Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim sende hiç moralini bozup canını sıkma 🙏🏻

Canım bunda çizgi net bence bi kan ver 🤗🤗🤗
Ben görüyorum canım..İn şa Alllahda olur ya🥰

Eeee var kız ikinci çizgi bariz görüyorum ben 😍😍😍
Ben burda bariz biseyler goruyorum 🥰🥰🥰
Yaaaaa dayanamıyorum şimdi kan vermeye gideceğimm çok teşekkür ederim inşallah yanılmayız 🤲🏻🥰

Kız bence sende var bişeyler 🤗🤗🤗
Canim ne biliyim ya hayal kirikligi olsun istemiyorum aslinda yumurtlama günüm bugun belkide gerckten yumurtluyorum bilmiyorum hic bisey aklim karisik bekleyelim gorelim bende meraktayim eminim varsada zaten 5 gune cikar iyiki varsiniz size atiyorum da en azindan birlikte yorumluyoruz 😍🥰

ama asko dün gece silikti bu yaptigim lh testi bu sabahki koyu böyle pazartsi kan vercm boyle devam ederse ama ikiz demaa etmaa
Canım yumurtluyor da olabilirsin de nebilim biraz tuhaf Yaa.. dur hele bakalım şimdilik birşey yapma test dün degerlendirdim demiştin yine boş geçmesin bence dikkat et belkide yumurtlamadir ama bilmiyorum silik milık hicbisi çıkmaması lazimm

Canim ne biliyim ya hayal kirikligi olsun istemiyorum aslinda yumurtlama günüm bugun belkide gerckten yumurtluyorum bilmiyorum hic bisey aklim karisik bekleyelim gorelim bende meraktayim eminim varsada zaten 5 gune cikar iyiki varsiniz size atiyorum da en azindan birlikte yorumluyoruz 😍🥰
Ne demek canım benim hepimiz bir birimizden bilgi alıp içimiz rahat ediyor. 🤗🤗 Bir kaç gün daha bekle bakalım inşallah vardır 🙏🏻☺️

Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım. 🙏🏻🤗 Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. 🤗🤗🤗 Veziir Veziir @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
MashaAllah canım çok sevindimmmmm 😍😍 İnshaAllah gukzd sonuçlar alırsın canım..

Sen ilk nezaman gitmiştin doktora hangi gündü ?

Canım yumurtluyor da olabilirsin de nebilim biraz tuhaf Yaa.. dur hele bakalım şimdilik birşey yapma test dün degerlendirdim demiştin yine boş geçmesin bence dikkat et belkide yumurtlamadir ama bilmiyorum silik milık hicbisi çıkmaması lazimm
Dün degerlendirmedim persembe gecesi degrlendirdim bide bu aksam degerlendircm.. erken gebelik testinde de cok cok gölge cikti ama dün pek net belli degil ama bakalim belkide vardir bilmiyorum sadece umutlanmak istemiyorum olursada zaten eminim hepimiz bi şok gecircez nasil bu kadar erken oldu diye 😳

X