- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.321
Amh, Fsh estradiol kaçtı? Özel bi Dr a gidiyorsun di mi?Canım bende çikolata kisti var 2 kez ameliyat oldum yumurtalıklar zarar gördü falan uzun hikaye
Hissetmişiz demek ki canım benimben artık o kadar kendi kabuğuma çekildim ki hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum. Bu konuları bi tek aynı şeyi yaşayanlarla konuşabiliyoruz. İnan ki eşim bile beni anlamıyor bana abartıyorsun diyor. Az önce kötü oldum ağladım ağladığımı duyunca benimle tartıştı bu hep böyle mi olacak diye
ikiside olabilir test yapmadınız mı iğne etkisi geçmiş olabilirKızlar ya benim catlatma iğnesinden sonraki 13. günüm. Mide bulantısı yaşıyorum nadiren ara ara kısa süreli. Hala iğne etkisi mi geçen ay olmadı hiç ama psikolojik mi yoksa
İnşallah canım aslında sabırlı değilimKız ne sabırlısın sen öyle maşallah ❤☺ iki gün daha olmazsan test yap canım inşallah bebiş vardır
Aynı durum bende de var gecikmenin 5. gündeyim. Akıntı çok arttı. Hatta regl sanıyorum test için biraz daha bekleyeceğimBende bugün akıntı çoğaldı kızlar sizde durumlar nasıl sürekli akıntı var ya H Hello Kity olmadın demi kiz
Canım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahSeni diğer topiklerden hatırlıyorum, gözün aydın çok mutlu oldum adına
Ne kadardır deniyordun?
Yumurtlama adete yakın olunca adette gecikiyor muydu sende?
Dün bende regl olmuşum gibi akıntı vardı ve kasık ağrım vardı heralde regl oldum dedim ama beyaz akıntıydı. Göğüslerim de çok hassas ama bunlar adet belirtisi de olduğu için bilemiyorumAynı durum bende de var gecikmenin 5. gündeyim. Akıntı çok arttı. Hatta regl sanıyorum test için biraz daha bekleyeceğim
Biraz erken olabilir canım döllenmeden 15 gün sonra anca kana geçermiş gibi tabi ki kişiden kişiye değişir. Bir de Yumurtlama zamanına bağlı.Kızlar reglime 5 gün var kanda belli olur mu? Bakmak da istemiyorum ama 2 gün sonra eşim şehir dışına çıkacak öğrenmek istiyorum
Belirtilriniz nelerdi pekiCanım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahBen Aralık ayında kürtaj oldum. Şubatta kimyasal gebelik geçirdim. Eylül ayından bu yana istiyoruz. Yumurtlama takibi yapmadığım için dediğini bilemiyorum ama ben erken yumurtluyorum sanırım. Çünkü adete 5 gün kala kaset testte öğrendim ve değerim 130 idi.
Yumurtlama takibi yapmadım ama 10-12 si gibiydi benceBiraz erken olabilir canım döllenmeden 15 gün sonra anca kana geçermiş gibi tabi ki kişiden kişiye değişir. Bir de Yumurtlama zamanına bağlı.
Anladım. Ben de aynı durum regl belirtisi olabilir diye heveslenmek istemiyorum geçen ay aceleci davrandım test için ama bu sefer bekleyeceğimDün bende regl olmuşum gibi akıntı vardı ve kasık ağrım vardı heralde regl oldum dedim ama beyaz akıntıydı. Göğüslerim de çok hassas ama bunlar adet belirtisi de olduğu için bilemiyorum
Benim fazlaca gazım ve yorgunlugum vardı başka da bir belirtim yoktu. Ama iki gündür aşırı mide bulantım var yemek yedikten sonra oluşan.Belirtilriniz nelerdi peki
Anladım. Döllenme olduğunda henüz bir şey anlaşılmaz 6 gün döllenme Rahime yerleşme süreci 10-12 günde tamamlanırmış ondan sonra kanda beta artar.Yumurtlama takibi yapmadım ama 10-12 si gibiydi bence
Onlar bende hep olan belirtilerBenim fazlaca gazım ve yorgunlugum vardı başka da bir belirtim yoktu. Ama iki gündür aşırı mide bulantım var yemek yedikten sonra oluşan.
Beklemek en iyisi yani ben sağlıkçıyım hemen bakabilirim şimdi kandan ama negatif görünce de üzülüyorum adetAnladım. Döllenme olduğunda henüz bir şey anlaşılmaz 6 gün döllenme Rahime yerleşme süreci 10-12 günde tamamlanırmış ondan sonra kanda beta artar.
Bulantınız regl gecikmesinin kaçıncı gününde arttı acabaBenim fazlaca gazım ve yorgunlugum vardı başka da bir belirtim yoktu. Ama iki gündür aşırı mide bulantım var yemek yedikten sonra oluşan.
Çok haklısın ben de kendi haline bıraktım.Beklemek en iyisi yani ben sağlıkçıyım hemen bakabilirim şimdi kandan ama negatif görünce de üzülüyorum adet