Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım msjına denk geldim
Vurulduğun bugün mü canım öyleyse yarın gün aşırı deneyebilirsin hatta hergün 3 gün üst üste dene ama sakın düşünme zevkiyle yaşa

Merhaba canım msjına denk geldim
Vurulduğun bugün mü canım öyleyse yarın gün aşırı deneyebilirsin hatta hergün 3 gün üst üste dene ama sakın düşünme zevkiyle yaşa
Canım evet sabah 9 da vuruldum 2 saat önce bugünü boş bırakayım mı peki iğne günğ boş olsun dimi pazar ilişki yapalım hatta pztsi de değerlendirsem sonra gün aşırıya döneyimmi ne dersin hamiş tecrübesi alayım saglıkla gelsin insallah bebeginşz bu arada darısı insallah benim basıma ve diğer kızlarımızında

Hic moral bozmak yok haberlerde kötü degil bozulma sakin moralini yuksek tut gerekli tedaviyi uygula sonucunu degerlendirirz insallah guze haberlerle
Aynen canım tek olsun kaliteli olsun bizim olsun. Tek yumurta ile zafere ulaşan örneklerde var sonuçta diyip devam ediyoruz. Ama ne bileyim sanki çok olsa şans daha da artacak gibi geliyordu
Kuzum morelini bozma iğne olcaksın hem büyürler merak etme sen paztye kadar 17 olursun bence beslenmene de dikkat et saglam beslen o güne kadar olucak insallah
İnşallah canım avokado havuç falan aldım ama ben oruç tutuyorum ne kadar sağlıklı olabilirse o kadar sağlıklı besleneceğim inşallah

Bugünü yapsan boşuna olur çatlama hemen olmuyo 1buçuk gün süruyor ama sen genede yarından başla pazarteside gün aşıri yap bikez bile yeter benim çatlama oldu tutmadı ama hergün üst üste edemediğimiz içindir zaten herneyse ben reglim bitince hemen 3 gün üstüste etmiştim şansıma oldu yoksa eylül ayında tüpe gidicektim rabbim ol der ve olurr sen sadece kafanı ona yorma yeter zevkin için yap bebek için yapıyorum düşünme asıl bende çok düşündüm olmadı bi düşünmedim tuttu yoksa mümkün degildi benimde kaç ay denedim 2buçuk sene canım oyüzden ben de inanmazdım herkes derdi kafayla bitiyor diye hakkat öyle oldu düşünmemeye çalış dicem çok zor eminim ben de zor yollarla geçtim allahımm nasip etsin canım tez zamanda hayırlıbirşekildee

Hergün yap sen günde 2 kere yap hergün

Ahahah günde 2 zor olur ikimizde calısıyoruz malum sagol canım benim 1.5 gün sürüyorsa biz yarın aksam yapalım 36 saat oluyo sonra pztsi salı da üst üste değerlendirelim insallah canım teşekkür ediyorum rabbim bebişinle sana saglık sıhhat versin

Reactions: Jou
Aynenn 2 kez bile banada zor gelirdi yapmadım gerçi hergun 1 kez yaptım son ayda artık gına gelmişti bu yatak işi adetimin ilk 3 gün hergün ettik sonra 2 günde bir etmiştik benim nezaman çatlıyor belli degildi
Amiinn inşaallah canım herkese nasip etsin

Bence yarın yap sonra gün aşırı olsun canım

Yaa hiç öyle düşünme canım bence o yine büyür ya

Çok güzel canım valla inşallah sorunsuz ilerler sürecin
İnşallah canım benim sende hiç moralini bozup canını sıkma
Canım bunda çizgi net bence bi kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…