- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.881
Kız o sıyırma bende de var yalnız değilsinVallahi yaaa hahahah.. dün ben konuşuyordum benim yumoşlarim büyüyecek diyekafayı siyirmadan nasib olsun İnshaAllah
Tatlım bilgimin olmadığı bir konu inşallah hepsi normal değerlerdedir. Bazen denk geliyorum amh değeri imkansız seviyelerde hamile kalanlara senin öyle bir durumun yok inşallahKızlar kan testi değerlerim asagidaki gibi çıktı bilenler değerlendirebilir mi?partalina_ @Papatyamveben-Mavi Venev @Fang bakabilir misiniz amh çok mu düşük çıkmış
Amh 1.01
Serbest T4 1.14
Serbest T3 3.47
Prolaktin 10.11
Lh 5.83
E2 80
Tsh 1.63
Fsh 8.8
Onu sormayı unuttum doktora yaaa sağdami diye .. ama sanırım sağ tarafta emin değilim ama.. bacağıma vuruyor ağrı sızlıyor bacak . Ay hadi İnshaAllah iyi işarettir bu ya.. bugün yumurtlama günüm uygulamaya göre aslında...Gelişen yumuşların sagdamı canım benimde sag kasık batma oldu hep sagda büyüdüler hep sagımda gelişiyor solda bi gelişme patlama olcak her ay 4 tane olur solda ama hiç büyümez
Havuç çatlamaya yardım ediyor diye biliyorum avokado aldım akşam onu yemeye başlıycam inşallah faydası olurİnshaAllah canımmm ..
Havuc ye sende bende yiyorum artık ne yapak
Avokado da iyi canım... Havuc hem büytup çatlatiyirmus bir bacı anlattı burda kendisi basindna beri havuç yemiş o ay hamile kaldı çok şükürHavuç çatlamaya yardım ediyor diye biliyorum avokado aldım akşam onu yemeye başlıycam inşallah faydası olur
Hic bir belirti yok çok hafif beyaz akıntı var 21 nisanO zaman bekleyelim kanda ne çıkacak .. varmı bir belirtilerin filan?
Birde bat ne zamandı senin..
Maşallah ne güzel bi kaç gün sonra yemeye başlarım bende senin rahim kalınlığına bakmış mıydı doktorunAvokado da iyi canım... Havuc hem büytup çatlatiyirmus bir bacı anlattı burda kendisi basindna beri havuç yemiş o ay hamile kaldı çok şükür
Hmm adetin de geçmiş İnshaAllah vardır bebiş canım hakkında hayırlısı olsunHic bir belirti yok çok hafif beyaz akıntı var 21 nisan
Baktı iyi dedi kalınlığın yumurta bir çıksa gebelik olur demiştiMaşallah ne güzel bi kaç gün sonra yemeye başlarım bende senin rahim kalınlığına bakmış mıydı doktorun
Bana da doktorum yumurtlamadan bir gün önceki muayenede 10 demişti. Ertesi gün yumurtlama ve ardından çatlama oldu.Ben araştırdığım için biraz biliyorum.. yani evet kalın değil ama erken olabilir henuz.. yani arada biraz .. bence bir kaç gün daha bekle bir test yap bakalım koyulaşacakmi
Bak ne yazıyor..
İyi bir endeomtrium adet sırasında ince olmalı, yumurtlama günlerinde 7-14 mm ve üç çizgi görünümünde olmalıdır. Üreme çağında 15 mmden daha kalın endometrium hamilelik işaretidir.
Belki daha erken diye böyle ama bekle bence .. senin adet ne zaman olması lazımdı?
Yok canım sen erkenden karar verme.. o bir ihtimal için öyle dedi.. İnshaAllah bebiş vardır canımBana da doktorum yumurtlamadan bir gün önceki muayenede 10 demişti. Ertesi gün yumurtlama ve ardından çatlama oldu.
