- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.741
Ama bence sen degerlendir belli olmaz belki yeni bir yumurta catlamistir1 hafta oldu iğne olalı yumurtlama haftam da bitti ki yani cumartesi sondu
Bekle He test yapma
Yok yok yapmıyorumBence kimse test yaptırmasın adeti beklesin herkes bu böyle olmaz testlerle kafayı yicez artık kule dikecez testlerle
Bakalım yaa değerlendirmekten zarar gelmez zatenAma bence sen degerlendir belli olmaz belki yeni bir yumurta catlamistir
Sen nasılsın peki canım iyimisin bidaha tekrarlıcakmısınız tedaviyiKızlaaaar sonuç çıktı negatifşaşırmadık..
My_Moonlight06 hepsonradan M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl S sedacamasal S sultansultan90
İyiyim canım hazırlıklıydım. Tekrarlarım bir süre sonra, benim için zor geçmedi son günlerdeki beklemek dışında..Sen nasılsın peki canım iyimisin bidaha tekrarlıcakmısınız tedaviyi
İnanki klima actim ütü 3/5 parça simdilik ama yikananlar kuruyunca baya olur. Benimde katlancak yerlesck cok zor geliyo bana ben simdi salonun camlari sildim kızın odasını dolaplarini vs de hallettim caminida sildim oglanin odasina geccmYatak yumuş yumuş çok güzelbirazdan haydi bismillah diyip kalkıcam hemen kuzum dediğin gibi benim de kahvaltıdan sonra her odaya ayrı ayrı vakit ayırmam lazım ama gözümde en çok büyüyen ütüüü ev de çok sıcakkk off off
haber ver kız bizede meraktan çatlarımYok yok yapmıyorum
Igneye göre cumartesi normale göre bugün regl olmam lazım olmazsa yarın yaparım
Bundada vardir bi hayırKızlaaaar sonuç çıktı negatifşaşırmadık..
My_Moonlight06 hepsonradan M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl S sedacamasal S sultansultan90
Sabah namazı niye kuzum bugun yap aksam yatsi namazına abdest almaya giderkenM Mavimiresl Oturdum 20 dk dinlenik olarak ölçeyim diye. Ateşim gene olmus 37.2eşim de yeter artık al da yap su testi diyor
Regl olmazsam aksam kızımı alırken test de alip yarin sabah namazinda yaparim
Hem dedim ben sana atesli hatunsun diyeM Mavimiresl Oturdum 20 dk dinlenik olarak ölçeyim diye. Ateşim gene olmus 37.2eşim de yeter artık al da yap su testi diyor
Regl olmazsam aksam kızımı alırken test de alip yarin sabah namazinda yaparim
Yaaa çok üzüldüm gerçekten ama bundada vardır bir hayır canım. Sen biraz kendini dinle toparlan sonrasında herşey çok daha güzel olur inşallahKızlaaaar sonuç çıktı negatifşaşırmadık..
Evet canım her şeyin bir zamanı var.. bu yaz böyle geçsin bakalım..Yaaa çok üzüldüm gerçekten ama bundada vardır bir hayır canım. Sen biraz kendini dinle toparlan sonrasında herşey çok daha güzel olur inşallah
Hey maşaAllahh sanaaİnanki klima actim ütü 3/5 parça simdilik ama yikananlar kuruyunca baya olur. Benimde katlancak yerlesck cok zor geliyo bana ben simdi salonun camlari sildim kızın odasını dolaplarini vs de hallettim caminida sildim oglanin odasina geccm
Naptın kizB Birinsann M Mavimiresl S sultansultan90 tam bitim kanlandi ama testim yok
Yani en erken salı sabahı yapabilicem yarın alıp bak sen şu ise ya
Canim hayirlisi olsun haber et bizi mutlakaKızlar cok uzgunum ya bugün doktora kalp atışı için gittik daha duymadık duyulur daha küçük dedi doktor sonra bı tanede kese gbi ama emin olamadım ikiz mi acaba dedi üçgen bişe var ddi bide ayrı kist varmış 3cm yarın özele gitcem ya acaba ne o yai yoksa ikiz mi doktorda kesin bişe demedi su dolu bı sey gbiymis özele gtcz yarin
Yok kuzum ya saat 3-4 olurHey maşaAllahh sanaa1-2 saate herşeyi bitirirsin sen kuzum
İyi bir doktora görün kuzum bencede acabayla iş yürümez ins güzel sonuclar olur kist fln olmasın yaKızlar cok uzgunum ya bugün doktora kalp atışı için gittik daha duymadık duyulur daha küçük dedi doktor sonra bı tanede kese gbi ama emin olamadım ikiz mi acaba dedi üçgen bişe var ddi bide ayrı kist varmış 3cm yarın özele gitcem ya acaba ne o yai yoksa ikiz mi doktorda kesin bişe demedi su dolu bı sey gbiymis özele gtcz yarin
Bence de ben yapmıcam vallla netBence kimse test yaptırmasın adeti beklesin herkes bu böyle olmaz testlerle kafayı yicez artık kule dikecez testlerle