Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demi yaaaa hahahahaha olsun İnshaAllah bu çabanın sonunda bebiş gelicek

İnşallah canım yok ya bozmadım nasip bakalım bekliyoruz büyümesini
Bizde bekliyoruz seninle birlikte
MashaAllah canım çok sevindimmmmm İnshaAllah gukzd sonuçlar alırsın canım..

Sen ilk nezaman gitmiştin doktora hangi gündü ?
İnşallah canım benim hepimiz güzel sonuçlar alalım 14 Nisan Perşembe günü gitmiştim canım

Ben 33 yaşındayım sen geç kaldıysan hocam ben ne yapayım benim uzun zamandır olmadı.. PCOS bende de var ama her ay adeet olurum 28-30 gün arası dongum .. baya ciddi takip ve hatta tedavi ile bir yola girmem gerektiğini iki senedir yeni öğrendim doğru dürüst denemeye ise 3 aydır falan başladım Şubat'ta bir düşüğüm oldu.. 6 haftalık ti sanırım.. bakalım İnshaAllah yine olur

Aaa canim senin oğlun mu var hiç bilmiyordum kuzum ben ilk olacak sandım Allah bağışlasın..

O ne biçim söz kizzz İnshaAllah seninde olur seffatci olur ne demek.. git sen önden bana şefaatçi ol diyeydinnnnn aaaa ne biçim kafa bu ya .. öylemi denir yani tovbeee

Bence dün gece girdiğin için bugün geç pazar gir doktoeun dediği gibi ..

Canımm benimde öyleydi salı 12 dedi dün gittim 12 13 dedi yani ilerlememiş ben halbuki çok olumluydum. Bilemedim inşallah büyürler.

Sen iğne ile mi yumurta buyurmuştun.. ben ilaç almıştım klomen tarzı.. daha büyümesi için birşey vermedi kadın demekki.igne oluncami doz arttırıyorlar

Bizde bekliyoruz seninle birlikte

İnşallah canım benim hepimiz güzel sonuçlar alalım 14 Nisan Perşembe günü gitmiştim canım
E2 sonucum çıktı 75 den 144 e yükselmiş iyidir umarım doktor güzel dedi ama bilemedim güzel olsaydı yumuşumda büyürdü
İğne kullanıyorum canım pko var diye düşük dozdan başlamıştık 75 den 100 e çıkardı dozu

Eşimin sonuçları da çıkmış kızlar anlayan varsa bakabilir mi cinsel perhiz 3 gün yazan 2020 de diğeri de bu gün

Eklentiler

• IMG-20220423-WA0001.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20220423_120252_567.webp
    255,5 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar rahim ağzı kalinligi dan anlayan var mi bakar mısın gebelik olma ihtimali e
Ben araştırdığım için biraz biliyorum.. yani evet kalın değil ama erken olabilir henuz.. yani arada biraz .. bence bir kaç gün daha bekle bir test yap bakalım koyulaşacakmi

Bak ne yazıyor..

İyi bir endeomtrium adet sırasında ince olmalı, yumurtlama günlerinde 7-14 mm ve üç çizgi görünümünde olmalıdır. Üreme çağında 15 mmden daha kalın endometrium hamilelik işaretidir.

Belki daha erken diye böyle ama bekle bence .. senin adet ne zaman olması lazımdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…