Yumurtlamanın 8. Günü kontrole gitmiştim, rahim duvarı iyi dedi. Fakat sonra bu ay gebe kalamazsan üzülme dedi. Sanırım gebelik imaresi göremedi. Henüz erkendi ama yoksa böyle demezdi diye düşündüm.
Aynen öyle canım bi kendine gelsin sarsılsınAy inşallah bakalım 100 lük vurayım da akşam yumurta bi şaşırsın noluyoruz desinona küçük sürprizler yapalım bakalım
Ayy hadi inşallah güzel güzel büyüsünlerKizlaaar.. sağ tarafımda ağrı var acaba gelişiyor muki bu yumoşdunde batmalar vardı
Benimki yorum yapmadı ama çarşamba 6.33 dü bu gün 6.2 ölçtü nasıl düşer ki kalınlığı ya şaşırdımBaktı iyi dedi kalınlığın yumurta bir çıksa gebelik olur demişti
Yalnız güzel delirdikAynen öyle canım bi kendine gelsin sarsılsın
Ayy hadi inşallah güzel güzel büyüsünler
Ayy çook sevindim tatlım, hadi inşallah bize de nasip olur güzel haberler veririzAy hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım.Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. Veziir R Random3 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Hadi isnhaAllah kuzummm gazan mübarek olsunAyy çook sevindim tatlım, hadi inşallah bize de nasip olur güzel haberler veririzben şu anda çataldan bildiriyorum kızlar, sözümü tutarım birazcık ağrı oldu, bi de ufak bi yer yaralandı galiba 2-3 kere tampon yaptılar içeriye baya kanadı. O yüzden de çok kasıldım, biraz umutsuzlandım da yani.. inşallah sıkıntı olmaz. partalina_ S sultansultan90 Venev Veziir My_Moonlight06 M Mavimiresl unuttuğum varsa affola
Çok bir oynama yok biraz ince sadece 7 den başlaması lazım İnshaAllah daha da kalınlaşır.. yorum yapmadiysa sorun yoktur o ozamanBenimki yorum yapmadı ama çarşamba 6.33 dü bu gün 6.2 ölçtü nasıl düşer ki kalınlığı ya şaşırdım
Ay hadi geçmiş olsun kuzum aşılama oldun dimi? Umutsuzluk Noooo. Yok unut onu. Sen var pozitiflik neşe mutluluk. Detay isteyeceğim de bir toparlan evine dönüp güzelce dinlen sonra detaylı anlat süreci meraklandımAyy çook sevindim tatlım, hadi inşallah bize de nasip olur güzel haberler veririzben şu anda çataldan bildiriyorum kızlar, sözümü tutarım birazcık ağrı oldu, bi de ufak bi yer yaralandı galiba 2-3 kere tampon yaptılar içeriye baya kanadı. O yüzden de çok kasıldım, biraz umutsuzlandım da yani.. inşallah sıkıntı olmaz. partalina_ S sultansultan90 Venev Veziir My_Moonlight06 M Mavimiresl unuttuğum varsa affola
Daha önceleri letu kullanırkende sormuştum tutulmasına yardımcı yada rahim kalınlaşması için ilaç vericekmisiniz diye bundan önceki doktorum estrofem vermişti diye oda gerek yok güzel kalınlaşıyor demişti. Ama şimdi aşılamada iki günde bir çağırıyor kalınlaşmazsa önerir belki.Çok bir oynama yok biraz ince sadece 7 den başlaması lazım İnshaAllah daha da kalınlaşır.. yorum yapmadiysa sorun yoktur o ozaman
Evet olabilir belki de olmazsa sen sor birdahakine için rahat etsin en azındanDaha önceleri letu kullanırkende sormuştum tutulmasına yardımcı yada rahim kalınlaşması için ilaç vericekmisiniz diye bundan önceki doktorum estrofem vermişti diye oda gerek yok güzel kalınlaşıyor demişti. Ama şimdi aşılamada iki günde bir çağırıyor kalınlaşmazsa önerir belki.