- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.801
Coook güzel bi görüntü hayirli olsun canim darisi basimiza insallah saglikla kucagina alKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Ya tüpünü niye aldılar ay cok sevindim kuzumarkadaşlar merhaba, listede ismim yok ama hep takipteydim :)
adetime 2 gün var sabah test yaptım silik çizgi gördüm. hemen hastaneye koştum beta verdim değerim 60,70.
ocak ayında dış gebelik geçirmiştim, ameliyatla sol tüpüm alınmıştı. çok stresliyim inşallah herşey güzel olur. dua edin bana lütfen.
Tamam en güzeli böyle devam et kuzum senAhahah yok askm ya ben kendime düşkünğm görüyosun zaten saçım basım üstüm konusunda saçıma hergün şekil verirdim yani nazara mı geldim naptım bilmiyorum cmtsi gidicem valla bebişi de unuttum kız bu sürede kafam cok rahat
O yüzden almadım bile kusumKiz o artimed de test yapmadan bile 2. Cizgi gözüküyor
Ben 8 sonuna kadar duyamadim kizimda hamile kalsam beklerim
Nromalde adet tarihin neydi internetten ver sipariş başka eczaneye gitM Mavimiresl @sultansultan90 B Birinsann Gittim test almaya sadece artımed vardı o da dandik hep kuruma çizgisi çıkarıyor almadim
3 ay önce aynı eczanede başka test vardı
Alamadım yani
Beklicez arkadaşlar 2 haziranda saglik ocağından randevu aldım regl olmazsam kan veririmsigaram yok içkim yok fazladan 2 bardak çayım var onu açık içerim hamile olsam başka bir değişiklik olmicak zaten bekliyorz
Hiiic ugrasamamNromalde adet tarihin neydi internetten ver sipariş başka eczaneye git
Noldu yaa kan verdin mi sen? Sabahtan beri giremiyorum siteye, hata veriyordu.Sağol canımmmm.. biz pes etmeyizo bebeler buraya gelecek
Eveeeeetttt hayırlı olsunnnn
Coook güzel bi görüntü hayirli olsun canim darisi basimiza insallah saglikla kucagina al
Canım ne diyeceğimi bilemedim cok üzüldüm gerçekten ama sen lütfen iyi ol defalarca kez deneyip sonuç alanları cok gördüm doktorunla konuştun mu ne dediKızlaaaar sonuç çıktı negatifşaşırmadık..
My_Moonlight06 @sumuhallebisi @Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl S sedacamasal @sultansultan90
Pik olmuş. Bugünü değerlendir canımEki Görüntüle 3075759
Kızlar yumurtlama olmuş mu acaba ?
Yarin gibi duruyor bugunu ve yarini degerlendirEki Görüntüle 3075759
Kızlar yumurtlama olmuş mu acaba ?
Pik olmuş. Bugünü değerlendir canım
Teşekkür ederim kizlarYarin gibi duruyor bugunu ve yarini degerlendir
Bu ne inat tövbeHiiic ugrasamam
Bugün akşam olmam lazım hadi olsun yarın
Bekleriz 2sine kadar olmazsam kan veririm
Yarın benim doğumgunum negatif görüp moralimi mi bozayımBu ne inat tövbe
Çarşamba görüşmemiz var canım henüz bişey demedi.. umarım dedalarca denemeyizCanım ne diyeceğimi bilemedim cok üzüldüm gerçekten ama sen lütfen iyi ol defalarca kez deneyip sonuç alanları cok gördüm doktorunla konuştun mu ne dedi
Negatif canım elendimNoldu yaa kan verdin mi sen? Sabahtan beri giremiyorum siteye, hata veriyordu.
Tühh yaaNegatif canım elendim