-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.761
İyi bir doktora görün kuzum bencede acabayla iş yürümez ins güzel sonuclar olur kist fln olmasın ya
Başka bir doktora git canım.. merak etme içini ferah tut hiç bişey yoktur.. ikizse de ne güzelBBitanesi kesin kist dedi zaten canm ama bebek kesesi olanın yanında ayrı sıvı birikimi mi yada bebek mi emin olamamis
Ben çok su içiyorum bebisim gün içinde mümkün değil çıkmazSabah namazı niye kuzum bugun yap aksam yatsi namazına abdest almaya giderken
valla iflahımız kesiliyor yani bide yaşadığımız üzüntüde ayrı yaniBence de ben yapmıcam vallla net
Helal sana kuzuuuu vallahi çünkü okadar insan var ilkinde tutturamayanlar var oes etmedi kimse sonunda kavuştu İnshaAllah sende de öyle olucak göreceksin çok uzakta değil o günler inan banaİyiyim canım hazırlıklıydım. Tekrarlarım bir süre sonra, benim için zor geçmedi son günlerdeki beklemek dışında..
Kız nasıl bakicam ikize bı tanede evde var 3yasindaBaşka bir doktora git canım.. merak etme içini ferah tut hiç bişey yoktur.. ikizse de ne güzel
Sağol canımmmm.. biz pes etmeyizHelal sana kuzuuuu vallahi çünkü okadar insan var ilkinde tutturamayanlar var oes etmedi kimse sonunda kavuştu İnshaAllah sende de öyle olucak göreceksin çok uzakta değil o günler inan bana
Ayy dur dur şimdi hemen panik olmaKız nasıl bakicam ikize bı tanede evde var 3yasinda
Ya ne desem bilemedim, elim titredi resmen bildirimlere bakarkenKızlaaaar sonuç çıktı negatifşaşırmadık..
My_Moonlight06 hepsonradan @Mrs Electrical Engineer @miresl @sedacamasal S sultansultan90
Sıvı birikimi ne demek ya keseyede yakın ddiAyy dur dur şimdi hemen panik olmabaşka bişeydir.. sen başka doktora git bak gör için rahatlayacak
Yaa arada derede konusan doktordan kaçacaksın.. gördüğü şeyi yorumlamasın nedenini sonucunu söylesin söyleyecekse.. düzgün doktordan çıkınca kafanda soru işareti kalmaz.. olasılıkları ihtimalleri söyler en azından. Sen başka bir yere daha görün canımxzSıvı birikimi ne demek ya keseyede yakın
Bencede sen daha farklı bir doktora git böyle muammalı konuşup hastayı da korkutuyorlar ya. En iyi doktor her zaman net konuşandırSıvı birikimi ne demek ya keseyede yakın ddi
O kadar pra gitti ki su testlere ah ahvalla iflahımız kesiliyor yani bide yaşadığımız üzüntüde ayrı yani
Kız sana bişey kalmadı hee hadi ins güzel haberler verO kadar pra gitti ki su testlere ah ah
Benim kızda da öyleydi sonra 2. Kese kaybolduKızlar cok uzgunum ya bugün doktora kalp atışı için gittik daha duymadık duyulur daha küçük dedi doktor sonra bı tanede kese gbi ama emin olamadım ikiz mi acaba dedi üçgen bişe var ddi bide ayrı kist varmış 3cm yarın özele gitcem ya acaba ne o yai yoksa ikiz mi doktorda kesin bişe demedi su dolu bı sey gbiymis özele gtcz yarin
Tabi ki valla kendimi de tanımadığıma nolucağını da bilmediğime bakalım zaman ne gösterecek :)Amin canım müjdeli haberlerle gelirsin inşallah banada haber verir misin olabilir sizinde belki herkesin farklı oluyor
Cano vallla ins guzel haber alırız benden naptın sen naısl oldjm bebegim sen var ya cok güçlü bi kızsın kendını bırakıp burda herkese yazdı. Hakkını helal etKız sana bişey kalmadı hee hadi ins güzel haberler ver