- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.801
Eeee var kız ikinci çizgi bariz görüyorum benKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
My_Moonlight06 S sultansultan90 A ad000 @Cgh Niqu (VE ETİKETLEYEMEDİĞİM HERKES )
Merhaba canım msjına denk geldimKızlar ben şimdi sabah 9 da vuruldum ya çatlatma iğnesini doktorum pazar günü ilişki gir dedi ben dün gece yapmıştım sabah vurulcagım için bugünü pas geçip yarın mı yapayım bir de pazar yaptım sonra gün aşırı mı sizce üst üste mi denesem bilemedim
Kuzum dünkü testini kacirdim ben galiba gormedimKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
My_Moonlight06 S sultansultan90 A ad000 @Cgh Niqu (VE ETİKETLEYEMEDİĞİM HERKES )
Onuda atıyım canımKuzum dünkü testini kacirdim ben galiba gormedim
Zaten burdada el sallamis bugun de daha bi yukselmis degerOnuda atıyım canım
Amin kuzum aminnnnnİnsallah canim insallah hepimiz birbirimizn duasindayizRabbim ilk cok bekleyenleri sevindirsin
Canım evet sabah 9 da vuruldum 2 saat önce bugünü boş bırakayım mı peki iğne günğ boş olsun dimi pazar ilişki yapalım hatta pztsi de değerlendirsem sonra gün aşırıya döneyimmi ne dersin hamiş tecrübesi alayımMerhaba canım msjına denk geldim
Vurulduğun bugün mü canım öyleyse yarın gün aşırı deneyebilirsin hatta hergün 3 gün üst üste dene ama sakın düşünme zevkiyle yaşa
Aynen canım tek olsun kaliteli olsun bizim olsun. Tek yumurta ile zafere ulaşan örneklerde var sonuçta diyip devam ediyoruz. Ama ne bileyim sanki çok olsa şans daha da artacak gibi geliyorduHic moral bozmak yok haberlerde kötü degil bozulma sakin moralini yuksek tut gerekli tedaviyi uygula sonucunu degerlendirirz insallah guze haberlerle
İnşallah canım avokado havuç falan aldım ama ben oruç tutuyorum ne kadar sağlıklı olabilirse o kadar sağlıklı besleneceğim inşallahKuzum morelini bozma iğne olcaksın hem büyürler merak etme sen paztye kadar 17 olursun bencebeslenmene de dikkat et saglam beslen o güne kadar olucak insallah
Sonrasında doktor ile görüşüp onun yönlendirmesi ile hareket edeceğiz canım. Bilgi veririm doktor ile gorusunceİns onda da güzel sonuclar alırsınız canım nasıl ilerliceksiniz tedaviye peki
Bugünü yapsan boşuna olur çatlama hemen olmuyo 1buçuk gün süruyor ama sen genede yarından başla pazarteside gün aşıri yap bikez bile yeter benim çatlama oldu tutmadı ama hergün üst üste edemediğimiz içindir zaten herneyse ben reglim bitince hemen 3 gün üstüste etmiştim şansıma oldu yoksa eylül ayında tüpe gidicektim rabbim ol der ve olurr sen sadece kafanı ona yorma yeter zevkin için yap bebek için yapıyorum düşünme asıl bende çok düşündüm olmadı bi düşünmedim tuttu yoksa mümkün degildi benimde kaç ay denedim 2buçuk sene canım oyüzden ben de inanmazdım herkes derdi kafayla bitiyor diye hakkat öyle oldu düşünmemeye çalış dicem çok zor eminim ben de zor yollarla geçtim allahımm nasip etsin canım tez zamanda hayırlıbirşekildeeCanım evet sabah 9 da vuruldum 2 saat önce bugünü boş bırakayım mı peki iğne günğ boş olsun dimi pazar ilişki yapalım hatta pztsi de değerlendirsem sonra gün aşırıya döneyimmi ne dersin hamiş tecrübesi alayımsaglıkla gelsin insallah bebeginşz bu arada darısı insallah benim basıma ve diğer kızlarımızında
Ahahah günde 2 zor olur ikimizde calısıyoruz malum sagol canım benim 1.5 gün sürüyorsa biz yarın aksam yapalım 36 saat oluyo sonra pztsi salı da üst üste değerlendirelim insallah canım teşekkür ediyorum rabbim bebişinle sana saglık sıhhat versinBugünü yapsan boşuna olur çatlama hemen olmuyo 1buçuk gün süruyor ama sen genede yarından başla pazarteside gün aşıri yap bikez bile yeter benim çatlama oldu tutmadı ama hergün üst üste edemediğimiz içindir zaten herneyse ben reglim bitince hemen 3 gün üstüste etmiştim şansıma oldu yoksa eylül ayında tüpe gidicektim rabbim ol der ve olurr sen sadece kafanı ona yorma yeter zevkin için yap bebek için yapıyorum düşünme asıl bende çok düşündüm olmadı bi düşünmedim tuttu yoksa mümkün degildi benimde kaç ay denedim 2buçuk sene canım oyüzden ben de inanmazdım herkes derdi kafayla bitiyor diye hakkat öyle oldu düşünmemeye çalış dicem çok zor eminim ben de zor yollarla geçtim allahımm nasip etsin canım tez zamanda hayırlıbirşekildee
Hergün yap sen günde 2 kere yap hergün
İnşallah canım benimAyy süper haber kuzumhadi insallah bu ay olucak hepimizin
Aynenn 2 kez bile banada zor gelirdi yapmadım gerçi hergun 1 kez yaptım son ayda artık gına gelmişti bu yatak işiAhahah günde 2 zor olur ikimizde calısıyoruz malum sagol canım benim 1.5 gün sürüyorsa biz yarın aksam yapalım 36 saat oluyo sonra pztsi salı da üst üste değerlendirelim insallah canım teşekkür ediyorum rabbim bebişinle sana saglık sıhhat versin
Bence yarın yap sonra gün aşırı olsun canımKızlar ben şimdi sabah 9 da vuruldum ya çatlatma iğnesini doktorum pazar günü ilişki gir dedi ben dün gece yapmıştım sabah vurulcagım için bugünü pas geçip yarın mı yapayım bir de pazar yaptım sonra gün aşırı mı sizce üst üste mi denesem bilemedim
Yaa hiç öyle düşünme canım bence o yine büyür yaCanımlar bende şimdi çıktım Malesef çok iyi haberlerim yok. solda 13 mm yumurtam var şimdilik yeterli büyüklükte değil e2 verdim sonuç 2 saate çıkar gonalf 100 vurucam pazartesiye kadar. Pko var çok yumurta oluşur diye korkuyordu doktor nerdeyse hiç büyümemiş az biraz bozuldum
İnşallah canım benim sende hiç moralini bozup canını sıkmaÇok güzel canım valla inşallah sorunsuz ilerler sürecin
Canım bunda çizgi net bence bi kan verKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
Kız bence sende var bişeylerMy_Moonlight06 partalina_ Elif_edanur_61_61 seftalilidondurma ve ismini yazamadigim kizlar belkide yeni yumurtluyorum
Ben görüyorum canım..İn şa Alllahda olur yaKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabailk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız