- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.861
Keske bırakmasaydın canım bende subatta denemiştim olmamıstı sonrasında covid derken martı pas geçtim cnku ilaçsız bende geçen ay demiştim 21. Günde oldu ve birtane yumurtam olmustu oda 14 mm flndı demekki ilaçsız yumurtalarımız gelişmiyor artıkCanım subat ayinda kullandım işe yaramadı ya bir kac ay ovulasyonla deniyim dedim
Hakkında hayırlısı canım bakalım İnshaAllah vardır yoksasa bukadar çalışmaya olur yaniDün degerlendirmedim persembe gecesi degrlendirdim bide bu aksam degerlendircm.. erken gebelik testinde de cok cok gölge cikti ama dün pek net belli degil ama bakalim belkide vardir bilmiyorum sadece umutlanmak istemiyorum olursada zaten eminim hepimiz bi şok gecircez nasil bu kadar erken oldu diye
Ama ben subatta hem ilac hem iki çeşit igne kullandim bı türlü yumurtam gelişmedi ovulasyonla da takip ediyordum 23. Gün pik yapti yumurtlamadan 3 gün sonra adet oldum alt üst etti beni hem ilac hem igneler çok uzun süre kullandırdı. Doktora gittim dediki evet adet kanaması ama yumurtan çatlamış degerlendie nasil degerlendireyim adet olmuşum. Çok saçma bir doktora denk geldim şanssızlık. Zaten ilaclara ve ignelere verdigim parayla aşılama yaptirsaydim daha iyiydi hepsi boşuna gitti iyi bi doktora da denk gelmek lazımKeske bırakmasaydın canım bende subatta denemiştim olmamıstı sonrasında covid derken martı pas geçtim cnku ilaçsız bende geçen ay demiştim 21. Günde oldu ve birtane yumurtam olmustu oda 14 mm flndı demekki ilaçsız yumurtalarımız gelişmiyor artıkins bu aydan kalırsın canım gerek kalmaz hiçbişeye
İnshaAllah canım ya ne bilim ikinci kontrolde büyür dediydim ama olmadı henüz İnshaAllah olurBende çok korktum büyümeyecek diye ama çok şükür büyüdü canım darısı senin yumuşlara
Peki kanda cikar mi birde idrarda çıktıktan sonra mi kalinlasmaya başlıyor acabaBen araştırdığım için biraz biliyorum.. yani evet kalın değil ama erken olabilir henuz.. yani arada biraz .. bence bir kaç gün daha bekle bir test yap bakalım koyulaşacakmi
Bak ne yazıyor..
İyi bir endeomtrium adet sırasında ince olmalı, yumurtlama günlerinde 7-14 mm ve üç çizgi görünümünde olmalıdır. Üreme çağında 15 mmden daha kalın endometrium hamilelik işaretidir.
Belki daha erken diye böyle ama bekle bence .. senin adet ne zaman olması lazımdı?
Bu arada gecen ay yumurtlamam olmuştu 2 gün pik yaptı da tutmadı. Bu sabah o seffaf akıntı geldi benden bakalim test yapicam 2 gibiKeske bırakmasaydın canım bende subatta denemiştim olmamıstı sonrasında covid derken martı pas geçtim cnku ilaçsız bende geçen ay demiştim 21. Günde oldu ve birtane yumurtam olmustu oda 14 mm flndı demekki ilaçsız yumurtalarımız gelişmiyor artıkins bu aydan kalırsın canım gerek kalmaz hiçbişeye
Doktor iyi dediyse iyidir bence canım yumuşlarda büyüyecek inşallahE2 sonucum çıktı 75 den 144 e yükselmiş iyidir umarım doktor güzel dedi ama bilemedim güzel olsaydı yumuşumda büyürdü
İğne kullanıyorum canım pko var diye düşük dozdan başlamıştık 75 den 100 e çıkardı dozu
Eşimin sonuçları da çıkmış kızlar anlayan varsa bakabilir mi cinsel perhiz 3 gün yazan 2020 de diğeri de bu gün
Kanda bir ihtimal ama bence yapma şuan.. erkenden çıkmazsa Ffilan morellin bozulur.. bekle bir kaç gün sonra test tekrar laPeki kanda cikar mi birde idrarda çıktıktan sonra mi kalinlasmaya başlıyor acaba
Bu ay ben doktor takibi ile kontrol ettim.Doktor 18.5 mm gördüğünde testim böyleydi. Ertesi gün t daha koyu çıktı. Sonra ki gün çatadı.Hay benim potansiyelimeharbiden gecen ay bak yine döngü günüm 10 ken yaptigim teste bak ertesi gün siliklesmisti
Ay inşallah bakalım 100 lük vurayım da akşam yumurta bi şaşırsın noluyoruz desinDoktor iyi dediyse iyidir bence canım yumuşlarda büyüyecek inşallah
Var verdim cnm gebelik testini de içim içimi yiyor yani yapmmk için son bir tane var 3 gün geçti adetteKanda bir ihtimal ama bence yapma şuan.. erkenden çıkmazsa Ffilan morellin bozulur.. bekle bir kaç gün sonra test tekrar la
Aslında yaşımızda bir sorun yok da insan ister istemez geç mi oldu nasıl olacak diye endişe ediyoBen 33 yaşındayım sen geç kaldıysan hocam ben ne yapayımbenim uzun zamandır olmadı.. PCOS bende de var ama her ay adeet olurum 28-30 gün arası dongum .. baya ciddi takip ve hatta tedavi ile bir yola girmem gerektiğini iki senedir yeni öğrendim doğru dürüst denemeye ise 3 aydır falan başladım Şubat'ta bir düşüğüm oldu.. 6 haftalık ti sanırım.. bakalım İnshaAllah yine olur
O zaman bekleyelim kanda ne çıkacak .. varmı bir belirtilerin filan?Var verdim cnm gebelik testini de içim içimi yiyor yani yapmmk için son bir tane var 3 gün geçti adette
Ay gelişsinler artık onların keyfini bekliyoruzKizlaaar.. sağ tarafımda ağrı var acaba gelişiyor muki bu yumoşdunde batmalar vardı
Aminn İnshaAllahAslında yaşımızda bir sorun yok da insan ister istemez geç mi oldu nasıl olacak diye endişe ediyobenim polikistik overim ileri seviyede ben de normalde düzenli adet oluyorum. Klomen kullandım rahmim inceldi femara kullandım yumurtamı hiç büyütmedi bakalım bu ay n'olacak . İnşallah buradaki herkesin bir an önce olur sağlıkla Rabbim nasip etsin. Ol derse olur, dua edelim birbirimize
Vallahi yaaa hahahah.. dün ben konuşuyordum benim yumoşlarim büyüyecek diyeAy gelişsinler artık onların keyfini bekliyoruzkarnıma tıklayıp hadi artık büyümeyecenmi küstünmü falan demeye başladım konuşarak ikna edicem baktım ilaçla olmuyo
Bu yoldan devam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır milasi konup ikna edicez onlarıVallahi yaaa hahahah.. dün ben konuşuyordum benim yumoşlarim büyüyecek diyekafayı siyirmadan nasib olsun İnshaAllah
İnshaAllah canımmm ..Bu yoldan devam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır milasi konup ikna edicez onlarıBaşka yolu yok o aşılama bu ay olcak iki gün sonrada büyümezse tehdit etmeye başvururum artık
Gelişen yumuşların sagdamı canım benimde sag kasık batma oldu hep sagda büyüdüler hep sagımda gelişiyor solda bi gelişme patlama olcak her ay 4 tane olur solda ama hiç büyümezKizlaaar.. sağ tarafımda ağrı var acaba gelişiyor muki bu yumoşdunde batmalar vardı