- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.781
Canım ağrını hissetmedigim için bilemiyorum tabi ama kimyasalda da ağrı oluyorYa kızlar helppp…
Tam 4. Günü gecikmemin ama o kadar şiddetli adet ağrılarım varki heran olurum diye test yapamıyorum acile gidemiyorum. Resmen umutsuzluğa kapılmamak için yapamıyorum. Sizce ne yapmam gerek bu kadar çok ağrı eğer gebelik varsa normal mi yani aramızda hamilelik geçirenler oldu daha önce yada hamile olanlar var yardım edin . İlk defa gecikiyorum bennn hep bi gün iki gün önce yada tam gününü olurum kesinlikle hiç gecikmedim
Kız gerçek mi varmiydi yaniBenim kızda da öyleydi sonra 2. Kese kayboldu
Çok erken gitmişsin kalp atışı icin canım bu ne aceletest için o kadar sallandin
Haha sen hamilesin ben biliyor biz senle aynı anda Ocak annelerine gitcz bekliyomŞu son gunu sevmiyorum yaaa fosur fosur akıntı habire kanama başladı mı diye koşuyorum pff
Hoş hamile kalsam kimyasala alıştım gene emin olamicam ki
Kız 7 haftda duyulmuyor muBenim kızda da öyleydi sonra 2. Kese kayboldu
Çok erken gitmişsin kalp atışı icin canım bu ne aceletest için o kadar sallandin
Bal gbi hamilesinn üstelik adet gecikmeden bu olduysa kesin 1aylikKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Kuzum helal olsun napiyim valla taktıkca kafayı yiyor cnku insan o yüzden takmıyorum :) insallah canımCano vallla ins guzel haber alırız benden naptın sen naısl oldjm bebegim sen var ya cok güçlü bi kızsın kendını bırakıp burda herkese yazdı. Hakkını helal et
Sacmalama burda birlıkteyiz beya yola devam saçını da tara sen kesın saçını taramıyorsun karışmışKuzum helal olsun napiyim valla taktıkca kafayı yiyor cnku insan o yüzden takmıyorum :) insallah canım
Kzı adete 2 güm kaldı diyor vay vay ya hamılesın kızceKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Ahahah yok askm ya ben kendime düşkünğm görüyosun zaten saçım basım üstüm konusunda saçıma hergün şekil verirdim yani nazara mı geldim naptım bilmiyorum cmtsi gidicem valla bebişi de unuttum kız bu sürede kafam cok rahatSacmalama burda birlıkteyiz beya yola devam saçını da tara sen kesın saçını taramıyorsun karışmış
İnşallah öyleyimdir ya korkuyorum yanlış olur diye :/Kzı adete 2 güm kaldı diyor vay vay ya hamılesın kızcehayırlı olsun
Ben 8 sonuna kadar duyamadim kizimda hamile kalsam beklerimKız 7 haftda duyulmuyor mu
Agzin bal yesin inşallahHaha sen hamilesin ben biliyor biz senle aynı anda Ocak annelerine gitcz bekliyom
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canimmmarkadaşlar merhaba, listede ismim yok ama hep takipteydim :)
adetime 2 gün var sabah test yaptım silik çizgi gördüm. hemen hastaneye koştum beta verdim değerim 60,70.
ocak ayında dış gebelik geçirmiştim, ameliyatla sol tüpüm alınmıştı. çok stresliyim inşallah herşey güzel olur. dua edin bana lütfen.
Eveeeeetttt hayırlı olsunnnnKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Kiz o artimed de test yapmadan bile 2. Cizgi gözüküyorM Mavimiresl S sultansultan90 B Birinsann Gittim test almaya sadece artımed vardı o da dandik hep kuruma çizgisi çıkarıyor almadim
3 ay önce aynı eczanede başka test vardı
Alamadım yani
Beklicez arkadaşlar 2 haziranda saglik ocağından randevu aldım regl olmazsam kan veririmsigaram yok içkim yok fazladan 2 bardak çayım var onu açık içerim hamile olsam başka bir değişiklik olmicak zaten bekliyorz