- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.821
Yok canım dondurmadık kalanların kalitesi pek iyi değildi.. zaten embriyo oluşturma kısmında hiç bi sıkıntı yokki çok kolay.. daha sağlıklı ilerlemeyi düşünüyorum ekstra takviyelerle falan.. ama tüp bebek için 2-3 ay geçmesi lazım hemen istemiyorum.Tühh yaaolsun be kuzum dondurulan embriyo vardı dimi, tekrar deneyecek misiniz? Olacak çiçeğim olacak, azıcık nazlı sadece bizimkiler. Allah geciktirdikçe güzelleştiriyor merak etme
Benim de ikizim varmış gelişmemişBenim kızda da öyleydi sonra 2. Kese kayboldu
Çok erken gitmişsin kalp atışı icin canım bu ne aceletest için o kadar sallandin
Ay maşallaahhKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Abla dicen bana bananeYarın benim doğumgunum negatif görüp moralimi mi bozayımkanamaya engel olamıyorum bari kendim demoralize olmiiiim yaşlıyım ben artık 30 oldum
Tebrik ederim kuzum sağlıkla kucağına al inşallahBen Hamileyim çok şükür Allahıma sağlıkla gelir insallahdarısı isteyen bekleyen herkese insallah hayırlısıyla sağlıkla.
Şimdiden nice mutlu yaşlara canım benim yeni yaşın sana sağlıklı bir bebiş getirsin ❤❤Yarın benim doğumgunum negatif görüp moralimi mi bozayımkanamaya engel olamıyorum bari kendim demoralize olmiiiim yaşlıyım ben artık 30 oldum
Duyarsın kuzum üzme kendini şimdi durduk yere ❤ yarın güzelce anlarsın ne olduğunu ikiz olma ihtimali varmış yani şimdiden kendini germe hiç ama ikiz olsa ilk muayene de de belli olmazmiydi yahuKızlar cok uzgunum ya bugün doktora kalp atışı için gittik daha duymadık duyulur daha küçük dedi doktor sonra bı tanede kese gbi ama emin olamadım ikiz mi acaba dedi üçgen bişe var ddi bide ayrı kist varmış 3cm yarın özele gitcem ya acaba ne o yai yoksa ikiz mi doktorda kesin bişe demedi su dolu bı sey gbiymis özele gtcz yarin
Amin insallah sanada nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda insallah sağlıklaTebrik ederim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah❤❤
Sağol kuzum hepimize inşallah yaAmin insallah sanada nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda insallah sağlıkla
Allahtan umut kesilmez bir anda süpriz yapıp gelsin mucizen insallahSağol kuzum hepimize inşallah ya❤ benim bu aydan da pek umudum yok
Amin canım benim inşallahAllahtan umut kesilmez bir anda süpriz yapıp gelsin mucizen insallahSağlıkla nasip olsun hayırlı evlat olsun geç olsun güç olmasın insallah.
Ay kimse yok muu? Bat 1-2-3 gün kalan kızlar sizler ne durumdasınız?Kızlar bende hala gelen giden yok, sabaha karşı kasıklarım inanılmaz ağrıdı afedersiniz dün üşütmüşüm sanırın tuvaletten çıkamadım. Bunlar bende adet belirtisi ama adetten 1 hafta falan önce olurdu bunlar bende anlardım geliyo diye. Uygulamada 2 haziran gösteriyo bat ama normalde çoktan gelmesi lazımdı hep 1-2 gün önce olurum. Bugün kaset test yaptım negatif sizce hala umut var mı dersiniz?
Kuzum bata kadar bekle sen yinede her zaman doğru sonuç vermiyo testler İnşallah bebişin seninledirAy kimse yok muu? Bat 1-2-3 gün kalan kızlar sizler ne durumdasınız?
Ah canım sen gel bide sabah test yap diyen beynime söyleKuzum bata kadar bekle sen yinede her zaman doğru sonuç vermiyo testler İnşallah bebişin seninledir❤❤
Ben gecikmemin 4 . Günündeyim resmen hayatımda ilk defa geciktim. Çok düzenlidir 26 günde bir adet görürüm . Şaşmaz . Kaset test aldım negatif çıktı . Çok şaşkınım yarında olmazsa eşimi de alıp kan vermeye gitcem dua edin lütfen inşallah Allah tüm isteyenlere bi an önce nasip etsinAy kimse yok muu? Bat 1-2-3 gün kalan kızlar sizler ne durumdasınız?