemi birden yapmış oldular.Çok uzun oldu ama hastane eski doktorları gerçekten çok iyi hem tanı konusunda hem tedavi konusunda tavsiye ederim.

Merhaba. Ben de transferimi bekliyorum. Mayıs ayındaki adetimden sonra olacak transferim. Mart-Nisan grubundaydım ben ama transferim mayısa kalınca bu gruba geçeyim dedim🥹Aranızda Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi olan var mı? Benim doktorum Bülent Bey. Dün rahmimden polip alında ve rahime çizikler atıldı tutunmayı artırmak için. İnşallah hepimiz bir an önce olumlu sonuçlar alırız🙏🏻

Benim sürecim ise 1 senedir evliyim doğal yolla olmayınca gel bir doktora gidelim dedik fakat tam bir tüp bebek vakası olduğumuzu öğrendik. Yaşım 32 daha önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum maalesef yumurtalık rezervimi çok düşürmüş bu ameliyat. Bunun yanı sıra sol tüpüm tıkalı ve rahmimde 6 tane miyom varmış. Eşimde ise ileri hareketli %0, morfoloji %0 çıktı. 30 Martta opu oldum 8 yumurta yoplandı. Opu sonrası rahmimde 3 tabe polip olduğunu öğrendim. 8 yumurtanın 6 tanesi döllendi. 2 tane iyi kalite 4 tane orta kaliteli embriyoyu 3. gün dondurduk. Dün polip ameliyatı oldum ve rahmime çizik atıldı. Allahın izniyle Mayısın 3. haftası gibi transfer olucam. 2 embriyomu 5. güne tamamlayıp öyle transfer edecekmiş doktorum. İnşallah 5. Güne kadar yaşarlar çünkü başka iyi kalite embriyom yok😢

Merhaba raporu nasıl aldınız ve nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkında bilgi bulamıyorum
Merhaba daha almadım çam sakurada tedavim ama 3 tane doktor onayı alındıktan sonra çıkıyormuş psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi genel cerrahi için meme ultrasonu isteniyor görmesi lazım onaylaması için orda sıra çoktu diye dışarda özelde çektirdim 2 doktor onayladı dahiliye tahlillere baktı tiroidim biraz yüksek diye onaylamadı 2 hafta ilaç kullanıp tekrar gidip tahlil verecem yani haftaya sürecin devamı belli olur siz hangi aşamadasiniz

Merhaba daha almadım çam sakurada tedavim ama 3 tane doktor onayı alındıktan sonra çıkıyormuş psikiyatri dahiliye ve genel cerrahi genel cerrahi için meme ultrasonu isteniyor görmesi lazım onaylaması için orda sıra çoktu diye dışarda özelde çektirdim 2 doktor onayladı dahiliye tahlillere baktı tiroidim biraz yüksek diye onaylamadı 2 hafta ilaç kullanıp tekrar gidip tahlil verecem yani haftaya sürecin devamı belli olur siz hangi aşamadasiniz
Ben iki kere tüp bebek tedavisi yaptırdım bahçecide ikisi de negatif oldu Kasım'da rapor hakkım doğuyor onun öncesinde bir kez daha özelde mi yaptırsam beklesem mi kararsızım çok sıra bekleniliyor mu bir de memnuniyet ve başarı oranı nedir biliyor musunuz

Merhabalar Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi oluyorum başlangıçda medipolde özeldeydim 1 düşük hikayem üzerine 1 dış gebelik eklenmesine rağmen oradaki doktorum rahim filmi çektirdiğim merkez tüpleriniz tıklalı görünüyor çok az bir açıklık var doktorunuz histeroskobi önerrbilir demesine rağmen özeldeki doktorum inatla tüplerinde sıkıntı yok diye idda etti buaraya devam ederken nolur nolmaz ben bir araştırma hastanesine de gideyim dedim sağolsunlar geçmiş olumsuz gebeliklerim ve rahim filmimle beraber baktıklarında tüplerin tıkalı göründüğünü, rahim içi yapışıklık var olduğunu.Net tespiti için histeroskopi yapılması gerektiğini söylediler.Ben en iyisi burda devam edeyim diyip medipole bb dedim.Süleymaniyede rahim içine kamerayla girilip rahim iç düzeyinde olumsuz buldukları yapışıkları giderdiler işlemin adı sineji buarada sonra tüplerime rahmin içinde hazır görüntülüyolarken sıvı ilaç enjekte ettiler tabi gitmeyince tüplerimin tıkalı olduğunu netleştirip ön onayımla gerekli tüm açıklamaları yapıp lakaroskopik işlemle tüplerimi bağladılar.Bir kerede 3 işlemi birden yapmış oldular.Çok uzun oldu ama hastane eski doktorları gerçekten çok iyi hem tanı konusunda hem tedavi konusunda tavsiye ederim.
Benimde tüplerim sıvı birikiminden dolayı alındı ve bağlandı siz memnun musunuz hastaneden ve başarı oranı hakkında bir bilginiz var mı ben Zeynep Kamili düşünüyordum ama başarı oranı çok düşükmüş %5 gibi benim de rapor hakkım Kasım'da başlıyor o süreye kadar bir kez daha özelde denemeyi düşündüm bu başarı oranını duyunca

Bende de pcos var tek yumurtalığım var ve iki düşük bir negatif tüp bebek denemem var ama bende inanıyorum bu sefer olacak🙏🙂 artık tutsun sağlıklı bir şekilde olsunda ikiz de olur hiç problem yok benim için 😬 ilk değeri. 1.20 negatif geldi 🥲
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz. Benimde 2.30 gelmişti geçen ay

Ben iki kere tüp bebek tedavisi yaptırdım bahçecide ikisi de negatif oldu Kasım'da rapor hakkım doğuyor onun öncesinde bir kez daha özelde mi yaptırsam beklesem mi kararsızım çok sıra bekleniliyor mu bir de memnuniyet ve başarı oranı nedir biliyor musunuz
Anladım Allah yardımcınız olsun özelde çok maliyetli değil mi eğer gücünüz yetiyorsa özelde daha az uğraşırsiniz tabi devlette çok prosedür çok işlem çok sıra bekleniyor ben Aralık'ta başladım daha transfer aşamasına bile gelemedim düşünün yani ama sizin denemeleriniz olduğu için tüm işlem evraklariniz vardır zaten devlette belki çok sürmez sizin işiniz çam sakurayi bir kaç kişiye sordum memnun olanda var olmayanda ben şimdilik süreç uzunluğu ve çok sıra olması dışında bir sıkıntı yaşamadım

Merhabalar okadar teslimiz ki sürece çok iyi anlıyorum sizi🥹 benimde bir emriyom oluşmuştu sabrını da şükrünü de veriyor allah inşallah sağlıklıdırlar dediğiniz gibi riske atmak istemiyolar.Buarada bende bir düşük ve bir dış gebelik geçirdim malesef.Dış gebelik tüplerime zarar verdiği için tüplerim onay alınarak bağlandı böylelikle tüp bebek süreciyle tanışmış oldum.Kolaylıklar diliyorum hepimize🙏🏻🌸
Bende de sol tüpüm hasarlı dedi doktor Opu da histereskobi yaptı düzelttim dedi. Başka da bildiğimiz bir sorumumuz yok ama yinede doğal olması bir yılı aldı ve iki tane kayıptan sonra tüp bebeğe yöneldik.

Back
X